Challenger__ wrote:Sa'voxe
Fakat ne kontam šta se s tobom trenutno dešava. Što sam obećao, to sam postavio. Pogledaj pažljivo: 1. i 2. obećanje, pa 1. i 2. ispunjenje obećanja. Mirišeš mi na zlobu. Nije valjda...

- Ništa ti nisi ispunio. Meni nije mrsko opet da te zamolim da mi kažeš gdje je to Natanjahu osudio, ili bar bilo šta rekao u vezi odgađanja američke vojne intervencije.
Evo opet da te podsjetim šta si napisao, jer očigledno zaboravljaš:
Challenger__ wrote:
- Treba li da ovde reprizno postavljam linkove u kojima izraelski vojni i politički vrh 1. rusku inicijativu predstavlja kao svoj poraz, kao "izgubljenu rundu" i 2. izražava žaljenje zbog "izdaje rebelsa"?
- Ja sam napisao da treba. Je li Natanjahu ili njegova administracija izraelski politički vrh ? Jeste. Gdje je to Natanjahu izjavio da:
1. rusku inicijativu predstavlja kao svoj poraz, kao "izgubljenu rundu"
2. izražava žaljenje zbog "izdaje rebelsa"
- Nisi napisao, znači Čeli kao i prošli put u vezi one izjave oficira FSA ponovo govoriš neistinu, i to drsko. Postavio sam ti nekoliko puta pitanje jasno i nedvosmisleno, i svaki put postavljaš citate i linkove koji nemaju nikakve veze sa ovim o čemu govorimo. Znači ponovo obmanjivaš i služiš se neistinama, što naravno nikoga ne iznenađuje.
- I nisam zloban, izvini ako sam te uvrijedio, nije mi to bio cilj. Mislim da sam bio i više nego jasan, tražio sam hebeni citat tog tvog izraelskog političkog vrha, ne parolu, ili naslov nekog teksta.
- I mene je zanimao Natanjahuov stav, koliko je meni poznato načelno se složio sa Obamom, dakle, sasvim suprotno od tih tvojih tvrdnji.