Odao ga je nacionalizam.It_is_a_Leclerc wrote:@Park je Teški_Matematičar.
Odala ga je nezadrživa potreba da pljuje sve i svakoga, da su drugim forumašima obraća nekulturno i s visoka.
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#5151 Re: Reprezentacija BiH
- Mračajski proto
#5152 Re: Reprezentacija BiH
Tuzli i Zenici treba ''ustupiti'' utakmice naše reprezentacije samo kad igramo protiv Srbije. Vole ih Tuzlaci i Zeničani, šta ćeš. A mrze Olimpijski grad i stalno neko drvlje i kamenje po Sarajevu bacaju.
Na svakom ste forumu o tome palamudili. Dosta vas je.
Na svakom ste forumu o tome palamudili. Dosta vas je.
-
neno#4
#5153 Re: Reprezentacija BiH
Pogledaj finala u juniorima i kadetima da je dvorana bila puna. Ja cu ti iskreno reci, mada sumnjam na to ko si da ce kosarkaska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastaviti da igra u Sarajevu, a ne u Tuzli, Zenici ili Cazinu. Zato sto sarajevske firme daju najvise novca, daju sve uslove, spustaju cijene hotela, itd, itd..A ovdje ne racunam Elektroprivredu, BH Telecom..Park wrote:Novac nam je dao samo Kanton Sarajevo, valjda zato što smo mi sarajevska reprezentacija", ironično je govorio Mahmutović, piše Anadolu Agency.
Naravno da je Sarajevska,jer ostali gradovi reprezentaciju mogu pogledati na mrljavim prenosima federalne i bht-a.
Jel se tri godine zaredom odrzavaju prvenstva za mladje kategorije,a nijednom ni da se spomene da u drugim gradovima se odrzi sta,pa makar to bila i humanitarna utakmica.Kakva je atmosfera u Sa.dovoljan je pokazatelj utakmica u Latviji kad smo izgubili posle u Sa protiv Holandije nije bilo cirka 500 dusa.Da ne govorim o tim prvenstvima za u16,18 i 20.Mozes prebrojati nase navijace na prste jedne ruke...sreca nasa da su bili roditelji djece iz drugih reprezentacija tako su spasili stvar u finalu.
-
SSemir
#5154 Re: Reprezentacija BiH
kao npr. Violeta, je li?neno#4 wrote:Pogledaj finala u juniorima i kadetima da je dvorana bila puna. Ja cu ti iskreno reci, mada sumnjam na to ko si da ce kosarkaska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastaviti da igra u Sarajevu, a ne u Tuzli, Zenici ili Cazinu. Zato sto sarajevske firme daju najvise novca, daju sve uslove, spustaju cijene hotela, itd, itd..A ovdje ne racunam Elektroprivredu, BH Telecom..Park wrote:Novac nam je dao samo Kanton Sarajevo, valjda zato što smo mi sarajevska reprezentacija", ironično je govorio Mahmutović, piše Anadolu Agency.
Naravno da je Sarajevska,jer ostali gradovi reprezentaciju mogu pogledati na mrljavim prenosima federalne i bht-a.
Jel se tri godine zaredom odrzavaju prvenstva za mladje kategorije,a nijednom ni da se spomene da u drugim gradovima se odrzi sta,pa makar to bila i humanitarna utakmica.Kakva je atmosfera u Sa.dovoljan je pokazatelj utakmica u Latviji kad smo izgubili posle u Sa protiv Holandije nije bilo cirka 500 dusa.Da ne govorim o tim prvenstvima za u16,18 i 20.Mozes prebrojati nase navijace na prste jedne ruke...sreca nasa da su bili roditelji djece iz drugih reprezentacija tako su spasili stvar u finalu.
smatrao sam te ozbiljnijih, i normalnijim..malo je reci da si mi pao u ocima sa ovom izjavom, da ne treba u reprezentacija u drugim gradovima..
