Sta kazes?? bio penalskenderija04 wrote:Bio je Penal, ali ja bih vise volio da ga nije svirao.BHF_Manijak wrote:Je l' to bio neki penal guzovace? :
Leganes je zasluzio bod, cak i tri. Ter Stegen vadi ekipu protiv Leganesa
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Melbourne_Australia
#51451 Re: FC Barcelona
-
Vertig0
#51452 Re: FC Barcelona
Losa igra barse bez dileme vjerovatno nezasluzena pobjeda, ali sudija nije pogurao. Penal je bio. Treba razdvojiti te dvije stvari.
-
Vertig0
#51453 Re: FC Barcelona
Komentator je tri puta mijenjao svoje misljenje. Prvo je rekao cisti penal, onda je rekao da mozda i nije i da se ovaj igrac opravdano zali. Uostalom nije komentator nikakvo mjerilo, posmatrac kao i mi.Melbourne_Australia wrote:Sta kazes?? bio penalskenderija04 wrote:Bio je Penal, ali ja bih vise volio da ga nije svirao.BHF_Manijak wrote:Je l' to bio neki penal guzovace? :
Leganes je zasluzio bod, cak i tri. Ter Stegen vadi ekipu protiv Leganesapa Neymar se liku bacio preko ledja i lik jos i nogu izmakao...Cuo si komentatora kad rece" ni govora penal"
- skenderija04
#51454 Re: FC Barcelona
Cuo sam komentatora, i vidio snimak iz 4 ugla. Komenrar sve trojice koji rade prenos je bio "Si, ha sido. Penalti claro"Melbourne_Australia wrote:Sta kazes?? bio penalskenderija04 wrote:Bio je Penal, ali ja bih vise volio da ga nije svirao.BHF_Manijak wrote:Je l' to bio neki penal guzovace? :
Leganes je zasluzio bod, cak i tri. Ter Stegen vadi ekipu protiv Leganesapa Neymar se liku bacio preko ledja i lik jos i nogu izmakao...Cuo si komentatora kad rece" ni govora penal"
- N.N.
#51455 Re: FC Barcelona
Od dole, pa do izuzetak zadnje trojice goreVertig0 wrote:Cuj nema kvaliteta
Od trenera koji ekipu vodi tako da mu igra zavisi od dignutih quraca trojice naprijed, do desnog beka koji to nije, do stopera koji su okretni kao moja punica, izuzev Umtitija, pa do vezne linije koja je trkacki strasno potkovana i u zadnje vrijeme voljno raspolozena, ja ti kazem da nema
Last edited by N.N. on 19/02/2017 23:07, edited 1 time in total.
-
Vertig0
#51456 Re: FC Barcelona
Ma brate moj ovo je haman ista ona ekipa koja je prosle godine uzela duplu krunu, a pretprosle tripletu...jos "pojacana" sa par igraca tako da se ni tu ne bih slozio.
Ne bih se slozio ni da su potroseni, mozda psihicki jesu i naosvajali su se, al fizicki sumnjam.
Ne bih se slozio ni da su potroseni, mozda psihicki jesu i naosvajali su se, al fizicki sumnjam.
- Charuga
- Globalni moderator
#51457 Re: FC Barcelona
Penal ko suza, nije niko kriv onom iz Leganesa što je to radio u 89'.
Rakitić i Gomes u vezi ne mogu ni protiv Želje, a još kad im je Matijeu nazad, a DInje na beku (pa i Sergio) ... Katastrofa.
Rakitić i Gomes u vezi ne mogu ni protiv Želje, a još kad im je Matijeu nazad, a DInje na beku (pa i Sergio) ... Katastrofa.
- skenderija04
#51458 Re: FC Barcelona
Sreca pa je sad tu plan B, C i DVertig0 wrote:Ma brate moj ovo je haman ista ona ekipa koja je prosle godine uzela duplu krunu, a pretprosle tripletu...jos "pojacana" sa par igraca tako da se ni tu ne bih slozio.
