Ja čekao, malo mi glupo tvoje slike ovdje postavljati, ali vidim da si smetnuo.thekupus wrote:Zar ih nisam postavio i ovdje?
Zaboravio, sorry
Sve 5, cim vidis da sam ovdje stavio, a nisam tamo, i obrnuto, slobodno stavljajSo What! wrote:Ja čekao, malo mi glupo tvoje slike ovdje postavljati, ali vidim da si smetnuo.thekupus wrote:Zar ih nisam postavio i ovdje?
Zaboravio, sorry
Pogledaj videodrugi profil wrote:Park je najbolje rješenje jer tom dijelu grada treba takav prostor. Otvoren, širok, pogodan za manifestacije.
Međutim ne treba zanemariti nedostatak parking mjesta. Ukidanjem ovog parkinga pogoršava se već jako loša situacija. Treba naći rješenje i za to da se ne bi po počeli parkirati po parku.
Da li se varam ili se na renderu vidi ulaz u podzemnu garažu ovdje?
ne valja.E.B. wrote:
E fakat mi ne bi mrsko da napravim animaciju da se i sam uvjeris koliko je to drveca posjeceno. To sto ti imas neku averziju prema arapima - tvoj problem.amar1994 wrote:![]()
Hajmo posjec svu šumu , da se razumijemo nisam a niti cu ikada otic na sunilend

Super , pa kazem da je OK ako nece dirati šumu .Thorgerson wrote:[
E fakat mi ne bi mrsko da napravim animaciju da se i sam uvjeris koliko je to drveca posjeceno. To sto ti imas neku averziju prema arapima - tvoj problem.
Da si nekada otisao na Trebevic, znao bi da na ovoj lokaciji i nije bilo pretjeranog drveca. A dokaz ti postavljam ispod:
Na prste ruku mozes izbrojati koliko je drveca posjeceno i frajer jos nova zasadio, da ne govorim da je vodio brigu i da je maksimalno koliko je mogao koje drvo da ostavi na zivotu - ostavio. Sto se ne moze reci za hrpu ostalih projekata koje bosnjo radi, gdje sijece i sta treba i ne treba - jer eto, smeta mu.
I ovaj projekat je prelijep. Ja koga god sam gore odveo na kafu od stranaca, ostanu bez daha i kazu da je prelijepo. Narocito zimi. Al bosnji ti ne mozes ugoditi.
Nisu.Hajvan wrote:to su sinonimi.
To da će napraviti garažu i park (sa zelenilom i drvećem) iznad nje okači mačku o rep..thekupus wrote:Pogledaj videodrugi profil wrote:Park je najbolje rješenje jer tom dijelu grada treba takav prostor. Otvoren, širok, pogodan za manifestacije.
Međutim ne treba zanemariti nedostatak parking mjesta. Ukidanjem ovog parkinga pogoršava se već jako loša situacija. Treba naći rješenje i za to da se ne bi po počeli parkirati po parku.
Da li se varam ili se na renderu vidi ulaz u podzemnu garažu ovdje?![]()
spominje se garaza na 3 etaze, 750 mjesta
jesu.drugi profil wrote:Nisu.Hajvan wrote:to su sinonimi.
Hajd još malo serite na construction temiHajvan wrote:jesu.drugi profil wrote:Nisu.Hajvan wrote:to su sinonimi.
Ne razumijem, kakvom elitom? Lik napravio kafic/restoran sa prelijepom terasom, na prelijepom mjestu sa cijenama koje su pristupacnije nego dole po gradu. Cist zrak, lijep pogled, priroda...ne kontam.amar1994 wrote: Super , pa kazem da je OK ako nece dirati šumu .
nadam se da su stranci zadovoljni nasom elitom![]()
ps. nisam bosnjo/bosnjak nego bosanac
Mah ne mogu na forumu pisat i trollatThorgerson wrote:Ne razumijem, kakvom elitom? Lik napravio kafic/restoran sa prelijepom terasom, na prelijepom mjestu sa cijenama koje su pristupacnije nego dole po gradu. Cist zrak, lijep pogled, priroda...ne kontam.amar1994 wrote: Super , pa kazem da je OK ako nece dirati šumu .
nadam se da su stranci zadovoljni nasom elitom![]()
ps. nisam bosnjo/bosnjak nego bosanac
Uopste ne shvatam kakva to elita gore izlazi i o cemu ti pricas.