Milorad Dodik ALL ABOUT
- Danguba
- Drvosjeca iz Dejcica
#51427 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja ne znam ko mu smišlja svu ovu propagandu?Dodik: U Sarajevu je razgovarano da Arapi budu konstitutivni narod
-
Juliuscezar
#51428 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja ne mogu da vjerujem da neko moze povjerovat u ovo.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja ne znam ko mu smišlja svu ovu propagandu?Dodik: U Sarajevu je razgovarano da Arapi budu konstitutivni narod![]()
E čuj da Arapi budu konstitutivni!
Da je rekao Turci još bi mi bilo smiješno, ovako fakat čovjeku treba stručna pomoć.
- GAU8
#51429 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa to je laž namijenjena srpskom narodu.bhnapoleon1 wrote:Ja ne mogu da vjerujem da neko moze povjerovat u ovo.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja ne znam ko mu smišlja svu ovu propagandu?Dodik: U Sarajevu je razgovarano da Arapi budu konstitutivni narod![]()
E čuj da Arapi budu konstitutivni!
Da je rekao Turci još bi mi bilo smiješno, ovako fakat čovjeku treba stručna pomoć.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#51430 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik: U Sarajevu je razgovarano da Arapi budu konstitutivni narod
-
kowalski1
#51431 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Salihović sredio Dodiku "saslušanje" za 3. oktobar
http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... ra/99vtf4t
Ovi ljudi se tako zajebavaju sa nama svaka im čast. Ideja da će ako smjene Salihovića doći neko moralan i normalan je za malu djecu. Takvi su davno otišli odavde.
http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... ra/99vtf4t
Ovi ljudi se tako zajebavaju sa nama svaka im čast. Ideja da će ako smjene Salihovića doći neko moralan i normalan je za malu djecu. Takvi su davno otišli odavde.
- biske
#51432 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
uskoro nove table s natpisom

مرحبا بكم في الجمهورية الصربية
- KB9
#51433 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pici wrote:Dodik: U Sarajevu je razgovarano da Arapi budu konstitutivni narodtako je prdCeniČe, svakom ko se skupi više od petere dat konstutivnost, jebat sejdić-fincija oni su svakako dvojca
-
Juliuscezar
#51434 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma idioti izgleda opet pali na vijest satiricnog portala
http://www.karakter.ba/drustvo/158-arap ... arod-u-bih
http://www.karakter.ba/drustvo/158-arap ... arod-u-bih
-
kowalski1
#51435 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I zvanično da se pozdravimo se EU
http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... am/c7cznrkJa sam od Izetbegovića dobio što nikada nisam mogao niti da sanjam. U mehanizam koordinacije se uključila jedna formulacija koja do sada nije postojala u političkom sistemu BiH, a to je da za većinu za odlučivanje i kvorum može učestvovati samo ovlašteni predstavnik Vlade RS, ne neko ko se proglasio da predstavlja Srbe. Taj ovlašteni predstavnik RS će moći ići samo sa potpisanim nalogom Vlade RS. Smatram da je ovo dobro za BiH i da će popraviti odnose. Iznenadilo mi je kako je Izetbegović brzo pristao na naš zahtev. Mi smo dobili sve, jer ako nema potpisanog naloga od Vlade RS nema niti zasedanja u Sarajevu - rekao je Dodik.
-
megaman4
#51436 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Otkud sad ovo?kowalski1 wrote:I zvanično da se pozdravimo se EU
http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... am/c7cznrkJa sam od Izetbegovića dobio što nikada nisam mogao niti da sanjam. U mehanizam koordinacije se uključila jedna formulacija koja do sada nije postojala u političkom sistemu BiH, a to je da za većinu za odlučivanje i kvorum može učestvovati samo ovlašteni predstavnik Vlade RS, ne neko ko se proglasio da predstavlja Srbe. Taj ovlašteni predstavnik RS će moći ići samo sa potpisanim nalogom Vlade RS. Smatram da je ovo dobro za BiH i da će popraviti odnose. Iznenadilo mi je kako je Izetbegović brzo pristao na naš zahtev. Mi smo dobili sve, jer ako nema potpisanog naloga od Vlade RS nema niti zasedanja u Sarajevu - rekao je Dodik.