Ko svabo u tralala dvije godine
-
LSD
#51459 Re: FC Barcelona
Igraci uopšte nisu slavili golove, to se jasno vidjelo....ova ekipa Barce je mrtva, mislim da jedva cekaju kraj sezone i da ode Enrique.
- skenderija04
#51460 Re: FC Barcelona
Jesi li upratiio Piquéovu facu nakon gola?LSD wrote:Igraci uopšte nisu slavili golove, to se jasno vidjelo....ova ekipa Barce je mrtva, mislim da jedva cekaju kraj sezone i da ode Enrique.
-
LSD
#51461 Re: FC Barcelona
Nisam to, šta je uradioskenderija04 wrote:Jesi li upratiio Piquéovu facu nakon gola?LSD wrote:Igraci uopšte nisu slavili golove, to se jasno vidjelo....ova ekipa Barce je mrtva, mislim da jedva cekaju kraj sezone i da ode Enrique.
-
senturk
#51462 Re: FC Barcelona
Rekoh ja vama cim je Digne dosao da ste se usrecili. Pa ja slavio dan kad je on otisao iz Rome. Prevara teska od igraca, 
- skenderija04
#51463 Re: FC Barcelona
Kao da je Barsa primila gol. Vec se svakakve spletke spominju. Jos izasao Robert i kaze :"Pobijedili smo, to je najvaznije"LSD wrote:Nisam to, šta je uradioskenderija04 wrote:Jesi li upratiio Piquéovu facu nakon gola?LSD wrote:Igraci uopšte nisu slavili golove, to se jasno vidjelo....ova ekipa Barce je mrtva, mislim da jedva cekaju kraj sezone i da ode Enrique.
-
Itsoktobealone
#51464 Re: FC Barcelona
Cuj ovog bratachannel10 wrote:Pa nije valjda da se ocekuje prolazak protiv PSG-a, odnosno da imaju barem promil sanse?bordo gandalf wrote:Ako ovako zavrse sanse za titulu su minimalne pa gotovo iste kao i da ce proci PSG
-
LSD
#51465 Re: FC Barcelona
skenderija04 wrote: Kao da je Barsa primila gol. Vec se svakakve spletke spominju. Jos izasao Robert i kaze :"Pobijedili smo, to je najvaznije"
Ovo je ruganje svim fanovima i simpatizerima Barce.Luis Enrique: "It's a day to help the players and I am sure that better days will comes and we will turn things around" #FCBlive
- p206
#51466 Re: FC Barcelona
Fucking Leganes... gdje je uopšte to špansko selo?
Ja bojkotujem utakmice do nekih boljih vremena, nije vrijedno živaca.
Ne vidim više smisla da se drži odlazeći trener na klupi, što bi reko Mile Ronhilguez iz Laktaša.
Bolje novom dati šansu da upozna igrače i napravi igru dostojnu ovog kluba... gledam Romu i Spaletti-ja danas, prilično fino igraju u nekoj 361 formaciji. Svijet se mijenja a Barca već 6 godina nije makla dalje od neke statične 433. Pep je isto to igrao ali znao je taktizirati, ovi poslije njega...
Ja bojkotujem utakmice do nekih boljih vremena, nije vrijedno živaca.
Ne vidim više smisla da se drži odlazeći trener na klupi, što bi reko Mile Ronhilguez iz Laktaša.
Bolje novom dati šansu da upozna igrače i napravi igru dostojnu ovog kluba... gledam Romu i Spaletti-ja danas, prilično fino igraju u nekoj 361 formaciji. Svijet se mijenja a Barca već 6 godina nije makla dalje od neke statične 433. Pep je isto to igrao ali znao je taktizirati, ovi poslije njega...
- Bosanski_kralj
#51467 Re: FC Barcelona
Ne znam dešavaju li se i u jednom većem timu ovakve stvari kao što se u Barci dešavaju kad su loši rezultati.
