Joel Matip will be back for the huge Premier League clash with Manchester United if he remains on schedule with his injury.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#51476 Re: Liverpool FC
- AmiĐa_Idriz
#51478 Re: Liverpool FC
Liverpool have offered David Alaba a contract worth €10m a year to sign for the club in the summer. [@romeoagresti]
Liverpool are pushing hard to sign David Alaba this summer. [@FabrizioRomano]
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51479 Re: Liverpool FC
Bi li volio Alabu ? Nekako mislim da je on dosta potrošen, a ne vidim ga dugorocno na toj poziciji stopera, a znamo koga imamo na lijevom beku.
- saint_mirad
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51481 Re: Liverpool FC
To je i moje razmisljanje, ali ja njega ne bih ni za manje pare.
- AmiĐa_Idriz
#51482 Re: Liverpool FC
Mislim da smo jesenas diskutovali ovdje o njemu.
Jedino u kojem scenariju mi taj transfer ima smisla jeste kao neka zamjena za Wijnalduma. Igra veznjaka u reprezentaciji i kako sam pratio to je bio jedan od uslova, pored one nenormalne plate, upravo da mu se garantuje ta pozicija veznjaka u Bayernu. Koliko bi tu bio kvalitetan, ne znam. Nemam predstavu.
Za poziciju stopera, gledajući ga u Bayernu, mirne duše se može reći da je u najboljem slučaju prosječan. Ne vrijedi tih para ovako gledajući.
A za poziciju lijevog beka je apsurdno pričati, tu nema šta tražiti.
Ne znam, ako kojim slučajem dođe ok, nešto su zamislili. Ako ne dođe, što je vjerovatnije jer kako vidim Real sve radi da ga završi, neću se nešto previše "žalostiti" jer iskreno ne vidim ni neki pretjerani smisao u dovođenju njega.
Jedino u kojem scenariju mi taj transfer ima smisla jeste kao neka zamjena za Wijnalduma. Igra veznjaka u reprezentaciji i kako sam pratio to je bio jedan od uslova, pored one nenormalne plate, upravo da mu se garantuje ta pozicija veznjaka u Bayernu. Koliko bi tu bio kvalitetan, ne znam. Nemam predstavu.
Za poziciju stopera, gledajući ga u Bayernu, mirne duše se može reći da je u najboljem slučaju prosječan. Ne vrijedi tih para ovako gledajući.
A za poziciju lijevog beka je apsurdno pričati, tu nema šta tražiti.
Ne znam, ako kojim slučajem dođe ok, nešto su zamislili. Ako ne dođe, što je vjerovatnije jer kako vidim Real sve radi da ga završi, neću se nešto previše "žalostiti" jer iskreno ne vidim ni neki pretjerani smisao u dovođenju njega.
- AmiĐa_Idriz
#51483 Re: Liverpool FC
Tabu tema kad se fasujeno_sekirli wrote: ↑06/01/2021 09:48 Kako ono ide bodovanje za poraz?
Vidim slabo se glasa kad smo donji![]()
Ma flop tabela svakako na kraju ne liči ni na šta, bar do sada se slabo kiksalo kroz sezonu pa se slabo i glasalo za flopiće pa na kraju izađe 6. igrača na prvoj poziciji
- drug_profi
#51484 Re: Liverpool FC
Ja sam se nakon ove zadnje tri patnje prisilio da ohladim malo.
Utice mi na zdravlje.
Nek bude sta bude. Švabo je jedan od najboljih menadzera na svijetu i placen je da raspetlja ono sto se zapetljalo, odapne tamo gdje je zapelo, rijesi ono sto je nerijeseno.
I ja vjerujem da zna i moze.
Bice interesantna sezona do kraja. Nadam se odbrani titule, nadam se ostanku Ginija, i da ce ekipa proigrati od 17. januara pa na dalje. Uostalom sve su trenutne pretendere u direktnim susretima pobijedili, pa samo nek nastave.
Utice mi na zdravlje.
Nek bude sta bude. Švabo je jedan od najboljih menadzera na svijetu i placen je da raspetlja ono sto se zapetljalo, odapne tamo gdje je zapelo, rijesi ono sto je nerijeseno.
I ja vjerujem da zna i moze.
Bice interesantna sezona do kraja. Nadam se odbrani titule, nadam se ostanku Ginija, i da ce ekipa proigrati od 17. januara pa na dalje. Uostalom sve su trenutne pretendere u direktnim susretima pobijedili, pa samo nek nastave.
- no_sekirli
#51485 Re: Liverpool FC
Da je sa Alabom dogovoriti malo manju platu, bio bi savrsen igrac za nas. Milner 2, s tim sto moze igrat i stopera. Umjesto stopera i lijevog beka, potpises samo njega. Onaj Grk svakako je u rangu Keite, apoteka mu menza.
@Amidza
Znaci ovu sezonu igramo bez flopa
@Amidza
Znaci ovu sezonu igramo bez flopa
- AmiĐa_Idriz
#51487 Re: Liverpool FC
Što se mene tiče ok
Ne volim ja etiketirati po lošem naše momke, pogotovo nakon što su nam donijeli ovoliko sreće.
- BHF_Manijak
#51488 Re: Liverpool FC
Alaba je po meni najbolje partije pruzao na lijevom beku, to mjesto je u ekipi zauzeto, tako da...
Na stoperu mi je nekako silom prilika, isto kad Milnera stavis na beka ili Hendersona na stopera. U vezi fakat pojma nemam kakav je, ne sjecam se da sam ga u Bayernu tu gledao, jos ako mu je to uslov ma mrs u PM. To isto kad je Guardiola forsirao Lahma, tad jednog od top 3 beka svijeta, na zadnjem veznom.
