Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moj hodza, ova danasnja omladina, nista ne zna da cijeni
Neka ga, pokajao se, samo mi bi malo cudno: cuj trazi sliku da se uvjeri
Al haj novi je. Reci ti njemu hodza sta da prouci da mu se halali
A selamicu Selmu, maksuz
Kad bih imao sistem sa:
- tri fiksa sa kvotama preko 1.25
- ili dva fiksa preko 1.40
- ili jedan fiks sa kvotom preko 1.8
a da ih pogadjam,
UVIJEK tj. 100% bi bio u plusu ili na odlicnom dobitku zavisno od uloga i pogodjenih parova za razradu.
Kolika je vjerovatnoca tj. kolike su mi sanse da cu pogoditi te fikseve to je vec drugi par opanaka i tu treba kvalitetna analiza kladionicarskih strucnjaka .
i naravno barnjani zadnji sut 7 minuta prije kraja uzeo i pogodio da predje i nije osutao vise tuga
edit:
PriNc_ba wrote:evo bacena markica onako i ovo su opcije sada kasnije 3-4 igraca staviti na "sigurni" i et... cekaju se info
evo ih i "ziceraski"
valjda sta prodje. sretno ljudovi
koja steta... barnjani parmak zadnjim svojim sutom 7 minuta prije kraja cini mi se predje granicu i to je to. imao je bogaljskih poena bar 6. ajd jbg ariza nije bio ni blizu al fol je bio sto sam hardena stavio i onda se skontam da me zavalio debil vec jednom tako kad sam ga na vise listica stavio i skinem ga i stavim arizu brat 2 suta za 31 minutu uzeo bem mu pleme i ovaj narodni nije los ispao iako sam paua i brooka odigrao protiv sebe. bas fina noc bila za nba samo da se potrefilo jos i poslozilo kako treba makar na jedan listic nadam se da je bilo dobitaka makar kod nekog al kako vidim svi pomrli sinoc
PriNc_ba wrote:i naravno barnjani zadnji sut 7 minuta prije kraja uzeo i pogodio da predje i nije osutao vise tuga
edit:
PriNc_ba wrote:evo bacena markica onako i ovo su opcije sada kasnije 3-4 igraca staviti na "sigurni" i et... cekaju se info
evo ih i "ziceraski"
valjda sta prodje. sretno ljudovi
koja steta... barnjani parmak zadnjim svojim sutom 7 minuta prije kraja cini mi se predje granicu i to je to. imao je bogaljskih poena bar 6. ajd jbg ariza nije bio ni blizu al fol je bio sto sam hardena stavio i onda se skontam da me zavalio debil vec jednom tako kad sam ga na vise listica stavio i skinem ga i stavim arizu brat 2 suta za 31 minutu uzeo bem mu pleme i ovaj narodni nije los ispao iako sam paua i brooka odigrao protiv sebe. bas fina noc bila za nba samo da se potrefilo jos i poslozilo kako treba makar na jedan listic nadam se da je bilo dobitaka makar kod nekog al kako vidim svi pomrli sinoc
prepisao sam memphis h2 boston x2 bass i gasol over 50km hvala
lillard 21.5+ nema pola tima onaj muto afflalo ne moze bazen pogoditi
jackson 14.5+ ma vala nema monroea, drummond ce se krviti sa valanciunasom, nema hljeba od njega jer ce ga onaj konj litvanski navuci bar na 3 licne u prvom poluvremenu
parker 16.5 omaleni rondo ne moze protiv oca kosarke, dzaba mu njegova kvazi odbrana sa rukama velicine rukavice za bejzbol, ovaj ce ga valjati ko veliki
san antonio kp2 u formi za razliku od mavsa i jos hoce bolji plasman od 7. mjesta
golden state kp2 ukoliko thompson i curry budu igrali, a vjerovatno hoce (nece ih valjda veceras odmarati) pobjeda je cista, bio je hendikep 8.5 poena na njih 2.5 kvote u wwinu uhvatio sam i to pa eto sretno ako ko isprati
EDIT: NE ZNA SE HOCE LI IGRATI NOWITZKI ZENA MU SE PORODILA U 12 PO NASEM VREMENU
Lilard mi je zanimljiv jedino. A spursi vala ne znam sta bih ti rekao. Za ekipu koja zijani od one njujorske mega vizure ne mogu vala nikako reci da su u formi favoriti su oni uvijek protiv svakoga ali da su u formi ja ne mislim. Parker nepredvidljiv takodjer. Timi i leonard nekako se isticu i moze ih covjek skontati mada nista nije sigurno. Sutra igraju s oklahomom pa i to treba imati na umu.
camparinho wrote:lillard 21.5+ nema pola tima onaj muto afflalo ne moze bazen pogoditi
jackson 14.5+ ma vala nema monroea, drummond ce se krviti sa valanciunasom, nema hljeba od njega jer ce ga onaj konj litvanski navuci bar na 3 licne u prvom poluvremenu
parker 16.5 omaleni rondo ne moze protiv oca kosarke, dzaba mu njegova kvazi odbrana sa rukama velicine rukavice za bejzbol, ovaj ce ga valjati ko veliki
san antonio kp2 u formi za razliku od mavsa i jos hoce bolji plasman od 7. mjesta
golden state kp2 ukoliko thompson i curry budu igrali, a vjerovatno hoce (nece ih valjda veceras odmarati) pobjeda je cista, bio je hendikep 8.5 poena na njih 2.5 kvote u wwinu uhvatio sam i to pa eto sretno ako ko isprati
EDIT: NE ZNA SE HOCE LI IGRATI NOWITZKI ZENA MU SE PORODILA U 12 PO NASEM VREMENU
Hvala bogaljima s klupe oklahome stto su mi izbili pare iz dzepa. Pa jebem mu majku ko da se neko segaci sa mnom
Fuj fuj fuj fuj... joj koji osjecaj ruzan kad gledas sve vrijeme 20 razlike i onda bogalji pocnu cigle bacati s trice i faulove praviti... Boze sacuvaj
Edit:
Sreca u nesreci je da padoh i majamija. Al kako sam pao majamija pa ovo nispilberg ne bi rezirao da ovako padnem dva para na listicu. Svasta sviju mi. Ako je ko gledao majami a i oklahomu skontao bi. Deracina deracina i onda ovakva pobjeda xD svasta hahahha
Da i lilardu mamicu spomenem na 15 razlike pravi debil faul nepotreban na greenu i ovaj ode na slobodna i predje granicu za poen i to je to ... kakve dvije dobre noci tj predobre u nba a ja izmisljam toplu vodu. Ko da se neko zajebava kako sam padao dvije noci al ajd. Bice dobro
Brao dix nek je makar neko nesto capio kad su vec kosarkasi odlucili da budi darezljivi. Po meni sinoc bez ijednog jedinog iznenadjenja. Svi koje sam i ocekivao u razradi za overe su i otisli u over.