Jel mozda treba da branimo Vojvodu Vucica,,,bujrum brani gaušće wrote:Sve nikad nisu glasali za SDA ,a brane Bakira i rukama i nogama
BAKIRE ODLAZI
- spreca
#5151 Re: BAKIRE ODLAZI
- manijak1
#5152 Re: BAKIRE ODLAZI
možda i ćunom , samo mi reci od čega ga treba braniti u ovom slučaju.ušće wrote:Sve nikad nisu glasali za SDA ,a brane Bakira i rukama i nogama
-
moonca
#5153 Re: BAKIRE ODLAZI
Vec ste navikli na njega --ne dirati ga.ušće wrote:Sve nikad nisu glasali za SDA ,a brane Bakira i rukama i nogama
A i ko bi ga mogao zamjeniti?
- It_is_a_Leclerc
#5154 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja branim pravo bošnjačkog predstavnika da artikulira svoj politički stav bez da se "radno konsultuje" sa nekakvim srbijanskim hohštaplerima i zagrebačkim pikzibnerima.
A ako glasam za Bakira ili SDA, dabogda mi se ruka osušila iste sekunde.
- mO k3
#5155 Re: BAKIRE ODLAZI
It_is_a_Leclerc wrote:Ja branim pravo bošnjačkog predstavnika da artikulira svoj politički stav bez da se "radno konsultuje" sa nekakvim srbijanskim hohštaplerima i zagrebačkim pikzibnerima.
-
sportman1
#5156 Re: BAKIRE ODLAZI
It_is_a_Leclerc wrote:Ja branim pravo bošnjačkog predstavnika da artikulira svoj politički stav bez da se "radno konsultuje" sa nekakvim srbijanskim hohštaplerima i zagrebačkim pikzibnerima.
za koga ces ti glasat?
- mO k3
#5157 Re: BAKIRE ODLAZI
https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-n ... /171114077
a tu je i cirilicar .... pa vi u pederaciji ponovo pustite da izabreu "lagitimnog"
a tu je i cirilicar .... pa vi u pederaciji ponovo pustite da izabreu "lagitimnog"
- GeeTnT
#5158 Re: BAKIRE ODLAZI
Nije pitanje ko ga brani, nego KO ga napada...da ne spominjemo lazi koje se plasiraju. Poruka piqkoustog i malog milosevica je poruka Bosnjacima, a ne Bakiru...jebo im on familiju...manijak1 wrote:možda i ćunom , samo mi reci od čega ga treba braniti u ovom slučaju.ušće wrote:Sve nikad nisu glasali za SDA ,a brane Bakira i rukama i nogama
- spreca
- Matzan
#5160 Re: BAKIRE ODLAZI
Nemoj ovo... valja kucati po tastaturi...It_is_a_Leclerc wrote:Ja branim pravo bošnjačkog predstavnika da artikulira svoj politički stav bez da se "radno konsultuje" sa nekakvim srbijanskim hohštaplerima i zagrebačkim pikzibnerima.
-
pemanapemani
#5161 Re: BAKIRE ODLAZI
Denis Becirevic, Senad Sepic, Suhret Fazlic, Jasmin Imamovic, pa cak i nesretni Senadin Lavic i jos plejada iole normalnih ljudi, kao i svaki student koji je zavrsio fakultet sa 9+ na nekom od drzavnih univerziteta.moonca wrote:Vec ste navikli na njega --ne dirati ga.ušće wrote:Sve nikad nisu glasali za SDA ,a brane Bakira i rukama i nogama
Bakir u ovom slucaju nije nista pogrijesio, ali velikosrbi uvijek nadmase sami sebe u fasistickoj patoligiji. Opet, to ne znaci da se trebaju postavljati ovako besmislena pitanja, jer ako nema boljeg od Bakira onda su Bosnjaci otisli u kurac.
- It_is_a_Leclerc
#5162 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne znam još. Ljevičar sam po ubijeđenju, ali bh. ljevica je na dnu i ne ispunjava kadrovski, programski ili bilo kakav drugi minimum, tako da sumnjam da ću za njih.sportman1 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ja branim pravo bošnjačkog predstavnika da artikulira svoj politički stav bez da se "radno konsultuje" sa nekakvim srbijanskim hohštaplerima i zagrebačkim pikzibnerima.
za koga ces ti glasat?
-
moonca
#5163 Re: BAKIRE ODLAZI
I jesu.onda su Bosnjaci otisli u kurac.
