ali frisko zaklan kurban to mi je van svake pameti
Popularne stvari koje ne kontam
-
sha_ba
#5151 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hajd sto sebe, familiju, prijatelje, zive ovnove... svako valjda zna sta je najbolje za njega...
- Rockefeller
-
__Phoenix__
#5153 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šaulića?Baltazar_khan wrote:ne kontam klix night life i promovisanje mjesta gdje se skuplja leglo šabana. da, govorim o downtownu
- Cherry-Cherry
#5154 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eno ima i selfi kašika. Zašto biste birali između jela i slikanja? Sada možete oboje.
Prošlo je vrijeme, kada ste doručkovali, a vaši prijatelji nisu znali za to.

-
sha_ba
#5155 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sad je i meni smijesno, danas se sokirahRockefeller wrote:Ludilo
- Cherry-Cherry
#5156 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I crnim, debelim obrvama- pijavicama.annoy wrote:Blago tebi ako ne viđaš to...primjetila sam da obično ide u paketu s prslukom oderanim sa životinje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5157 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta je sa ovim narodom viseCherry-Cherry wrote:Eno ima i selfi kašika. Zašto biste birali između jela i slikanja? Sada možete oboje.Prošlo je vrijeme, kada ste doručkovali, a vaši prijatelji nisu znali za to.
![]()

- Logovan
#5158 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja mislio ti se šališ, kad ono...Cherry-Cherry wrote:Eno ima i selfi kašika. Zašto biste birali između jela i slikanja? Sada možete oboje.Prošlo je vrijeme, kada ste doručkovali, a vaši prijatelji nisu znali za to.
![]()
http://radiosarajevo.ba/novost/201714/n ... -fotovideo
- Čudna sorta
#5159 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Polugole na slikama, uz koje stave - Bajram šerif mubarek oslun. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5160 Re: Popularne stvari koje ne kontam
+1KvaziExpert wrote:imaš neki link, please
- petunija
#5161 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sha_ba wrote:ne kontam one sto kace slike zaklanih kurbana na fejs
I da podebljam: stvarno sam sretna što nisam na tim društvenim mrežama.
Horor
- Rockefeller
#5162 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Danas gledam klip. Zakl'o kravu i postavio na fejssha_ba wrote:sad je i meni smijesno, danas se sokirahRockefeller wrote:Ludilo
Opis slike "Koljač "ime" najbolji"
- dječak sa šibicama
#5163 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Svaka druga je takva, ide red tri cetiri slike sa sisama i guzicama na izvolite, a onda drecavo zelena slika sa slikom kurana i neki ajet ili neka mudrost iz religije.Čudna sorta wrote:Polugole na slikama, uz koje stave - Bajram šerif mubarek oslun.
-
sha_ba
#5164 Re: Popularne stvari koje ne kontam
danas novi val slika, guljenje kozepetunija wrote:sha_ba wrote:ne kontam one sto kace slike zaklanih kurbana na fejs
I da podebljam: stvarno sam sretna što nisam na tim društvenim mrežama.
Horor
- Partizzanka
#5165 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ono kada djeca (odrasla 30+ god) i roditelji imaju face i onda se medjusobno dopisuju po zidovima i lajkaju slike i komentarisu ih
i to sve u stilu ...
najljepsa moja kcer, niko nema ovakvu djecu voli vas mama vasa
a oni joj odg
niko nema mamu kao mi, da si ti nama ziva i zdrava vole te tvoja djeca ljube te do neba i nazad
itd itd
gdjejeonajsmajlistopovraca
i to sve u stilu ...
a oni joj odg
niko nema mamu kao mi, da si ti nama ziva i zdrava vole te tvoja djeca ljube te do neba i nazad
itd itd
- Partizzanka
#5166 Re: Popularne stvari koje ne kontam
i ne kontam ove sto ljube svoju i tudju djecu u usta - kao ono ljubav slatko i sl
odvratno
nehigijenski
bolesno
odvratno
nehigijenski
bolesno
- Tabhana
#5167 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Rekoše da se nekima gadi piti vode iza osobe koja je ranije pila iz boce. Na to je jedan odgovorio, bi li im se gadila vagina njegove žene
Da se odmah razumijemo, facebook je najveće smeće koje je ikada izašlo (no real life). Ogledalo koje pokazuje kakva nam je država (ne smijem napisati retardirana jer će me opet prozivati
) "mentalno" razvijena. Klipove farme, genocidaša, pa bajram partija, sav intektualni nivou, creme de la creme bh naroda je spojen u slikama i komentarima koje se svakodnevno pišu na toj društvenoj mreži.
