SDP
-
criticos
#51326 Re: SDP
Lagumdžija je pokazao svoje umijeće 2010-2014 (ovo je moglo za malo stajati i na SDP nadgrobnoj ploči).
- Leverage
#51327 Re: SDP
Nije, nego je baš smiješno.channel10 wrote: Druze, nije smjesno nego je zalosno.
Da ne pričam o tome da se forumašica koju si citirao uopšte ne identifikuje sa SDP-om na način kako ti to prikazuješ.
Ako ne želiš da ti se neko smije onda povedi računa o tome.
-
channel10
#51328 Re: SDP
Ne znam sa kojom strankom se identifikuje i pravo da ti kazem nisam pratio tok diskusije nego sam procitao taj post i shvatio ga kao da je ZL SDA covjek itdLeverage wrote:Nije, nego je baš smiješno.channel10 wrote: Druze, nije smjesno nego je zalosno.
Da ne pričam o tome da se forumašica koju si citirao uopšte ne identifikuje sa SDP-om na način kako ti to prikazuješ.
Ako ne želiš da ti se neko smije onda povedi računa o tome.
-
channel10
#51330 Re: SDP
Pa onda shodno tome ona pripada SDP krugu jer na kraju pita ima li jos kakav SDA spavac (vjerovatno misli na Komsica, Lazovic, pa na kraju ZL).Leverage wrote:E onda si super shvatio
- Leverage
#51331 Re: SDP
Biti protiv SDA bandita ne znači nužno pripadati "SDP krugu", šta god da značio ovaj izraz.channel10 wrote:Pa onda shodno tome ona pripada SDP krugu jer na kraju pita ima li jos kakav SDA spavac (vjerovatno misli na Komsica, Lazovic, pa na kraju ZL).Leverage wrote:E onda si super shvatio
To nekako dođe kao civilizacijska dužnost.
- Bosanski_kralj
#51332 Re: SDP
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zlatko- ... /190207069
Očekivalo se da će krenuti napadi na SDP i BH. blok nakon onakve odluke u utorak, ali ipak ovo je previše.
Ne zna se više ko se sve nije izjasnio da je to loš potez.
Očekivalo se da će krenuti napadi na SDP i BH. blok nakon onakve odluke u utorak, ali ipak ovo je previše.
Ne zna se više ko se sve nije izjasnio da je to loš potez.
-
statixx
#51333 Re: SDP
Sinoc je Lana spomenula da je plan biti konstruktivna opozicija, a onda zajedno nastupiti na opcinskim izborima. Koliko je ovo izvjesno?
- Banksy
#51334 Re: SDP
Nažalost, još nije sasvim sigurno da na nekoj novoj ploči neće stajati Nikšićevo.criticos wrote:
Lagumdžija je pokazao svoje umijeće 2010-2014 (ovo je moglo za malo stajati i na SDP nadgrobnoj ploči).
- JThomas
#51335 Re: SDP
evo nam i bakirovog kandidata za MVP...
- Bosanski_kralj
#51336 Re: SDP
Povećao mu se naglo broj fanova. Pohvale mu stižu sa svih strana. Što li!?JThomas wrote:evo nam i bakirovog kandidata za MVP...
- ultima_palabra
#51337 Re: SDP
ZL je zasluzio statuu od 50 metara ispred centrale SDA.channel10 wrote:Pa onda shodno tome ona pripada SDP krugu jer na kraju pita ima li jos kakav SDA spavac (vjerovatno misli na Komsica, Lazovic, pa na kraju ZL).Leverage wrote:E onda si super shvatio
-
channel10
#51338 Re: SDP
Moguce, ali mislim da je upravu u ovom slucaju.
-
zbiljovski
#51339 Re: SDP
SDP Predsjednistvo ? Sta je ovo niko nije smio dati izjavu za medije ? Kazu sjednica trajala 9 sati ?
- Kikibombona
#51340 Re: SDP
Moram se malo posuti pepelom i pohvaliti Niksicev nastup na TV1. Nalazi se u teskoj poziciji i mora balansirti. Sada imam malo drugaciju perspektivu na njegove dosadasnje medijske istupe. Radi mira u SDP-u morao je govoriti pomirljivim tonom da zadovolji sve frakcije.
Nekako se stice dojam da je on licno protiv koaliranja sa SDA ali ne moze otvoreno reci.
Iako suptilan nastup poruke su jasne:
- SDA je stetocinska stranka
- uciniti sve da se odrze kantonalne vlade
- svi imaju pravo na misljenje ali konacnu odluku SDP-a moraju postovati
- svjestan je kakav rizik predstavlja koaliranje sa SDA i da iz toga nista dobro ne bi proizaslo
- smiruje strasti unutar BH bloka
- itd.
Govorio je otvoreno a istovremeno jasno i pomirljivo. Bas dobar nastup.
Nekako se stice dojam da je on licno protiv koaliranja sa SDA ali ne moze otvoreno reci.