Ako je ovo istina, onda doviđenja EU.
-
prog321
#51437 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kowalski,
To se od pocetka podrazumjevalo.
Ili si ti mislio da se neko jednostavno moze proglasiti prestavnikom Srba u BiH bez potvrde vlade tog blentiteta ??
To se od pocetka podrazumjevalo.
Ili si ti mislio da se neko jednostavno moze proglasiti prestavnikom Srba u BiH bez potvrde vlade tog blentiteta ??
- Danguba
#51438 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tugo moja sta vam sve podvaljuje kao pobEdu.kowalski1 wrote:I zvanično da se pozdravimo se EU
- Co0l
#51439 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ope' PreCjednik zajebo islamiste 
- animus
#51440 Re: RE: Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E sad su ga provalili. Ko ce sada da bude nas tajni agent koji ce iznutra razbijati sumsku?
Do duse i mi smo razotkrili jednog njihovog, ovog bivseg tužioca sto mu uskoro niko ni ime nece znati.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#51441 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hoce oni u EU jer Srbija hoce. Nece da imaju granicu EU na Drini sa bracom. Nato tesko, ali EU hocemegaman4 wrote:Otkud sad ovo?kowalski1 wrote:I zvanično da se pozdravimo se EU
http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... am/c7cznrkJa sam od Izetbegovića dobio što nikada nisam mogao niti da sanjam. U mehanizam koordinacije se uključila jedna formulacija koja do sada nije postojala u političkom sistemu BiH, a to je da za većinu za odlučivanje i kvorum može učestvovati samo ovlašteni predstavnik Vlade RS, ne neko ko se proglasio da predstavlja Srbe. Taj ovlašteni predstavnik RS će moći ići samo sa potpisanim nalogom Vlade RS. Smatram da je ovo dobro za BiH i da će popraviti odnose. Iznenadilo mi je kako je Izetbegović brzo pristao na naš zahtev. Mi smo dobili sve, jer ako nema potpisanog naloga od Vlade RS nema niti zasedanja u Sarajevu - rekao je Dodik.![]()
Ako je ovo istina, onda doviđenja EU.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#51442 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
GUARDIJANE,NE BOJ SE!NISI SAM!!!
Guardian je u pravu 100%!Njegovu likvidaciju Bakir priprema već duže vremena.Obećao je Arapima da će biti konstitutivni ako pomognu
likvidirati Guardijana.Prije dva dana viđeni su Bakir i Amir Zukić kako sjeku štapove u jednom sarajevskom parku,biraju onaj kojim hoće
da siluju Guardijana kao završni čin likvidacije.
E pa neće moći!Zaštitićemo Guardiana!!!
Guardiane,1000 autobusa je spremno!!!!
Dodik: Izetbegović je ludak, ubiće me!
Neću da idem u Sarajevo da dam izjavu tužilaštvu, posle pretnji Izetbegovića i procene službi bezbednosti plašim se za svoj život.
U BiH je stotine organizovanih grupa mudžahedina, samo bi naivan čovek mislio da je Bakirova tvrdnja bezazlena. I to govori da je prolupao
Vijesti Republika Srpska Srijeda, 28.09.2016. | 18:17
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, u razgovoru za Kurir kaže da je Bakir Izebegović, predsedavajući Predsedništva BiH, porukom da će završiti kao Gadafi pozvao na njegovo ubistvo.
Samim tim, ali i zbog procena službi bezbednosti, dodaje, plaši se za svoju bezbednost te neće ići u Sarajevo na poziv Tužilaštva BiH u vezi sa predmetom o održavanju referenduma.