-
neno#4
#5155 Re: Reprezentacija BiH
Boga mi ja sam na ovom prvenstvu koje je iza nas vidio Andriju Stipanovica i Marka Sutala koji su se borili za ovu zemlju vise nego 90 posto njih prije..A da ti ne pricam kako su to dobri momci..Da je Stipe jedan od najboljih karaktera sto je ikada igrao kod nas..Ili da je plakao u Kranjskoj Gori sa rolnom papira pored sebe u pola cetiri ujutro...Ovo je reprezentacija svih nas, bila i bice..Za nju ce da igra i Sandro Gacic i Nemanja Gordic i Andrija Stipanovic i Mirza Teletovic i Nihad Djedovic i ostali..A ova prica oko mladih ti je za plakat...Dijete od 18 godina odmah da guras u vatru u kvalifikacijama, a ne..Prvo treba pokusati doci do U - 20 reprezentacije i da tu bude rezervni play..A Imran da bude Jusufu rezerva...E to je vec posao..Inace, nase 98. godiste je izgleda mnogo talentovanoZnas kad treba ove mlade ubacit...nikad!Jer ipak ima kvalitetnijih igraca dosta,trebalo bi opet pustiti Bavcica da igra ili cak Ovcinu ili Jazvina klasne igrace nek pokrenu te svoje dane stare i karijere,jer oni su buducnost,bas oni!
Sta bi falilo ubacit Gacica kao treceg pleja sad u kvalifikacijama,eto to mi reci,makar pet minuta po utakmici da odigra to bi dosta znacilo,ali neeeeee sad cemo nastavit trazit crnce sutere i ne znam koga ti vise.Teletovic ce igrat po 33-35 minuta u kvalifikacijama i mogo bi Alibegovic odigrat 5-6 minuta.Ne moze ni to,sta onda moze da se ubacuju polovni igraci samo zato da bi se zadovoljio nacionalni interes?Druze ti i Harun i svako ko misli da hrvati i srbi iz bih vole reprezentaciju ili je prate grdno se salis.Zaboli njih ona stvar za bih,a vi samo nastavite sa dovodjenjem americkih igraca iz geta i izraubanih hrvata i srba.
-
neno#4
#5156 Re: Reprezentacija BiH
Znas, ove sve sponzore koja ova reprezentacija ima neko je nasao, doveo ih, potpisao ugovore...Sto se mene tice, i Tuzla i Zenica zasluzuju kao grad da imaju, ali kad Imamovic nema sluha za takve stvari i to je to..Nije samo dovoljno kukati, neda nam niko nista, treba se znas malo i potruditi..Malo i raditi..SSemir wrote:kao npr. Violeta, je li?neno#4 wrote:Pogledaj finala u juniorima i kadetima da je dvorana bila puna. Ja cu ti iskreno reci, mada sumnjam na to ko si da ce kosarkaska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastaviti da igra u Sarajevu, a ne u Tuzli, Zenici ili Cazinu. Zato sto sarajevske firme daju najvise novca, daju sve uslove, spustaju cijene hotela, itd, itd..A ovdje ne racunam Elektroprivredu, BH Telecom..Park wrote:Novac nam je dao samo Kanton Sarajevo, valjda zato što smo mi sarajevska reprezentacija", ironično je govorio Mahmutović, piše Anadolu Agency.
smatrao sam te ozbiljnijih, i normalnijim..malo je reci da si mi pao u ocima sa ovom izjavom, da ne treba u reprezentacija u drugim gradovima..
- Mračajski proto
#5157 Re: Reprezentacija BiH
Je li i Mašić davao sve od sebe? Frajera boli neka stvar za reprezentacijom, a nije jedini!neno#4 wrote:Boga mi ja sam na ovom prvenstvu koje je iza nas vidio Andriju Stipanovica i Marka Sutala koji su se borili za ovu zemlju vise nego 90 posto njih prije..A da ti ne pricam kako su to dobri momci..Da je Stipe jedan od najboljih karaktera sto je ikada igrao kod nas..Ili da je plakao u Kranjskoj Gori sa rolnom papira pored sebe u pola cetiri ujutro...Ovo je reprezentacija svih nas, bila i bice..Za nju ce da igra i Sandro Gacic i Nemanja Gordic i Andrija Stipanovic i Mirza Teletovic i Nihad Djedovic i ostali..A ova prica oko mladih ti je za plakat...Dijete od 18 godina odmah da guras u vatru u kvalifikacijama, a ne..Prvo treba pokusati doci do U - 20 reprezentacije i da tu bude rezervni play..A Imran da bude Jusufu rezerva...E to je vec posao..Inace, nase 98. godiste je izgleda mnogo talentovanoZnas kad treba ove mlade ubacit...nikad!Jer ipak ima kvalitetnijih igraca dosta,trebalo bi opet pustiti Bavcica da igra ili cak Ovcinu ili Jazvina klasne igrace nek pokrenu te svoje dane stare i karijere,jer oni su buducnost,bas oni!
