Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
emmir1
#5151 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Živi u Maglaju, tako je rekao.
Mada ja kontam da je prijavljen u Maglaju a živi negdje drugo
- jeza u ledja
#5152 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne znam u cemu je problem?Acid25 wrote:Moja reakcija kad krene rasprava između jeza i pandakonde o žabi.![]()
Zar ne vidis da postoji cijela supkultura desnicara, neonacista i slicnih pizdarija koja koristi kodne rijeci i simbole da bi prikrila davno ispricanu, izgazenu i osramljenu ideologiju?
Niko nece da kaze da je rasista, jer je pojam "rasizam" davno ismijan. Niko nece da kaze da je fasista, jer je "fasizam" davno posramljen. Niko nece da kaze da podrzava KKK, da je antisemita, da mrzi crnce. Niko nece da istice tradicionalne simbole, jer se zna sta ti simboli predstavljaju. Ucili su nas u skoli jebenoj. No zato ce reci da ne voli muslimane, jer ta ideja nema iza sebe krvave tragove Zapada, bar ne novije prirode, i bar ne na otvoren nacin. No zato postoje nove kodne rijeci, novi simboli, koji su sada zajebancija, no sutra ce upravo takvi simboli postati svima poznati simboli mrznje ako se ovako nastavi, jer ce iza njih ostati stvarni - krvavi trag.
Mislis da se nacistima nisu smijali kad su poceli da furaju svoje simbolcice posudjene iz Azije, ili fasistima sa svojim fascesom? Bili su male grupice opskurnih ideja koji su se ko kakvi debili igrali milicije i supljirali o svemu od rasa do polozaja zena. Raja im se smijala u pocetku. Danas se to zaboravlja izgleda, ali historija je majka znanja.
-
Pilaw_Pavlaka
#5153 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa valjda ima ljude koji ga cuvaju? Inacer i davno bio ubijen ili prebijen...Jer lik je otvoreni fasista prema Bosnjacima.emmir1 wrote:Živi u Maglaju, tako je rekao.
- jeza u ledja
#5154 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Meni je jasno. Vecini nije, kao sto je ocigledno i sa komentara na ovoj temi.RNG_25 wrote:Znači očito je, no ipak kažeš:jeza u ledja wrote:Ti imas u avataru simbol white supremacy grupa,
što nema smisla. Ne mogu se kriti, ako jasno i javno ispoljavaju navodnu "bijelu superiornost".Zasto se krijete iza code words, code symbols?
- uglavnomja
#5155 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
je li ovo idiot rekao da ce podrzati naseljavanje izraelaca u palestini 
- SkyLimit
#5156 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Skoro je bio prilog FTV, razgovarali sa njim ispred njegove kuće u Maglaju.emmir1 wrote:Živi u Maglaju, tako je rekao.
- Challenger__
#5157 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ODAVNO nije dobro. To najbolje znaju gladne milijarde, pa stanovnici: Afganistana, Iraka, Libije, Sirije i Ukrajine, bivša srednja klasa u tzv. "tranzicijskim društvima", srednja klasa uopšte.seln wrote:Ljudi, nije dobro...
Odavno nije dobro.
- insomnia78
#5158 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bosnjaci su inace poznati po ubijanju i prebijanju tih i takvihPilaw_Pavlaka wrote:Pa valjda ima ljude koji ga cuvaju? Inacer i davno bio ubijen ili prebijen...Jer lik je otvoreni fasista prema Bosnjacima.emmir1 wrote:Živi u Maglaju, tako je rekao.
- jeza u ledja
#5159 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
U mnogo postova, a kad se to desilo tad sam i na to ukazivao. I kad budes to uradio u buducnosti, opet cu na to ukazati. Ne pada mi na pamet kopati po tvojim bljuvotinama.Pandakonda wrote: De ti meni reci kad sam ja rekao da je bijela rasa superiornija ili bilo šta što podržava white supremacy ideje ?
- jeza u ledja
#5160 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da, nazalost, ovo zadnje, upravo tako.seln wrote:Ljudi, nije dobro... jedan narcisticki egomanijak je postao predsjednik najmocnije drzave svijeta. Takodje raste broj populista u demokratskim drustvima u cijelom svijetu.