Iz Tužilaštva BiH kažu za naš list da su Dodiku poslali poziv pre dva dana, ali nisu želeli ništa podrobnije da objašnjavaju.
Dodik mora 3. oktobra da se javi u zgradu Tužilaštva BiH u Sarajevu, navode mediji. Međutim, to nije opcija za predsednika RS jer se u
svetlu novih događaja, otvorenih pretnji smrću od lidera Bošnjaka, plaši za svoju bezbednost.
Strah od mudžahedina
- Nikakav poziv mi još nije stigao. Očigledno da Bakir upravlja time, ne mogu da verujem na koji način on šalje te pozive. Kako je moguće
da poštom dođe za jedan dan ili da je pre dva dana došlo ako su pre dva dana poslali? Ne znam ni na koju adresu mi šalju - gde radim ili gde
živim - kaže Dodik za Kurir i nastavlja:
- Nisam baš specijalista da određujem njegovo psihološko stanje, ali sa stanovišta javnog govora to je daleko više od patološkog i daleko više od mržnje. To je poziv na ubistvo! Šta god on rekao posle ovoga, jasno je da poziva na ubistvo.
Imajući u vidu da su ovde u BiH stotine organizovanih grupa mudžahedina, selafija, samo bi naivan čovek mislio da je ta tvrdnja Bakira
Izetbegovića bezazlena. I to govori da je Izetbegović prolupao! Potpuno je nezadovoljan razvojem situacije u kojoj, šta god on zatraži,
dobije - od Ustavnog suda traži da ukine dan Republike, oni to urade.
Traži da se ukine referendum mesec dana pošto je raspisan, oni to kao privremenom merom zabrane, a onda od Tužilaštva BiH da pokrenu
istragu protiv mene i oni to urade... To govori o tome da je čovek poludeo.
Pošto mu je javno uputio pretnje, Izetbegović je tako, ističe, Sarajevo učinio nesigurnom sredinom za njega.
- Spreman sam da dam izjavu bilo gde u okviru pravosudnog sistema na prostoru RS, ali da idem u Sarajevo bilo bi puko izlaganje opasnosti.
Isključivo zbog tih pretnji koje je izrekao sam Bakir Izetbegović, a i zbog procena naših bezbednosnih službi da bi to moglo da izazove
ugrožavanje ne samo moje bezbednosti već da bi tamo moglo da izazove i neke druge stvari.
Na pitanje da li su mu iz službi precizirali do kakvih nemira može doći, on kaže:
Osećaj gađenja
- Čuli ste Bakira Izetbegovića na koji način on smatra da ja treba da završim! To što je rekao u meni je izazvalo osećaj gađenja! Osećaj koji
duboko destabilizuje poverenje u taj sistem u Sarajevu i naravno da me čini opreznim. Ne želim to olako da shvatam ili mislim da je to
izrečeno u besu ili nestrpljenju. To je njihovo trajno opredeljenje za sve nas.
Iako je pretnju ubistvom shvatio ozbiljno, neće tražiti dodatnu zaštitu.
- U RS se osećam sigurno, a u Sarajevu ne. Nisam očekivao da Bakir to kaže, ali to je Sarajevo. Još samo da vi u Beogradu naučite šta je ta muslimanska patološka mržnja prema Srbima - kaže Dodik.
Predsednik RS je istakao i da će proveriti sa svojim advokatima da li u izjavama Bakira Izetbegovića postoje elementi krivičnog dela koji
mogu rezultirati tužbom.
Guardian je u pravu 100%!Njegovu likvidaciju Bakir priprema već duže vremena.Obećao je Arapima da će biti konstitutivni ako pomognu
likvidirati Guardijana.Prije dva dana viđeni su Bakir i Amir Zukić kako sjeku štapove u jednom sarajevskom parku,biraju onaj kojim hoće
da siluju Guardijana kao završni čin likvidacije.