Sta bi falilo ubacit Gacica kao treceg pleja sad u kvalifikacijama,eto to mi reci,makar pet minuta po utakmici da odigra to bi dosta znacilo,ali neeeeee sad cemo nastavit trazit crnce sutere i ne znam koga ti vise.Teletovic ce igrat po 33-35 minuta u kvalifikacijama i mogo bi Alibegovic odigrat 5-6 minuta.Ne moze ni to,sta onda moze da se ubacuju polovni igraci samo zato da bi se zadovoljio nacionalni interes?Druze ti i Harun i svako ko misli da hrvati i srbi iz bih vole reprezentaciju ili je prate grdno se salis.Zaboli njih ona stvar za bih,a vi samo nastavite sa dovodjenjem americkih igraca iz geta i izraubanih hrvata i srba.![]()
-
neno#4
#5158 Re: Reprezentacija BiH
Budi ljubazan i izvadi mi Masketovu statistiku iz kvalifikacija. Molim te. Posebno hocu da mi obradis temu, Gruzija - BiH, Tbilisi i partiju Ante Masica.
- Mračajski proto
#5159 Re: Reprezentacija BiH
A ko je rekao nešto za te utakmice? Fulio si poentu. Budi ti ljubazan i prelistaj malo pravopis. Ne bi ti škodilo.
- It_is_a_Leclerc
#5160 Re: Reprezentacija BiH
Neka reprezentacije u Sarajevu. Pa, nisam ni ja iz Sarajeva, al' bože moj... Bolje da je gledam na tv-u, nego da gledam na svoje oči kako se od reprezentativnih utakmica pravi neviđen cirkus, neka djeca "odoše pod tramvaj" oko igrača... Cirkus i tuga do neba..
-
matematicar_teski
#5161 Re: Reprezentacija BiH
98 strasna generacija
hahah
Pa te klince su hrvati zgrabili sve sto valja ali bukvalno
neno 4=harune puna ti usta bosne a nista ne radis korisno za istu, smao lozis raju bezze
hahah
Pa te klince su hrvati zgrabili sve sto valja ali bukvalno
neno 4=harune puna ti usta bosne a nista ne radis korisno za istu, smao lozis raju bezze
-
neno#4
#5162 Re: Reprezentacija BiH
Kakve veze ima pravopis sa temom? U biti, vidim kakve. Nikakve. Pricali smo o ucinku Ante Masica za reprezentaciju. Nije samo Eurobasket bitan, bitno je i u kvalifikacijama proci dobro. A bez Masketa to nikada ne bi uspjeli.Mračajski proto wrote:A ko je rekao nešto za te utakmice? Fulio si poentu. Budi ti ljubazan i prelistaj malo pravopis. Ne bi ti škodilo.
-
neno#4
#5163 Re: Reprezentacija BiH
Hajde malo se okani? Uredu?matematicar_teski wrote:98 strasna generacija![]()
![]()
hahah![]()
![]()
Pa te klince su hrvati zgrabili sve sto valja ali bukvalno![]()
Mislio sam na nase talente vani.
Evo npr. decko iz Sibenika 212 cm, 98. godiste ce igrati za nas.
Enough said.
- Mračajski proto
#5164 Re: Reprezentacija BiH
Nekome je bitan, nekome nebitan. Poštujem tuđa ograničenja.neno#4 wrote:Kakve veze ima pravopis sa temom? U biti, vidim kakve. Nikakve. Pricali smo o ucinku Ante Masica za reprezentaciju. Nije samo Eurobasket bitan, bitno je i u kvalifikacijama proci dobro. A bez Masketa to nikada ne bi uspjeli.Mračajski proto wrote:A ko je rekao nešto za te utakmice? Fulio si poentu. Budi ti ljubazan i prelistaj malo pravopis. Ne bi ti škodilo.
