Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Dobra utakmica dvije trenutno najuzbudljivije ekipe u ligi.
Downing jeste jednodimenzionalan, ali izgleda da mu je neko objasnio šta je njegova uloga na terenu
Oprqat ću usta kasnije ali moram reći... nadam se da će ostati u Liverpoolu i naredne sezone.
Eto na šta me natjerao.
Ja bi ipak da dodje Ben Arfa na njegovo mjesto
Al' ako nastavi igrati kao sada sto igra, onda slobodno moze ostati... pored gola bio je naj precizniji u dodavanjima 95% ja mislim... i u Liverpoolu je imao najvise ubacivanja...
Odgovorio im je na pravi nacin. Uvijek ce postojati ljudi koji ce na svaki nacin probati da omalovaze neciji uspjeh, jer su i sami neuspjesni. Bitno je samo ono sto je u tvojoj glavi!
Ma tesko .. Pogotovo jer ne ovisi o njima nego i o Chelseau .. Sve i da dobije Liverpool sve do kraja Chelsea nece izgubiti 3 utakmici .. Iako imaju cini mi se sa Liverpoolom,Unitedom i Tottenhamom
Bubalo1 wrote:Ma tesko .. Pogotovo jer ne ovisi o njima nego i o Chelseau .. Sve i da dobije Liverpool sve do kraja Chelsea nece izgubiti 3 utakmici .. Iako imaju cini mi se sa Liverpoolom,Unitedom i Tottenhamom
Ako dobiju sve do kraja, onda ce gotovo sigurno biti 4. jer ostali timovi imaju puno tezi raspored od Liverpool-a...
A sad da se vratimo u realnost... 5. mjesto bi bilo veliki uspjeh... gotovo je nemoguce da pobjede sve do kraja, pa ove 3 pobjede u nizu su njihov najbolji niz u zadnjih 3 godine ja mislim.
Mislim da je ova sezona zavrsena sto se tice 4. mjesta... nek bar izbore EL i nece biti tako lose...
Da su u Junu a ne tek u Januaru imali na terenu Sturridgea, Coutinha i konačno probuđenog Downinga već bi bili 3-4, ovako, nakon katastrofalnog početka, mrtvi Chelsea im je podosta pobjegao i još mrtviji Arsenal kojeg možda i mogu stići ali slaba utjeha, ipak, na Rodgersu je da trio Suarez-Sturridge-Coutinho zadrži i po mogućnosti dovede im još nekog ofanzivca radi širine, te jednog-dvojicu defanzivaca, LP bi tada izgledala mnogo bliže
Kljucno je zadrzati Suareza na ljeto .. Ako ga zadrzimo na ljeto sada onda je nas do kraja .. Jer u tom slucaju cemo igrati vaznu ulogu u engleskoj ligi vec sljedece sezone .. Ako ga zadrzimo a ne budemo u vrhu do zime onda nek i ide jebaji ga tapkat cemo u mjestu stoljecima
danas u 16:00 veoma važna utakmica protiv u (zadnje vrijeme) nezgodnog Southampton-a..a u isto vrijeme Arsenal ide u također nezgodno gostovanja,kod Swansija..