E pa neće moći!Zaštitićemo Guardiana!!!
Guardian sve može od nas tražiti,ali da ga ne idemo braniti od pomahnitalog Bakira i njegovih sljedbenika,e to ne može.Dodik moli građane Republike Srpske da (ne) idu da ga brane u Sarajevo!?![]()
![]()
![]()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zamolio je danas građane Srpske da odustanu od organizovanog odlaska u Sarajevo i protesta pred
zgradom Tužilaštva BiH.
Vijesti Bosna i Hercegovina Srijeda, 28.09.2016. | 18:28
![]()
![]()
"Danas mi se obratio jedan broj građana da me informiše da već rezervišu autobuse i hoće organizovano da krenu u Sarajevu zbog poziva za
saslušanje koji mi je upućen iz Tužilaštva BiH zbog održavanja refrenduma o Danu Republike. Molim sve ljude koji to organizuju da odustanu,
jer je krajnje rizično u pogledu njihove bezbjednosti", istakao je Dodik danas prilikom posjete opštini Istočni Stari Grad.
Zahvalivši se građanima Srpske na podršci koju stalno dobija, predsjednik Republike je ponovio da ostaje pri stavu da se odazove pozivu za
saslušanje u bilo kojoj pravosudnoj instituciji na teritoriji Republike Srpske, ali ne i u Sarajevu.
"Spreman sam da dam izjavu, ali ne u Sarajevu, nego u bilo kojoj pravosudnoj instituciji u Srpskoj, koju odredi Tužilaštvo BiH. U ovom slučaju
nema odgovornosti, nego je sve pitanje voluntarizma sarajevskih političara koji prijete, a među kojima je i lider SDA Bakir Izetbegović",
naglasio je predsjednik Srpske.
Izvor: Srna
Guardiane,1000 autobusa je spremno!!!!
- mO k3
#51443 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma njega treeba u janjicare , odvesti ga u stambol , tamo ga osunetiti , prediti mu ime u muharem dodik i gotovo
- Danguba
#51444 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

PreCednice ovi ce tebe najbolje da zastite od pamahnitalog Bakira, Rame, selefija, mudzahedina...Salihovica, Pavlovica...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#51445 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Slika govori bolje od hiljadu riječi....Bakirov pit-bull ubica čeka Guardiana pred tzv Sudom BiH!

- čaika
#51446 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako nije sramota ovog izroda i patuljka Vukanovića da tako bezočno ljaga Guardiana? Cijeli pošteni narod Šumske zna o čemu se tu radi, samo taj niski budalaš kao ne zna.
Guardian je bio ubačen 1994. od strane Šumske obavještajne službe (ŠOS), da iznutra razori Federaciju BiH, i to prije nego što je konstituisana! Zato je Guardianovo ime na listi poslanika konstiturajuće sjednice Parlamenta BiH. Drugi cilj tajnog agenta Guardiana, kome je kodno ime bilo agent "Lamperija", zbog njegovog posla sa namještajem, bio je da u pogodnom momentu likvidira Aliju i na taj način okonča rat pobjedom Šumske! Guardian je imao vrlo mudar plan, da se maskira u žbun gloga, ode i umiri se pored omiljene Alijine džamije u kojoj je klanjao 5 puta dnevno, i u pogodnom momentu zaskoči i likvidira vrhovnog komandanta tzv. Armije BiH! Pantelija i još dvojica bili su zaduženi za evakuaciju tajnog agenta Lamperije, poslije likvidacije Alije.