Helem ne bih dao ovoj prevari 10 miliona. Ocito on i debil mu menadzer hodaju okolo i pokusavaju izmusti sto je vise moguce. U Bayernu pametni, odjebali ih, to bi i Klopp trebao uraditi.
Na stoperu mi je nekako silom prilika, isto kad Milnera stavis na beka ili Hendersona na stopera. U vezi fakat pojma nemam kakav je, ne sjecam se da sam ga u Bayernu tu gledao, jos ako mu je to uslov ma mrs u PM. To isto kad je Guardiola forsirao Lahma, tad jednog od top 3 beka svijeta, na zadnjem veznom.
Helem ne bih dao ovoj prevari 10 miliona. Ocito on i debil mu menadzer hodaju okolo i pokusavaju izmusti sto je vise moguce. U Bayernu pametni, odjebali ih, to bi i Klopp trebao uraditi.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#51489 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote: ↑06/01/2021 21:54 Alaba je po meni najbolje partije pruzao na lijevom beku, to mjesto je u ekipi zauzeto, tako da...
Na stoperu mi je nekako silom prilika, isto kad Milnera stavis na beka ili Hendersona na stopera. U vezi fakat pojma nemam kakav je, ne sjecam se da sam ga u Bayernu tu gledao, jos ako mu je to uslov ma mrs u PM. To isto kad je Guardiola forsirao Lahma, tad jednog od top 3 beka svijeta, na zadnjem veznom.![]()
![]()
![]()
- AmiĐa_Idriz
#51490 Re: Liverpool FC
Aston Villa have closed their training ground and cancelled first-team training today after a COVID outbreak.
It looks likely that the FA Cup game with Liverpool tomorrow will either be cancelled, or youth players will be fielded.
- AmiĐa_Idriz
#51491 Re: Liverpool FC
Opcije su ili omladinci Ville ili mi automatski idemo dalje. Odgoda nema.
-
Plunkett
#51492 Re: Liverpool FC
Nek daju omladince Ville. A Klopp obavezno da izvede najjači sastav.
Što zbog prošle sezone, što zbog ove godine.
Što zbog prošle sezone, što zbog ove godine.
- no_sekirli
#51493 Re: Liverpool FC
Bez obzira u kakvom ce oni biti sastavu, Klopp mora izvesti najjace snage. Ili neka potonu do dna, ili neka se dizu. Plus, mora pokazati postovanje prema tom natjecanju, i pokazati zelju da ga zeli osvojiti.
- AmiĐa_Idriz
#51495 Re: Liverpool FC
Aston Villa may end up fielding an U23 team should the game with Liverpool tomorrow go ahead. [@RealKevinPalmer]
- AmiĐa_Idriz
#51496 Re: Liverpool FC
Eintracht Frankfurt are considering a move for Divock Origi this month, but the Bundesliga side can only afford a loan deal. [@wlz_online]
- AmiĐa_Idriz
#51497 Re: Liverpool FC
Liverpool are now considered a great rival to Real Madrid in the pursue of Bayern Munich David Alaba. The Reds are ALSO rivaling Los Blancos in the signature of Kylian Mbappe, whose contract runs out in 2022. [@DiarioAS]
- BHF_Manijak
#51498 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote: ↑07/01/2021 16:00Aston Villa have closed their training ground and cancelled first-team training today after a COVID outbreak.
It looks likely that the FA Cup game with Liverpool tomorrow will either be cancelled, or youth players will be fielded.
Karma is a bitch... Vrati se sve kad tad.
A ovo za pojacanja nek seqrca vise napuse. Stipse.
- Edin H.
#51499 Re: Liverpool FC
Sad ih treba Liverpool poniziti i izvesti U18 tim 
- AmiĐa_Idriz
#51500 Re: Liverpool FC
Pisao sam da ako i bude pojačanja u januaru biće odma na početku. Sedmicu smo u januaru i ništa se ne dešava.
Vjerovaću i nadati se da to ima veze sa planovima na ljeto. A s obzirom da je Romano najavio da se priprema/planira zanimljivih stvari onda bolje preskočiti ovaj januar ako će već uticati na ljeto i odabrati tu dugoročnu opciju.
A nije da ne treba, od 2018. do danas su se dovela samo dva ozbiljna pojačanja, i to oba ovog ljeta. Treba osvježiti ekipu, popuniti rupe, kojih ima, ali ibogami vakat je praviti teren za rebuilding, brzo će vrijeme proletiti. Počelo je sa Jotom, nastaviće se nadamo se dalje.
Bilo kako bilo, ozbiljno i zahtjevno ljeto puno posla stoji ispred Edwardsa i Kloppa.
Vjerovaću i nadati se da to ima veze sa planovima na ljeto. A s obzirom da je Romano najavio da se priprema/planira zanimljivih stvari onda bolje preskočiti ovaj januar ako će već uticati na ljeto i odabrati tu dugoročnu opciju.
A nije da ne treba, od 2018. do danas su se dovela samo dva ozbiljna pojačanja, i to oba ovog ljeta. Treba osvježiti ekipu, popuniti rupe, kojih ima, ali ibogami vakat je praviti teren za rebuilding, brzo će vrijeme proletiti. Počelo je sa Jotom, nastaviće se nadamo se dalje.
Bilo kako bilo, ozbiljno i zahtjevno ljeto puno posla stoji ispred Edwardsa i Kloppa.