Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
klavirdžija wrote:I Milić se priiklonio agresoru, a onda povukoše i Avu… I veliki diplomata Volkuša isto tako, jedan majmun gađa drugog sokom i psuje mu (svoju) mater, a ona ovome drugom govori kako je agresivan.
Sve je ovo jadno da jadnije ne može biti.
Je li se to AVa pomirila sa Vendi, ili mozda posvadjala sa Milicem?
klavirdžija wrote:Soraja se tada nije uvlačila u njihov klan kao Ava sada, čak su je tada ona i Sindi primile kod sebe kad niko drugi s njom nije pričao. Zato, ne kaki.
klavirdžija wrote:Soraja se tada nije uvlačila u njihov klan kao Ava sada, čak su je tada ona i Sindi primile kod sebe kad niko drugi s njom nije pričao. Zato, ne kaki.
Edit: ovo je namijenjeno Garfildu.
Nije ovo tacno. Ismijavale su je svo vrijeme.
Nije tačno, ismijavale su je dok se svi ostali nisu okrenuli protiv nje. Ava je tada jedino s njih dvije i pričala, više sa Sindi nego Sorajom, ali tu se očito promjenio odnos.
Edit: ovo je namijenjeno Garfildu.
Nije ovo tacno. Ismijavale su je svo vrijeme.
Nije tačno, ismijavale su je dok se svi ostali nisu okrenuli protiv nje. Ava je tada jedino s njih dvije i pričala, više sa Sindi nego Sorajom, ali tu se očito promjenio odnos.
Svo vrijeme su je ismijavale, i kad su se svi okrenuli protiv nje, u ispovjedaonici su konstantno pricale o njoj u negativnom kontekstu, ali dobro, neka bude ovako kako ti kazes
Ja nemogu da vjerujem svojim ocima sta vidjoh,peru lice od onih torti Vendi i Aneta u kuhinji i Vendi uzela spuzvicu od sudja i pere lice ...oj zemljo otvori se !!!
terremoto wrote:Ja nemogu da vjerujem svojim ocima sta vidjoh,peru lice od onih torti Vendi i Aneta u kuhinji i Vendi uzela spuzvicu od sudja i pere lice ...oj zemljo otvori se !!!
kakavdanakneiskustvu wrote:kad se čuje cvrkut ptica,to ovi nešto psuju pa ih mi ko ne smijemo čuti?
ne samo psovke, nego i politiku i sve stvari koje produkcija ne toleriše, vjerovatno i priče o nekim drugim medijima i sl. neki dan je vendi počela priču o nataši kandić i odmah je počela cenzura....
kakavdanakneiskustvu wrote:kad se čuje cvrkut ptica,to ovi nešto psuju pa ih mi ko ne smijemo čuti?
ne samo psovke, nego i politiku i sve stvari koje produkcija ne toleriše, vjerovatno i priče o nekim drugim medijima i sl. neki dan je vendi počela priču o nataši kandić i odmah je počela cenzura....
mogu misliti šta je šešeljeva ljubavnica pričala o gospođi kandić