Skroman kakav jeste, Guardian nikada nije tražio da dobije orden za ovo junačko djelo infiltracije u Parlament FBiH i pokušaj likvidacije Alije. I sad neki budalaš visok 157 centimentara tako bezočno ljaga ratnog heroja Guardiana?! I to u ovom momentu, kada se na Guardiana ostrvio svaki živi islamista, od ISIL-a do Al-Kaide. Fuj, izdajniče podli, stići će te kazna božija! Nikome normalnom ne treba pričati da je patuljak savjetnik Midhata Bosnića, koji stoji iza ovog podmuklog ljaganja, po nalogu Bakira Izetbegovića. Gorićete u paklu izrodi, stići će vas kletva Lazarova!
- Danguba
#51447 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Baki ga izgladnjuje vise nego @pici one svoje bebice za nejac.

- KB9
#51449 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ispostavit ce se na kraju da je dodik nas spijun zaduzen za ujedinjenje drzave 
- Šunj
#51450 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako je Dodik kao Alijin delegat u ratu stvarao FBiH?čaika wrote:Kako nije sramota ovog izroda i patuljka Vukanovića da tako bezočno ljaga Guardiana? Cijeli pošteni narod Šumske zna o čemu se tu radi, samo taj niski budalaš kao ne zna.
Guardian je bio ubačen 1994. od strane Šumske obavještajne službe (ŠOS), da iznutra razori Federaciju BiH, i to prije nego što je konstituisana! Zato je Guardianovo ime na listi poslanika konstiturajuće sjednice Parlamenta BiH. Drugi cilj tajnog agenta Guardiana, kome je kodno ime bilo agent "Lamperija", zbog njegovog posla sa namještajem, bio je da u pogodnom momentu likvidira Aliju i na taj način okonča rat pobjedom Šumske! Guardian je imao vrlo mudar plan, da se maskira u žbun gloga, ode i umiri se pored omiljene Alijine džamije u kojoj je klanjao 5 puta dnevno, i u pogodnom momentu zaskoči i likvidira vrhovnog komandanta tzv. Armije BiH! Pantelija i još dvojica bili su zaduženi za evakuaciju tajnog agenta Lamperije, poslije likvidacije Alije.
Skroman kakav jeste, Guardian nikada nije tražio da dobije orden za ovo junačko djelo infiltracije u Parlament FBiH i pokušaj likvidacije Alije. I sad neki budalaš visok 157 centimentara tako bezočno ljaga ratnog heroja Guardiana?! I to u ovom momentu, kada se na Guardiana ostrvio svaki živi islamista, od ISIL-a do Al-Kaide. Fuj, izdajniče podli, stići će te kazna božija! Nikome normalnom ne treba pričati da je patuljak savjetnik Midhata Bosnića, koji stoji iza ovog podmuklog ljaganja, po nalogu Bakira Izetbegovića. Gorićete u paklu izrodi, stići će vas kletva Lazarova!
Da je Milorad Dodik lažni patriota koji pokušava da povećanjem nacionalnih tenzija, izmišljanjem izdajnika, spoljnih i unutrašnjih neprijatelja skrene pažnju javnosti sa gorućih životnih problema i stvarnih uzroka teške situacije u kojoj se nalazimo, govori i prvi broj Službenog glasnika Federacije BiH iz jula 1994. godine.
Vijesti Republika Srpska Srijeda, 28.09.2016. | 13:08
Nakon što su Alija Izetbegović i Franjo Tuđman 1. marta 1994. godine pod palicom Bila Klintona potpisali Vašingtonski sporazum formirana je Federacija BiH i prekinuti su sukobi između Hrvata i muslimana BiH sa ciljem da se oni ujedine u borbi protiv Srba i Republike Srpske.
30. marta 1994. godine održana je sjednica Ustavotvorne skupštine Federacije BiH kojom je predsjedavao Mariofil Ljubić, sada na funkciji pravobranioca BiH, na kojoj je usvojen Ustav Federacije BiH, izabrana Vlada Federacije sa premijerom Harisom Siladžićem i zamjenikom Jadrankom Prlićem, te izvršena podjela na kantone sa hrvatskom ili muslimanskom većinom.