Ne bi ni to bilo najgore, ali drasticno raste broj apologeta takve politike medju "sitnom rajom".
Najbolji dokaz: ova tema.
Skoro polovina komentatora zastupa izolacionizam, nacionalizam, zatvaranje granica... a neki otvoreno promovsu rasizam.
decenije zaglupljivanja putem medija daju reultata, odgojene su generacije buducih vojnika koji ce poslusno uraditi sve sto vodja naredi.
Izgubljena generacija ne zna nista, odgojena na internetu.
-
jefferson
#5161 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kao sto je Ceska, Poljska, Madjarska? Jel o tim tranzicijskim drustvima pricas?Challenger__ wrote:ODAVNO nije dobro. To najbolje znaju gladne milijarde, pa stanovnici: Afganistana, Iraka, Libije, Sirije i Ukrajine, bivša srednja klasa u tzv. "tranzicijskim društvima", srednja klasa uopšte.seln wrote:Ljudi, nije dobro...
Odavno nije dobro.
Otkako se rjesise onih tvojih kretena, ljudi prodisali.
-
Pilaw_Pavlaka
#5162 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovdje je otvoreno rekao da su Bosnjaci porijeklom srbi i da se moraju pomiriti sa tim. Kakve komunajre zive u tom Maglaju da dopustaju da ovakav lik tamo slobodno zivi?
- seln
#5163 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije Detroit pravio losa auta, vec GM. A GM je onda spasavan drzavnim novcem.jefferson wrote:Detroit je bankrotirao je su poceli praviti auta u rangu Yuge.Gdje su otisle pare? U izmirenje dugova milijardera, koji se opiru svakom intervencionizmu drzave.. osim ako nije u svrhu ispravljanja njihovih gresaka.
Detrit je bankrotirao... heeej, Detroit, simbol americke industrije.
Jebe se milijarderima. Oni su svoje guzice iz Detroita prenijeli u neku drugu vilu. A sta ce radnik koji je izgubio sve?
- Challenger__
#5164 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mađarska je gola kita u odnosnu na ostatak EU, ne znaš šta pričaš. Koji moji kreteni? Nemam ja nikakve veze sa debilima koji su svojom politikom unesrećili pola planete.jefferson wrote:Kao sto je Ceska, Poljska, Madjarska? Jel o tim tranzicijskim drustvima pricas?
- jeza u ledja
#5165 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Od miliona ljudi na svijetu koji su koristili svastiku vijekovima, jedna mala grupa po bavarskim pivnicama pocela koristiti isti simbol za nesto sasvim drugo. Onda su ljudi zakljucili da je svastika nacisticki simbol.bole1st wrote:U vezi Pepe-a zabe, cijela prica ide ovako, od hiljada ljudi koji su je koristili kao meme njih nekolicina je ubacila nacisticke simbole u meme, sto je jedna od hiljadu varijanti Pepea. Onda su ljevicari zakljucili da je Pepe nacisticki simbol, sto je potpuna glupost jer na taj nacin bilo sta moze biti nacisticki simbol.
Samo jos jedan od dokaza da ljevicari nemaju bas puno mozga i da im nista nije jasno u zivotu.
Naravno da je zaba originalno bila zajebancija i naravno da su samo neki poceli da je koriste po raznim 4chanovima i slicnim. Medjutim to je uzelo maha i danas zaba predstavlja to sto predstavlja, da je vodja jebenih neonacista nosi na svom reveru. Sve i da ti zaba predstavlja samo zajebanciju da se rugas liberalima, da je vidis na reveru ovog idiota Spencera prestao bi da je koristis jer ne zelis da te izjednacuju s njim. Naravno, AKO se ne slazes s njegovim stavovima.
- seln
#5166 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Maglaj je straigt SDA, zato mu i dopustaju. SDA ima svasta, samo ne obraz.Pilaw_Pavlaka wrote:
Ovdje je otvoreno rekao da su Bosnjaci porijeklom srbi i da se moraju pomiriti sa tim. Kakve komunajre zive u tom Maglaju da dopustaju da ovakav lik tamo slobodno zivi?