Da se odmah razumijemo, facebook je najveće smeće koje je ikada izašlo (no real life). Ogledalo koje pokazuje kakva nam je država (ne smijem napisati retardirana jer će me opet prozivati
- insomnia78
#5168 Re: Popularne stvari koje ne kontam
AhahahahaTabhana wrote:Rekoše da se nekima gadi piti vode iza osobe koja je ranije pila iz boce. Na to je jedan odgovorio, bi li im se gadila vagina njegove žene![]()
![]()
Da se odmah razumijemo, facebook je najveće smeće koje je ikada izašlo (no real life). Ogledalo koje pokazuje kakva nam je država (ne smijem napisati retardirana jer će me opet prozivati) "mentalno" razvijena. Klipove farme, genocidaša, pa bajram partija, sav intektualni nivou, creme de la creme bh naroda je spojen u slikama i komentarima koje se svakodnevno pišu na toj društvenoj mreži.
- ho oponopono
#5169 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...ides na hadz, zgaze te u onome stampedu, cvakne te ono kamenje paf mrtav si i trebas biti kao zahvalan sto si odapeo tamo...ili ono kupanje u rijeci gdje plutaju okolo mrtvaci...jebote ponekad imas taj filing da je cijeli jebeni svijet u kurcu ( da prostis)... 
-
kakavdanakneiskustvu
#5170 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Partizzanka wrote:ne kontam ono kada djeca (odrasla 30+ god) i roditelji imaju face i onda se medjusobno dopisuju po zidovima i lajkaju slike i komentarisu ih
i to sve u stilu ...
a oni joj odg
itd itd
znam takve,budalasto
- Tabhana
#5171 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako se ne varam, takva vrsta smrti se okarakteriše kao šehid, Bog najbolje zna. A biti šehid u islamu je od poseben vrijednosti.ho oponopono wrote:...ides na hadz, zgaze te u onome stampedu, cvakne te ono kamenje paf mrtav si i trebas biti kao zahvalan sto si odapeo tamo...ili ono kupanje u rijeci gdje plutaju okolo mrtvaci...jebote ponekad imas taj filing da je cijeli jebeni svijet u kurcu ( da prostis)...
Što se tiče kupanje među mrtvacima kod Hindusa, to je za mene čudno, ali s druge strane i mnogima je čudno što je to tebi čudno
Meni je čudno što koristiš riječi "jebeni", "kurcu", "jebote" i što si sve to upakovala u crveni veo (if you know what i mean) pa sa podsmijehom gledaš na zahvalnost ljudi unatoč nelagodi.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#5172 Re: Popularne stvari koje ne kontam
lajes ko sarajevski taksistaho oponopono wrote:...ides na hadz, zgaze te u onome stampedu, cvakne te ono kamenje paf mrtav si i trebas biti kao zahvalan sto si odapeo tamo...ili ono kupanje u rijeci gdje plutaju okolo mrtvaci...jebote ponekad imas taj filing da je cijeli jebeni svijet u kurcu ( da prostis)...
-
Nepass
#5173 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja čuo samo istinski muslimani zaginu na hadžu, a pošto ni jedan bošnjo nije ubijen izgleda da ima istine u ovome.Tabhana wrote:Ako se ne varam, takva vrsta smrti se okarakteriše kao šehid, Bog najbolje zna. A biti šehid u islamu je od poseben vrijednosti.ho oponopono wrote:...ides na hadz, zgaze te u onome stampedu, cvakne te ono kamenje paf mrtav si i trebas biti kao zahvalan sto si odapeo tamo...ili ono kupanje u rijeci gdje plutaju okolo mrtvaci...jebote ponekad imas taj filing da je cijeli jebeni svijet u kurcu ( da prostis)...
Što se tiče kupanje među mrtvacima kod Hindusa, to je za mene čudno, ali s druge strane i mnogima je čudno što je to tebi čudno![]()
Meni je čudno što koristiš riječi "jebeni", "kurcu", "jebote" i što si sve to upakovala u crveni veo (if you know what i mean) pa sa podsmijehom gledaš na zahvalnost ljudi unatoč nelagodi.
Ne kontam kad padne kran na hadžu da je to božje davanje, a kad se sruši skela u ul. Hiseta da je to nemar vlasvlasnika
- Tabhana
#5174 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne znam da li ima ijedan učen čovjek u vezi vjere na ovom forumu. Lično bi volio da ima, pa da ti da odgovor (teme o religijama). Ja nisam dovoljno kompetentan da dajem odgovor na takva pitanja. Mogu samo pod nekim znanjem (što je za nekoga na polju religije veliko, dok je to za učena čovjeka kao kapljica vode u okeanu) koje je osnovano na ličnom proučavanju različtih vjera.
Nisam ni ja kontao Njutenove zakone, dok ih nisam naučio
Nisam ni ja kontao Njutenove zakone, dok ih nisam naučio
- Čudna sorta
#5175 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Doduše u pravu si, ništa neobično... biće da je do nas.dječak sa šibicama wrote:Svaka druga je takva, ide red tri cetiri slike sa sisama i guzicama na izvolite, a onda drecavo zelena slika sa slikom kurana i neki ajet ili neka mudrost iz religije.Čudna sorta wrote:Polugole na slikama, uz koje stave - Bajram šerif mubarek oslun.