Niko ne spori Mašićeve partije u kvalifikacijama, ali je čovjek GENERALNO ko mrtav konj i boli ga neka stvar za reprezentacijom. Baš me zanima da li bi skakao na ubačene trice SVOJE reprezentacije kad već ne želi skakati i radovati se finim partijama reprezentacije BiH već kopa nos i gleda u parket dok naši izgaraju, bukvalno. Dakle, pratio sam ga kad Teletović i ostali rešetaju druge trojkama i čim već ne, svi na klupi lude dok on sjedi i kulira. Čudno ili ne? Nije jedini, rekoh već. To što ti ne možeš navedeno svariti je tvoj problem.
Mani me se te priče kako svi vole igrati u našoj selekciji i da su svi, tobože, ludi za ovom državom i reprezentacijom.
-
SSemir
#5165 Re: Reprezentacija BiH
pazi, mene to toliko i ne zanima, sve i da dodje reprezentacija u tuzlu, ja vjerovatno ne bi ni otisao da ih gledam uzivo, nisam taj tip.neno#4 wrote:Znas, ove sve sponzore koja ova reprezentacija ima neko je nasao, doveo ih, potpisao ugovore...Sto se mene tice, i Tuzla i Zenica zasluzuju kao grad da imaju, ali kad Imamovic nema sluha za takve stvari i to je to..Nije samo dovoljno kukati, neda nam niko nista, treba se znas malo i potruditi..Malo i raditi..SSemir wrote:kao npr. Violeta, je li?
ali ono sto sam htio gore reci, da nije uredu da se takve izjave daju (da je samo zasluzilo sarajevo, da reprezentacija ne treba ici u druge gradove i sl.). shvatam da smo ovdje svi, u neku ruku, anonimni, i da nam to daje slobodu da kazemo otvoreno sta mislimo. ali, neno#4, ocigledno je da ste vi neko ko je iz samog vrha saveza, i kao takav, ne bi trebali tako nesto govoriti, a niti misliti.
i jos nesto, nije citava tuzla jasmin imamovic, tuzla je preko 100 000 osoba, i ti ljudi zele reprezentaciju u svom gradu isto kao i sarajlije, bez obzira sto je njihov gradonacelnik dao pare a tuzlanski nije..reprezentacija je nacionalna, a ne politicka stvar, ako ce zbog odluka politicara svi ljudi trpiti, i ako zbog odluke jedne osobe, neko iz saveza moze otvoreno da kaze "tuzla ne zasluzuje reprezentaciju"..onda dovraga sve..
-
matematicar_teski
#5166 Re: Reprezentacija BiH
haj super za tog bezimenog momka, ali zato 5-6 klasnih kadeta iz sirokog je opet izgubljenoneno#4 wrote:Hajde malo se okani? Uredu?matematicar_teski wrote:98 strasna generacija![]()
![]()
hahah![]()
![]()
Pa te klince su hrvati zgrabili sve sto valja ali bukvalno![]()
Mislio sam na nase talente vani.
Evo npr. decko iz Sibenika 212 cm, 98. godiste ce igrati za nas.
Enough said.
-
neno#4
#5167 Re: Reprezentacija BiH
Slazem se da je bitan, ljudima koji nemaju argumenteMračajski proto wrote:Nekome je bitan, nekome nebitan. Poštujem tuđa ograničenja.neno#4 wrote:Kakve veze ima pravopis sa temom? U biti, vidim kakve. Nikakve. Pricali smo o ucinku Ante Masica za reprezentaciju. Nije samo Eurobasket bitan, bitno je i u kvalifikacijama proci dobro. A bez Masketa to nikada ne bi uspjeli.Mračajski proto wrote:A ko je rekao nešto za te utakmice? Fulio si poentu. Budi ti ljubazan i prelistaj malo pravopis. Ne bi ti škodilo.![]()
Niko ne spori Mašićeve partije u kvalifikacijama, ali je čovjek GENERALNO ko mrtav konj i boli ga neka stvar za reprezentacijom. Baš me zanima da li bi skakao na ubačene trice SVOJE reprezentacije kad već ne želi skakati i radovati se finim partijama reprezentacije BiH već kopa nos i gleda u parket dok naši izgaraju, bukvalno. Dakle, pratio sam ga kad Teletović i ostali rešetaju druge trojkama i čim već ne, svi na klupi lude dok on sjedi i kulira. Čudno ili ne? Nije jedini, rekoh već. To što ti ne možeš navedeno svariti je tvoj problem.![]()
Mani me se te priče kako svi vole igrati u našoj selekciji i da su svi, tobože, ludi za ovom državom i reprezentacijom.