- uglavnomja
#5167 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
a 35% poljaka zivi (i radi) zapadno od svoje granice ... nekih 10 miliona + poljaka ... i ubacuju pare u drzavu i prave privid ekonomskog rasta.Challenger__ wrote:Mađarska je gola kita u odnosnu na ostatak EU, ne znaš šta pričaš. Koji moji kreteni? Nemam ja nikakve veze sa debilima koji su svojom politikom unesrećili pola planete.jefferson wrote:Kao sto je Ceska, Poljska, Madjarska? Jel o tim tranzicijskim drustvima pricas?
- jeza u ledja
#5168 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa sami sebe cenzurisete kodnim rijecima i simbolima. Stavite brate svi svastike u avatar, ne ove djecije pizdarije.RNG_25 wrote:Žalim slučaj, ali sloboda izražavanja ide prije vaših emotivnih histerisanja. Koja, naravno, nemaju niti bazičnog smisla.jeza u ledja wrote:Trebalo bi biti. Fasiste treba nazvati pravim imenom.insomnia78 wrote:Pa i da je tako sta onda? Koliko znam nije zabranjeno
- jeza u ledja
#5169 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da je tako onda bi i BiH imala privid ekonomskog rasta.uglavnomja wrote:a 35% poljaka zivi (i radi) zapadno od svoje granice ... nekih 10 miliona + poljaka ... i ubacuju pare u drzavu i prave privid ekonomskog rasta.Challenger__ wrote:Mađarska je gola kita u odnosnu na ostatak EU, ne znaš šta pričaš. Koji moji kreteni? Nemam ja nikakve veze sa debilima koji su svojom politikom unesrećili pola planete.jefferson wrote:Kao sto je Ceska, Poljska, Madjarska? Jel o tim tranzicijskim drustvima pricas?
- Acid25
#5170 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jeza u ledja wrote:.
Jadno je da nešto što se koristi kao zabava postane podloga za širenje bolesnih ideja.
Hoću ti reći da se uzalud raspravljaš. Vidiš li da je lik spreman braniti čast žabe kao majku rođenu.
- Krokodajl
- Challenger__
#5172 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jasno.uglavnomja wrote:a 35% poljaka zivi (i radi) zapadno od svoje granice ... nekih 10 miliona + poljaka ... i ubacuju pare u drzavu i prave privid ekonomskog rasta.Challenger__ wrote:Mađarska je gola kita u odnosnu na ostatak EU, ne znaš šta pričaš. Koji moji kreteni? Nemam ja nikakve veze sa debilima koji su svojom politikom unesrećili pola planete.jefferson wrote:Kao sto je Ceska, Poljska, Madjarska? Jel o tim tranzicijskim drustvima pricas?
- Čitalac
#5173 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Slažem se, prisustvujemo dramatičnim promenama koje, po pravilu, donose dramatične rezultate.seln wrote:Ljudi, nije dobro... jedan narcisticki egomanijak je postao predsjednik najmocnije drzave svijeta. Takodje raste broj populista u demokratskim drustvima u cijelom svijetu.
Ne bi ni to bilo najgore, ali drasticno raste broj apologeta takve politike medju "sitnom rajom".
Najbolji dokaz: ova tema.
Skoro polovina komentatora zastupa izolacionizam, nacionalizam, zatvaranje granica... a neki otvoreno promovsu rasizam.
decenije zaglupljivanja putem medija daju reultata, odgojene su generacije buducih vojnika koji ce poslusno uraditi sve sto vodja naredi.
Izveštavajući iz Vajmarske republike i onog previranja i tenzija, dopisnik jednih američkih novina napisao je: "Poštovani čitaoci, Nemačka doživljava nervni slom i ovde nema ničeg pametnog o čemu bih mogao da vas izvestim". Može biti da idemo ka takvom trenutku, s tim što će "nervni slom" zahvatiti mnogo šire područje.
Kada sam pre 20 godina otišao na studije u Britaniju, to je bila potpuno drugačija zemlja od današnje, kao što je i Evropa bila nešto sasvim drugo. Da mi je tad neko rekao da će medijima jednom dominirati današnje teme i dileme, mislio bih da je lud.
Uglavnom, svima će nam trebati puno pameti i sreće.
- insomnia78
#5174 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
O jebo vas zaba vise
A sta je ovo?

A sta je ovo?

- Krokodajl
#5175 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
hamajlija s ćabe ?