- svjestan je kakav rizik predstavlja koaliranje sa SDA i da iz toga nista dobro ne bi proizaslo
- itd.
-
Vidal89
#51341 Re: SDP
SDP ne razumije ako ode i ovaj put sa SDA prvo ce izgubiti ove mlade nade a onda ce izgubiti totalno naredne izbore i to im je kraj.
SDA zeli pod svaku cijenu da uvece SDP u vlast jer vidi da jacaju i samo im tako mogu opet nanijeti stetu.
Narod je protiv nacionalizma a SDA ga svaki dan demonstrira.
SDA zeli pod svaku cijenu da uvece SDP u vlast jer vidi da jacaju i samo im tako mogu opet nanijeti stetu.
-
asker
#51342 Re: SDP
Kikibombona wrote:Moram se malo posuti pepelom i pohvaliti Niksicev nastup na TV1. Nalazi se u teskoj poziciji i mora balansirti. Sada imam malo drugaciju perspektivu na njegove dosadasnje medijske istupe. Radi mira u SDP-u morao je govoriti pomirljivim tonom da zadovolji sve frakcije.
- itd.
Tebi svaka cast ako si to pokupio iz njegovog nastupa
Ko prvi nadje video neka postavi ovdje. Lik je trabunjo ni on sam nezna sta. Nikolina skoro vrisnula
-
channel10
#51343 Re: SDP
Kako je narod protiv nacionalizma, a SDA, HDZ, SNSD, SDS su osvojili onoliki broj glasova?Vidal89 wrote:SDP ne razumije ako ode i ovaj put sa SDA prvo ce izgubiti ove mlade nade a onda ce izgubiti totalno naredne izbore i to im je kraj.
- Leverage
#51344 Re: SDP
Razumije to svako ko ima dvije čiste.Vidal89 wrote:SDP ne razumije ako ode i ovaj put sa SDA prvo ce izgubiti ove mlade nade a onda ce izgubiti totalno naredne izbore i to im je kraj.
-
asker
#51345 Re: SDP
Mi kao blok necemo sa SDA. A Tuzlanski kanton? Tuzlanski kanton je druga prica. I sa SDA? Pa truc muc buc suc. Zeljko Komsic je rekao da treba izaci iz vlasti i iz KS? Nije on to rekao, ja sam procitao, nije tako rekao

- Leverage
#51346 Re: SDP
Vidim da je panika u poodmakloj fazi.
-
asker
#51347 Re: SDP
Tita mi on rece da je Enko u pravu u Tz.................................Leverage, ne casi casa, budi clanstvo i ganjajte bandu po Tuzli.Leverage wrote:Vidim da je panika u poodmakloj fazi.
- bunk
#51348 Re: SDP
Kako bi nam svima legli vanredni izbori.Leverage wrote:Razumije to svako ko ima dvije čiste.Vidal89 wrote:SDP ne razumije ako ode i ovaj put sa SDA prvo ce izgubiti ove mlade nade a onda ce izgubiti totalno naredne izbore i to im je kraj.
Da se sve razrijesi.
-
asker
#51350 Re: SDP
Izlazna strategija SDP-a gdje su vuci siti i ovce na broju je u onome sto je Nermin veceras rekao (u rijetkim momentima pribranosti). BH Blok nikad nebi pristao da pri eventualnoj koaliciji sa SDA i HDZ, kvota ministara iz BH Bloka u Federalnoj vladi bude popunjena iskljucivo Bosnjacima (jer su oni multikulti). HDZ na to nije pristao 2010, pa uletili Lijani i HSP sa ekipom. Ovoga puta nece sigurno, jer su jaci nego ikad.
Savrsena izlazna strategija. Mi smo eto prelomili da je drzava bitna i na prvom mjestu, medjutim mi nismo rezervni Bosnjacki blok, HDZ nece da cuje i to je to. Pokusali smo za dobrobit drzave ali vidite s kim imamo posla. Ovo pisem bez trunke sarkazma.
Cudi me da SDP botovi na forumu ovo nisu ranije razradili.
Mada stoji upitnik sta Nermin misli, a ponovio je to 10 puta veceras, "hipoteticki, mi ne ulazimo u vlast/koaliciju samo sa SDA, vec i sa HDZ-om na Federalnom te SNSD-om na drzavnom".
Savrsena izlazna strategija. Mi smo eto prelomili da je drzava bitna i na prvom mjestu, medjutim mi nismo rezervni Bosnjacki blok, HDZ nece da cuje i to je to. Pokusali smo za dobrobit drzave ali vidite s kim imamo posla. Ovo pisem bez trunke sarkazma.
Cudi me da SDP botovi na forumu ovo nisu ranije razradili.
Mada stoji upitnik sta Nermin misli, a ponovio je to 10 puta veceras, "hipoteticki, mi ne ulazimo u vlast/koaliciju samo sa SDA, vec i sa HDZ-om na Federalnom te SNSD-om na drzavnom".