- AmiĐa_Idriz
#51468 Re: FC Barcelona
Ko bi bio opcija na ljeto da zamjeni Enrikea, nesto ne mogu nikoga da zamislim...
-
LSD
#51469 Re: FC Barcelona
Ovo je zaista istina.Bosanski_kralj wrote:Ne znam dešavaju li se i u jednom većem timu ovakve stvari kao što se u Barci dešavaju kad su loši rezultati.
Dešavaju se svuda cirkus, u raznim klubovima, bude uspona i padova i tako to....ali u Barci kad je cirkus, onda je obavezno na najvišem nivou, na kub
Što se tice reakcija.
Svi igraci ko zadnje kurave pobjegli od novinara i zavalili jadnog Ter Stegena, kojem ništa nije jasno
- Muhamed Đakmić
#51470 Re: FC Barcelona
Zna biti slično i u Madridu. Fazon je što je Barcelona od 2004. naovamo fakat dotakla vrh kao nijedan drugi klub. I igrači generalno misle da imaju puno više kredita nego što misle igrači drugih klubova.LSD wrote:Ovo je zaista istina.Bosanski_kralj wrote:Ne znam dešavaju li se i u jednom većem timu ovakve stvari kao što se u Barci dešavaju kad su loši rezultati.
Dešavaju se svuda cirkus, u raznim klubovima, bude uspona i padova i tako to....ali u Barci kad je cirkus, onda je obavezno na najvišem nivou, na kub![]()
Što se tice reakcija.
Svi igraci ko zadnje kurave pobjegli od novinara i zavalili jadnog Ter Stegena, kojem ništa nije jasnopita se zašto se zviždi kad se pobjedilo, nije mu jasna reakcija sa tribina, jadnik izjavljuje da sad treba biti ujedinjen, da treba dati podršku Gomesu i slicne nebuloze
nije on kriv naravno, drugi mentalitet.
-
tufahija12345
#51471 Re: FC Barcelona
Zadnjih nekoliko kola prošle sezone, nakon ispadanja iz LP od athletika je pocela ova prica koja i sada traje. Ocajna igra, nedovoljan angazman igraca i losa forma pojedinacno. Tada se govorilo da su igraci fizicki pali, i da treba privesti sezonu kraju pa u ovoj ponovo zahuktati. Ali to se pokazalo netacnim. Proslo je ljeto, nova sezona a identicna prica se nastavila..
I najgore je sad pljuvati po Gomezu, Digneu i ostalim. Ni ja ne mislim da su to neki vrhunski igraci, niti je tako lako uvijek dovesti takve igrace...al budimo realni, problemi su poceli prije nego sto su oni dosli u klub, i ne mogu oni te probleme rijesiti. Uostalom, nisu ni ostali nista bolji od njih, pa cak i ovi najbolji poput Buskeca, Albe, Suareza. Svi su ove u drugoj brzini.
I najgore je sad pljuvati po Gomezu, Digneu i ostalim. Ni ja ne mislim da su to neki vrhunski igraci, niti je tako lako uvijek dovesti takve igrace...al budimo realni, problemi su poceli prije nego sto su oni dosli u klub, i ne mogu oni te probleme rijesiti. Uostalom, nisu ni ostali nista bolji od njih, pa cak i ovi najbolji poput Buskeca, Albe, Suareza. Svi su ove u drugoj brzini.
- skenderija04
#51472 Re: FC Barcelona
Barcelona je tako uredjen klub da su ovo idealni momenti da opozicija izadje na povrsinu i predstavi situaciju puno gorom nego sto jeste . Traze se ostavke sl.Bosanski_kralj wrote:Ne znam dešavaju li se i u jednom većem timu ovakve stvari kao što se u Barci dešavaju kad su loši rezultati.
Situacija nije sjajna, ali nista se nece desiti u narednih 15 dana. U tom periodu Barcelona gostuje Atleticu, igra taj revans sa PSG, a Madrid ima dva teska gostovanja u ligi.