- General War
#5164 Re: BAKIRE ODLAZI
pemanapemani wrote:Denis Becirevic, Senad Sepic, Suhret Fazlic, Jasmin Imamovic, pa cak i nesretni Senadin Lavic i jos plejada iole normalnih ljudi, kao i svaki student koji je zavrsio fakultet sa 9+ na nekom od drzavnih univerziteta.moonca wrote:Vec ste navikli na njega --ne dirati ga.ušće wrote:Sve nikad nisu glasali za SDA ,a brane Bakira i rukama i nogama
Bakir u ovom slucaju nije nista pogrijesio, ali velikosrbi uvijek nadmase sami sebe u fasistickoj patoligiji. Opet, to ne znaci da se trebaju postavljati ovako besmislena pitanja, jer ako nema boljeg od Bakira onda su Bosnjaci otisli u kurac.
Bakir nadmasio gileta
- General War
#5165 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma kakva ljevica ili desnica u bosni...samo interes i podjela reona...It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam još. Ljevičar sam po ubijeđenju, ali bh. ljevica je na dnu i ne ispunjava kadrovski, programski ili bilo kakav drugi minimum, tako da sumnjam da ću za njih.sportman1 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ja branim pravo bošnjačkog predstavnika da artikulira svoj politički stav bez da se "radno konsultuje" sa nekakvim srbijanskim hohštaplerima i zagrebačkim pikzibnerima.
za koga ces ti glasat?
-
hizo ramidovic
#5166 Re: BAKIRE ODLAZI
Eto tako i mene, zbog ukazivanja na nedobronamjernost, podlost, licemjerstvo i kontinuitet velikosrpske politike u bih, strpase u ezdeaovce i bakirovce...
- General War
#5167 Re: BAKIRE ODLAZI
Vidilo se to hizo...ti samo zelene smajlije koristishizo ramidovic wrote:Eto tako i mene, zbog ukazivanja na nedobronamjernost, podlost, licemjerstvo i kontinuitet velikosrpske politike u bih, strpase u ezdeaovce i bakirovce...
-
hizo ramidovic
#5168 Re: BAKIRE ODLAZI
A to me, znaci, odalo.General War wrote:Vidilo se to hizo...ti samo zelene smajlije koristishizo ramidovic wrote:Eto tako i mene, zbog ukazivanja na nedobronamjernost, podlost, licemjerstvo i kontinuitet velikosrpske politike u bih, strpase u ezdeaovce i bakirovce...
E hebote, koja sam ja naiva...
- spreca
#5169 Re: BAKIRE ODLAZI
GeeTnT wrote:Nije pitanje ko ga brani, nego KO ga napada...da ne spominjemo lazi koje se plasiraju. Poruka piqkoustog i malog milosevica je poruka Bosnjacima, a ne Bakiru...jebo im on familiju...manijak1 wrote:možda i ćunom , samo mi reci od čega ga treba braniti u ovom slučaju.ušće wrote:Sve nikad nisu glasali za SDA ,a brane Bakira i rukama i nogama
- Hajvan
#5170 Re: BAKIRE ODLAZI
moonca wrote:![]()
I jesu.onda su Bosnjaci otisli u kurac.
bravo!
i kad smo vec u kurcu, trebamo sa stilom i otici
hebat nanu naninu susedima-komsijama kolio god mozemo…
- General War
#5171 Re: BAKIRE ODLAZI
Nisi ti naiva vec oni "element"...ali vjesto forumsko oko te je raskrinkalohizo ramidovic wrote:A to me, znaci, odalo.General War wrote:Vidilo se to hizo...ti samo zelene smajlije koristishizo ramidovic wrote:Eto tako i mene, zbog ukazivanja na nedobronamjernost, podlost, licemjerstvo i kontinuitet velikosrpske politike u bih, strpase u ezdeaovce i bakirovce...
-
mirzasut
#5172 Re: BAKIRE ODLAZI
jazzer wrote:Bakir je toliko nesposoban da mu moraju lazirati izjavu
pa da njome izazove makar i djelimicnu podrsku Bosnjaka.
- spreca
#5173 Re: BAKIRE ODLAZI
i zelenu salatu jedeshizo ramidovic wrote:A to me, znaci, odalo.General War wrote:Vidilo se to hizo...ti samo zelene smajlije koristishizo ramidovic wrote:Eto tako i mene, zbog ukazivanja na nedobronamjernost, podlost, licemjerstvo i kontinuitet velikosrpske politike u bih, strpase u ezdeaovce i bakirovce...
-
moonca
#5174 Re: BAKIRE ODLAZI
mirzasut wrote:jazzer wrote:Bakir je toliko nesposoban da mu moraju lazirati izjavu
pa da njome izazove makar i djelimicnu podrsku Bosnjaka.
Bez ikakve uvrede, licno bih zeljela da Bosna bude na prvom mjestu za 'pozeljeti zivjeti' ali iapk mislim da smo mi narod -nesposobni.
Evo dobise i Ameri Trumpa- velika vecina su jos u soku --zar je to moguce -da opet narandzasti babun- im bude predsjednik.
- manijak1