U ratu nije bilo moguće sprovesti demokratske izbore za kratko vrijeme, pa je po volji tadašnjeg hrvatskog i muslimanskog rukovodstva u Ustavotvornu skupštinu delegirano 160 poslanika, od čega 95 Bošnjaka, 48 Hrvata i 17 ostalih.
Prema podacima iz Službenog glasnika Federacije BiH koja je objavljena 21. jula 1994. godine, na Listi poslanika pripadnika ostalih naroda nalazilo se 9 podobnih Srba koji su bili po volji i aršinima Alije Izetbegovića, i to Milorad Dodik iz Laktaša, Borković Ratko iz Gradiške, Uroš Gostić iz Doboja, Miro Lazović iz Vogošće, Predrag Lukač iz Sarajeva, Krstan Malešević iz Banjaluke, Tatjana Mijatović Ljujić iz Sarajeva, Goran Popović iz Banjaluke i Milan Spasojević iz Bijeljine.
Sam Krešimir Zubak je u više navrata potvrdio da su Amerikanci i zapadne sile formirale Federaciju BiH sa ciljem da Hrvati i Bošnjaci prekinu međusobne sukobe i ujedine se u borbi protiv Srba, da nestane Republika Srpska i da se cijela BiH pretvori u kantone. Dokaz o postojanju takvog plana je velika združena hrvatsko-muslimanska agresija na Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku u ljeto naredne 1995. godine.
Imajući u vidu da je Milorad Dodik bio jedan od svega 9 Srba po mjeri Alije Izetbegovića, da je aktivno na strani neprijatelja Republike Srpske učestvovao u stvaranju Federacije BiH, te da je ilegalnim švercom nafte, cigareta, kafe i ostale robe aktivno podrivao odbranu Republike Srpske, postavlja se pitanje da li je Milorad Dodik izdajnik ili patriota kakvim danas pokušava da se predstavi?
Da li je moguće da Republiku Srpsku iskreno brani neko ko je u ratu bio delegat i stvarao Federaciju BiH, koji se tokom rata 1994. godine tajno u Peruđi sastajao sa Sejfudinom Tokićem i Bošnjacima u Italiji, a potom sa njima skupa formirao alternativnu Vladu u sjenci.
Da li iskreni zaštitnik Republike Srpske može biti neko koga je Medlin Olbrajt nazvala „daškom svježine na Balkanu“ u vrijeme dok je kovala plan o bombardovanju Srbije i otimanju Kosova, neko ko je na tenkovima okupacionog SFOR-a prisilno doveden na vlast i potom tražio od Ratka Mladića i Radovana Karadžića da se predaju jer nisu patriote po mjeri zapada?
Službeni glasnik Federacije BiH je jedan u moru dokumenata koji pokazuju da Milorad Dodik nije patriota koji štiti Republiku Srpsku i njene interese, već da Republiku Srpsku i lažni patriotizam koristi kao paravan za beskrupuloznu pljačku naroda i države.
Referendum, dizanje nacionalnih tenzija, plašenje građana novim ratom i sukobima, samo se neke u nizu Dodikovih podvala sa kojima želi da uplaši i prevari nedovoljno obavještene, obespravljene i ponižene građane i još neko vrijeme ostane na vlasti.
Ovaj dokument otkriva da Milorad Dodik već dvije decenije tajno i veoma uspješno i na obostrano zadovoljstvo sarađuje sa porodicom Izetbegović, nekada sa Alijom sada sa Bakirom, i da se poslednje igre oko referenduma i Ustavnog suda, prijave, prijetnje i hapšenja, dogovorene sa ciljem da se uoči izbora dodatno homogenizuje glasačko tijelo i dobije neki predizborni poen.
Na građanima je da odluče da li će napokon da se probude i počnu da vjeruju svojim očima, ili će i dalje da hode za slijepim vođom u duboku provaliju?
Piše: Nebojša Vukanović