Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PriNc_ba wrote:ako spanija i svedska ne kiksaju izazivam sve forumase da nas iznenade nekim listicem da su uspjeli nesto izmisliti s favoritima i da su pali tj da nisu dobili nista...
kao sto najavih danas odlican dan a sutra 2 speshl iznenadjenja
sad pola za vikend tekme ostaviti na 4-5 zicera i pola veceras na nba
nema lowrya i nema boozera pa mi ja valanciunas over izvjestan
howard 20 minuta danas minimalno tako da bi ili ariza ili harden trebali under. ja bih mozda prije arizu.
PriNc_ba wrote:ako spanija i svedska ne kiksaju izazivam sve forumase da nas iznenade nekim listicem da su uspjeli nesto izmisliti s favoritima i da su pali tj da nisu dobili nista...
znaci danas ceska, belgija i mi neki dupli hendikep trenutno nema koda citluk-supaka mada i sumnjam da ce i biti i ako bude nesto mizerno jer jucer im je neko sigurno digao lovu protiv ovih outisdera