Kao ti naprimjer. Ako ti meni nadjes gdje sam ja napravio ijednu gresku u pravopisu, dajem ti sta hoces. Ja mogu svariti nesto sto ti ne mozes, a to je da je Ante Masic dao vise za ovu reprezentaciju nego Emir Preldzic, Damir Mulaomerovic, Mirza Begic i ostali. Eh to mogu da svarim. I kani se te nacionalisticke retorike, ovi momci to nisu zasluzili. Disali su i zivjeli skupa vec dvije godine zajedno.
- Mračajski proto
#5168 Re: Reprezentacija BiH
Naći tu ti pet grešaka po dva posta u prosjeku, najmanje.
Uhvati se ti Haruna i lizanja, mani se ostalog.
Kad već tako voliš tu raju iz Širokog, bujrum pa živi tamo sa katolicentričnim ispranim mozgovima. Hajde, zdravo.
Uhvati se ti Haruna i lizanja, mani se ostalog.
Kad već tako voliš tu raju iz Širokog, bujrum pa živi tamo sa katolicentričnim ispranim mozgovima. Hajde, zdravo.
-
neno#4
#5169 Re: Reprezentacija BiH
Da se razumijemo u startu, niti sam Harun, niti bilo ko od njih. Harun ne cita ovo i ne interesuje ga sta ko pise. Nema vremena, jer samo radi i radi, i radi. Tuzla je zasluzila da se jedna utakmica odigra u Mejdanu, ali moras da shvatis da je u Mejdan potrebno uloziti dosta novca, da je potrebno dosta stvari uraditi za takvo sto. Savez nema tog novca niti treba to da uradi. Gradske vlasti to trebaju uciniti. Ja licno nemam nista protiv da reprezentacija igra sve utakmice u Zenici za Ukrajinu, ali mislim da je tesko izvodivo.SSemir wrote:pazi, mene to toliko i ne zanima, sve i da dodje reprezentacija u tuzlu, ja vjerovatno ne bi ni otisao da ih gledam uzivo, nisam taj tip.neno#4 wrote:Znas, ove sve sponzore koja ova reprezentacija ima neko je nasao, doveo ih, potpisao ugovore...Sto se mene tice, i Tuzla i Zenica zasluzuju kao grad da imaju, ali kad Imamovic nema sluha za takve stvari i to je to..Nije samo dovoljno kukati, neda nam niko nista, treba se znas malo i potruditi..Malo i raditi..SSemir wrote:kao npr. Violeta, je li?
ali ono sto sam htio gore reci, da nije uredu da se takve izjave daju (da je samo zasluzilo sarajevo, da reprezentacija ne treba ici u druge gradove i sl.). shvatam da smo ovdje svi, u neku ruku, anonimni, i da nam to daje slobodu da kazemo otvoreno sta mislimo. ali, neno#4, ocigledno je da ste vi neko ko je iz samog vrha saveza, i kao takav, ne bi trebali tako nesto govoriti, a niti misliti.
i jos nesto, nije citava tuzla jasmin imamovic, tuzla je preko 100 000 osoba, i ti ljudi zele reprezentaciju u svom gradu isto kao i sarajlije, bez obzira sto je njihov gradonacelnik dao pare a tuzlanski nije..reprezentacija je nacionalna, a ne politicka stvar, ako ce zbog odluka politicara svi ljudi trpiti, i ako zbog odluke jedne osobe, neko iz saveza moze otvoreno da kaze "tuzla ne zasluzuje reprezentaciju"..onda dovraga sve..
-
neno#4
#5170 Re: Reprezentacija BiH
Tu sam te cekao. Samo pogledaj svoju prvu recenicu i zavrsena prica. Ne kaze se: Naci tu ti pet gresaka po dva posta, nego Naci cu ti. Pozdrav i ziv i zdrav mi bio.Mračajski proto wrote:Naći tu ti pet grešaka po dva posta u prosjeku, najmanje.![]()
Uhvati se ti Haruna i lizanja, mani se ostalog.![]()
Last edited by neno#4 on 07/10/2013 19:18, edited 1 time in total.
