Sad presao na duhan, da lafo manje pusi..ranije je nekad pokusavao,al bude nervozan ko pas, imala sam osjecaj da samo ceka da nesto pogrijesim, kako bi se on iznervirao, pa da ima razloga da zapali
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Moderator: anex
Hvala dragashmizlica wrote:imam utisak limunčice da njega nećeš prevesti na ovu stranukad priča o njima ko dijete o čokoladi
![]()
nego tebi svaka čast na 4 mjeseca
E bas si dosao na pravu temuMrBega wrote:Svi nešta brane nepušače, šta j e spravima nas većine pušača, ko ne puši nek nosi masku ako ima problem
MrBega wrote:Svi nešta brane nepušače, šta j e spravima nas većine pušača, ko ne puši nek nosi masku ako ima problem
ka0406 wrote:Yahel, jarane![]()
ka0406 wrote:Iako ja i dan danas ceznem za onim gustom i ceifom
Ha, trebalo mi je malo da sracunam ... obicno bih prije ko iz topa izbacila ... za par dana 14 mjeseciI am Happy wrote: Koliko si to vec bez cigara ?
shmizlica wrote:ma i nije
Big Ang wrote:Fuj. Kako mi je drago što sam prestala
Big Ang wrote:Zasto mene?I am Happy wrote:Big Ang i Šmizla
Limunada25Jer sam sanjala cigare?
![]()
E jbg
shmizlica wrote:![]()
![]()
Potpis na boldiranoBalea275 wrote:
Ako ne sanjaš cigare kad prestaješ pušit, onda nešto radiš pogrešno
![]()
Ja sam prestala nakon 7-8 godina. Prvih mjesec-dva je bilo teško, ali vrijedilo je. Nisam zapalila nijednu od tad, tj. oko 3,5 god. Al' sam zato sanjala cigare 6 mjeseci, otprilike 2x mjesečno. I bude mi drago kad se probudim i skontam da sam samo u snu zapalila![]()
Ako mi nekad i dođe da se opet propušim, samo ću se sjetit' kako je bilo prestati, i to mi je šok terapija. Pošto na mene nisu djelovale ove šok-reklameBesparica me natjerala.