joj, al' si me obris'oonin wrote:Prvo nauci pisati da bi uopste komunicirao na forumu.semirsar wrote:e jbg, pun mi qrc onije sto bi sve a nece da citaju, pa stavih ja et stranu prije, par postova vise jbmgj![]()
![]()
![]()
https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.com ... l.html?m=1
u ostalim linkovima se mere naci stosta, samo nemre se ako se lijeno.
Tebi se nisam ni obracao, a forum i sluzi da bi se pomoglo nekom ko nesto me zna, a ti si nekad nesto napisao i sad neko ko trazi neki savjet treba procitati forum od pocetka do kraja da se tebi ne bi zamjerio, a posto je kod mene tv Sony iz tog razloga pitam covjeka koji gleda preko istog tv da li njemu radi jer za tvoju prijatelju informaciju ne radi preko tv sve sto radi na box i laptou![]()
Ako zelis nekom pomoci, pomozi i ne nabijaj na nos.
@Irac bi donsad znaci masakr trebao napraviti![]()
PS cuvaj qrc da ne puca jer mozda ti nekad zatreba u zivotu
pa vidi, ako nijesam do sadaske necu sigurno ni odsad naucit pisat', mada neki me i skontaju sta iskomuniciram na forumu
S druge strane, forum je javan i nemremo ja i ti sad odredjivat ko ce se kome obracat, a ako ne zelis da vidis moje postove imade onije u tvom profilu hepek "FOE lista" pa ti bujrum, kuzis.
Nijesam ja nekad nesto napis'o, vec samo nekoliko postova prije, gdje su bili i jos su tamo linkovi za skoro sve sto te zanimalo, ali jbg, kad je neko umisljen i ljenoguz, nemres mu drugacije ni kasti. Ne brini, nijesi ti jedini gotovan, ima vaske poprilicno, svi znate sta je guglj, al' sto bi se mucili, a kad vam neko i odgovori uz malo sarkazma, tad imate ovake izljeve pameti.
I cuj molim lijepo, imas Sony tv
Nije problem pomoci, znaju ljudi ovdeka da rado to cinim, ali ne mogu gotovane koji nece da citaju vec ponudjena rjesenja zato sto him je mrsko vratiti se par postova i stranica nazad, u ovom slucaju 1 stranicu.
a sto se tice onije tvog PS i nastavka teksta u istom... pa drago mi je da se brines, ali ne trebas, sve je pod kontrolom i redovno se odrzaje, kuzis
P.S. Sve ovo sto se gori izlaprdalo bilo s tvoje il' s moje strane meni ne znaci nista, pa ako jopet naletim na tebe i tvoj neki post pa na kraju krajeva i odgovorim na njega bilo 'vako oli 'nako ne treba da se sikiras, nijesam ja zlonamjeran, vec taki kaki sam
P.P.S. i ja sam iz raj'voSa i ne trebas me vodit' na rucak