Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj lude ponude kod meridian kladionice.
Gledam npr da ce bastian zaigrati za neki srpski klub kvota 300
Ulozis milion, kupis bastiana na pola godine za 150 miliona i 149 miliona u dzep hahhahha pod uslovom da ne blokiraju par nakon druge jace uplate hahahahahah ima presmijesnih kladjenja u specialu
PriNc_ba wrote:Joj lude ponude kod meridian kladionice.
Gledam npr da ce bastian zaigrati za neki srpski klub kvota 300
Ulozis milion, kupis bastiana na pola godine za 150 miliona i 149 miliona u dzep hahhahha pod uslovom da ne blokiraju par nakon druge jace uplate hahahahahah ima presmijesnih kladjenja u specialu
ja se sjećam kad je bilo u ponudi da će torres dati gol s pola centra, 300 eura, i momak uplatio 10 eura i dobio xD
alba-zvezda : moguce iznenadenje,po meni se ne isplati uzeti albu na 1.55,radije onda kontrahendi -4,5 po 1.85 marjanovic standardno preko 14.5,kalinic preko 9.5,reding preko 12.5,mclean ispod 12.5
fenerbace-unikaha : mislim da ce ih fener pregaziti,isplati se uzeti hendi na fener da ce pobijediti preko 11 razlike
bogdanovic preko 10.5
olimpijakos-efes :ocekujem dobar otpor efesa,mozda kontrahendi na efes ili zbroj poena manje,ja zaobilazim spanoulis ispod 15.5
milano-laboral: tesko je prognozirati pobjednika,prednost dajem laboralu,mislim da poeni idu preko 165.5 bertans preko 12.5,michele broks preko 14.5
Eh eto,po meni "sigurni" listic je:
marjanovic preko 14.5
reding preko 12.5
bertans preko 12.5
Nogomet: francuska - brazil oba daju po kvoti 1.75 se isplati probati
Sretno svima!
Lose,bertans me najvise jebo,ugano glezanj,igrao citave tri minute , 6 pogodenih,7 fulanih
Svecka pobjeda
Švicarci pobjeda dva i vise razlike
Pederi pobjeda četiri i vise razlike
4.22
Svecka pobjeda
Englezi pobjeda tri i vise razlike
Austrija pobjeda i vise od dva gola
15.46
duminjo wrote:Svecka pobjeda
4.22
Svecka pobjeda
Englezi pobjeda tri i vise razlike
Austrija pobjeda i vise od dva gola
15.46
C.G-Rusija 2 (smatram da je capello isuviše iskusan da bi ispustio ovo sebi, plus su ga uzeli malo na zub ruski mediji prozivajući ga "ispranom robom" tako da ima razloga da se potrudi i da taktički nadmudri komšije. Ekipa im je kvalitetnija, s tim da im fale 2 igrača, idalje mislim da je ovo previše lijepa kvota za nekog ko je favorit...)
Španija-Ukrajina pm1 (pobjeda domaćina i više od 3+ gola- činjenica je da su španci opali u formi i da nisu sila kakva su ranije bili, i statistički mi ništa podaci ne znače jer su repke u pitanju, ali eto neki osjećaj mi kaže da odigram ovo a i fina je kvota..)