Ako sve izadje naopako sto nije nerealno, pocinje haos. Ovo danas je samo uvod , nista ozbiljno
- Distortion
#51473 Re: FC Barcelona
Patnja zesca
Igraci kao da bojkotuju Luis Rotacija Enriquea.
Jadna utakmica i jadna atmosfera. 3 boda pisi i nista vise od tog.
Sad igraci i ne slave golove
Sanse da se dobije Atletico Madrid na Calderonu u ovakvoj atmosferi su jako male a samim tim i da se stigne Real.
Najlosija sezona od one zadnje Rajkardove.
Rotacija cijelu polusezonu terorise Aleix Vidala i sad kad je ostao na jednom beku, sve mu se vraca...a Roberto ga ukopava samo tako...
Nema svjeze krvi, nema borbe ali ima zahtjeva za povisicama
Igraci kao da bojkotuju Luis Rotacija Enriquea.
Jadna utakmica i jadna atmosfera. 3 boda pisi i nista vise od tog.
Sad igraci i ne slave golove
Sanse da se dobije Atletico Madrid na Calderonu u ovakvoj atmosferi su jako male a samim tim i da se stigne Real.
Najlosija sezona od one zadnje Rajkardove.
Rotacija cijelu polusezonu terorise Aleix Vidala i sad kad je ostao na jednom beku, sve mu se vraca...a Roberto ga ukopava samo tako...
Nema svjeze krvi, nema borbe ali ima zahtjeva za povisicama
- supercali
#51474 Re: FC Barcelona
Za ovako lose igre i atmosferu se poklopilo vjerovatno vise stvari jedna da je pola tima zasiceno i smatraju vjerovatno da su slabo placeni dok neki vjerovatno i bojkotuju enrikea iz nekog razloga jer ne zaboravimo da su oko anoete bili u svadji s njim pa se to nekako izgladilo
Ocito se izgladilo do ove sezone i to je to tako da se vec pocelo padati i u igri i u svemu osim u kondiciji jer ako i jedan trener na svijetu moze nabiti kondiciju igracima to je enrike e jedino je pitanje koliko to igraci izbjegavaju ako su u losim odnosima sa njim
Ipak kad se sve sagleda barca je bila pojam fudbala punih 10 godina i niko nikad nije imao toliko vrijeme takvu dominaciju a tesko ce ko imati i u blizoj buducnosti
Ocito se izgladilo do ove sezone i to je to tako da se vec pocelo padati i u igri i u svemu osim u kondiciji jer ako i jedan trener na svijetu moze nabiti kondiciju igracima to je enrike e jedino je pitanje koliko to igraci izbjegavaju ako su u losim odnosima sa njim
Ipak kad se sve sagleda barca je bila pojam fudbala punih 10 godina i niko nikad nije imao toliko vrijeme takvu dominaciju a tesko ce ko imati i u blizoj buducnosti
-
omar little
#51475 Re: FC Barcelona
ne moze do zore. what goes up must come down. 10 godina dominacije, malo li je.
najmanje od svega bih voljela da se bilo sta uzme ove sezone. maskiranje metastaze i produzavanje agonije. najbolje bi bilo da ovo sve eksplodira na spektakularan barcelonaski nacin, drukcije se ne zna
, i da sve strane budu primorane na radikalnu akciju. da se onda krene obnavljati da za nekoliko godina mozemo opet imati tim ili bar neki obris tima.
edit:
a, ovi randomasi sto dodju svake sezone prodavat messija jer je odron mi, majke mi, zgade otvaranje teme. jedna te ista prica godinama, jebote, dokle
najmanje od svega bih voljela da se bilo sta uzme ove sezone. maskiranje metastaze i produzavanje agonije. najbolje bi bilo da ovo sve eksplodira na spektakularan barcelonaski nacin, drukcije se ne zna
edit:
a, ovi randomasi sto dodju svake sezone prodavat messija jer je odron mi, majke mi, zgade otvaranje teme. jedna te ista prica godinama, jebote, dokle