-
Park
#5171 Re: Reprezentacija BiH
Pa mora kosarkaska reprezentacija jos dugo igrati u Sarajevu,kako bi drugacije dosle velike patriote iz Sa na utakmicu.Vi ste Bosna i niko drugi.Polako lave opast ce i vama uskoro prihodi tj vaseg kantona i grada koji beru kajmak sa grbace drugih kantona i gradova znas ti dobro za omjer 2:1 tj, dvojica zenicana= jedan sarajlica,polako i to se pokrenulo,e onda cemo vidjeti te tvoje price o sponzorima iz sarajevaneno#4 wrote:Pogledaj finala u juniorima i kadetima da je dvorana bila puna. Ja cu ti iskreno reci, mada sumnjam na to ko si da ce kosarkaska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastaviti da igra u Sarajevu, a ne u Tuzli, Zenici ili Cazinu. Zato sto sarajevske firme daju najvise novca, daju sve uslove, spustaju cijene hotela, itd, itd..A ovdje ne racunam Elektroprivredu, BH Telecom..Park wrote:Novac nam je dao samo Kanton Sarajevo, valjda zato što smo mi sarajevska reprezentacija", ironično je govorio Mahmutović, piše Anadolu Agency.
-
kakavdanakneiskustvu
#5172 Re: Reprezentacija BiH
Da se razumijemo u startu, niti sam Harun, niti bilo ko od njih. Harun ne cita ovo i ne interesuje ga sta ko pise. Nema vremena, jer samo radi i radi, i radi. Tuzla je zasluzila da se jedna utakmica odigra u Mejdanu, ali moras da shvatis da je u Mejdan potrebno uloziti dosta novca, da je potrebno dosta stvari uraditi za takvo sto. Savez nema tog novca niti treba to da uradi. Gradske vlasti to trebaju uciniti. Ja licno nemam nista protiv da reprezentacija igra sve utakmice u Zenici za Ukrajinu, ali mislim da je tesko izvodivo.[/quote]SSemir wrote:pazi, mene to toliko i ne zanima, sve i da dodje reprezentacija u tuzlu, ja vjerovatno ne bi ni otisao da ih gledam uzivo, nisam taj tip.neno#4 wrote:Znas, ove sve sponzore koja ova reprezentacija ima neko je nasao, doveo ih, potpisao ugovore...Sto se mene tice, i Tuzla i Zenica zasluzuju kao grad da imaju, ali kad Imamovic nema sluha za takve stvari i to je to..Nije samo dovoljno kukati, neda nam niko nista, treba se znas malo i potruditi..Malo i raditi..SSemir wrote:kao npr. Violeta, je li?
što?
-
kakavdanakneiskustvu
#5173 Re: Reprezentacija BiH
Mračajski proto wrote:Toplu vodu @neno izmislio?Ljubi tebe lektor tako pametnog kad si u pravopisnu greškao uračunao ovu štamparsku. Bujrum u Široki Brijeg pa traži da tamo kakvu dvoranu zbave i da Mašić okupi svoje fašističko-šovinističke glave da vas baš ugoste.
Javi se administraciji foruma da ti promijene nick. Šteta je.
u širokom imaju dvoranu,ne trebaju je zbaviti
-
kakavdanakneiskustvu
#5174 Re: Reprezentacija BiH
Mračajski proto wrote:Koju? Onu nacionalističku Pecaru?
tu,kakve to ime veze sa temom reprezentacija bih?
-
neno#4
#5175 Re: Reprezentacija BiH
Ah, da upravu si. Stamparska. Nema veze. Dobar si momak.Mračajski proto wrote:Toplu vodu @neno izmislio?Ljubi tebe lektor tako pametnog kad si u pravopisnu greškao uračunao ovu štamparsku. Bujrum u Široki Brijeg pa traži da tamo kakvu dvoranu zbave i da Mašić okupi svoje fašističko-šovinističke glave da vas baš ugoste.
Javi se administraciji foruma da ti promijene nick. Šteta je.