FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Baltazar_khan

#51326 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

Image
ovakvi igrači.. kad ti ovakvu krampu staviš da ti igra od prve minute... pa kako očekivati neki bolji rezultati?
Kemal Malovčić

#51327 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Baltazar_khan wrote:Image
ovakvi igrači.. kad ti ovakvu krampu staviš da ti igra od prve minute... pa kako očekivati neki bolji rezultati?
On je bio jedan od boljih večeras.

P.S. Uputio jedini šut na gol.
Last edited by Kemal Malovčić on 14/02/2017 23:04, edited 1 time in total.
Distortion

#51328 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Ammarzinho wrote:Kao sto neko rece, ova utakmica je odraz citave sezone ... Samo bih volio da osoba koja je insistirala na dovodjenju Andre Gomesa (Lucho ili Braida) dobije dozivotnu zabranu ulaska u Kataloniju. Ja odavno goreg igraca nisam vidio, neoprostivo je da Rakitić njemu sjedi na klupi ... Tuzno.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Htio sam reci za Gomesa. Ja ne vidim da u njemu ima neke krvi al stvarno. Momak igra tako lagano, nezainteresovano, bez zustrine i spor je do bola. Svaki drugi pas mu je vracanje lopte nazad. Djelovao je izgubljeno cijelo vrijeme, skoro pa igrac manje. Imao je tu sansu, zicer i opet ne moze da dadne gol. Taj gol je mogao sve promjeniti ali momak jednostavno nije kalibar za Barcelonu.

Al raja slavi sto je Barcelona izgubila :mrgreen: nevjerovatna radost...i ne cudi kad su godinama nabijani kompleksi :izet:

PSGu se mora cestitat, bili su bolji, brzi, pozrtvovaniji i konkretniji. Zasluzeno su pobjedili i vise su htjeli pobjedu. Ne moze se doci na izlet i bez trcanja u ligi prvaka napravit neki rezultat.
AmirBaa

#51329 Re: FC Barcelona

Post by AmirBaa »

:thumbup: :thumbup: ako on vrijedi onolike milione...
Nadzorna_ploca

#51330 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

Dovoljno je da pet uvali. :oops:
DonEmir

#51331 Re: FC Barcelona

Post by DonEmir »

U gradu ljubavi a sveti Valentin :izet: ne vadi iz mlade.
DonEmir

#51332 Re: FC Barcelona

Post by DonEmir »

LSD wrote:
DonEmir wrote:Di Magia. Sta im uradi :lol: Messi bleji. Nejmar a tek zubati pacov.

CAVANI.
Da vam bude lakse.
FORZA NAPOLI
Uzivaj Vito, može ti se sad :mrgreen: :P

Što jest jest Cavani :thumbup:
FORZA NAPOLI :izet:
p206

#51333 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

jebat ih, ako neće da se trude ko smo mi da se živciramo
samo mi je Neymara žao jer je jedini igrao sa žarom i željom da nešto napravi
N.N.

#51334 Re: FC Barcelona

Post by N.N. »

Gomes nikada nece biti bolji nego sto je nocas bio :D
Frajer koji je trom, spor, visok, okretan kao moja punica, ne moze nikako da postane bolji igrac nego sto je sada...
Da barem zna prekinuti napad, jadnik ni to ne moze. Djaba ulupane pare.

Ali i on takav bi mogao da prodje u slucaju da ce neko drugi trcati i pokrivati za njega. Ali kada imas Iniestu i Busketsa pored sebe, e onda sve tvoje mane tako hladno izlete na vidjelo :-D

Fali ovoj ekipi desni bek, stoper, i jedan-dva veznjaka...
Trener se podrazumjeva :-D
LSD

#51335 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Sad se postavlja pitanje, kako je Barca mogla istresti 40 miliona za tu ublehu :facepalm:
Mislim, na osnovu cega...frajer ne moze potrcati, a kamoli da mijenja jednog Xavija :shock:
Cirkus od igraca.
Last edited by LSD on 14/02/2017 23:10, edited 1 time in total.
Ammarzinho

#51336 Re: FC Barcelona

Post by Ammarzinho »

Kad se imala prilika dovesti Pjanića, dovede se ovaj neviđeni panj Gomes ... Odavno gori transfer Barsa nije odradila :/

Kemal Malovčić

#51337 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Suarez čitavu tekmu odsutan (odsječen), a Enrike ni da pomisli da ubaci Alkasera. Što ga je doveo?

Na sredini sve sami "umjetnici", nema nikog sa mišićima.

Dok PSG, strašna sredina, početak drugog poluvremena je prava slika - čim je Barsa izvela loptu, PSG izvrši divljački presing, ko pušteni iz kaveza.
Nadzorna_ploca

#51338 Re: FC Barcelona

Post by Nadzorna_ploca »

To je bio transfer da ne ode lik u Madrid. :mrgreen:
Veratti je igrač za Barcelonu, Pjanic ne bih baš rekao. Da su Iniesta i Sergio u formi možda i ne bi sad ovako bilo sa Gomezom ali da su babi..
Last edited by Nadzorna_ploca on 14/02/2017 23:13, edited 1 time in total.
omar little

#51339 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

daj ba koji vam je sa tom " sve je moguce" pricom. ova barca treba da se pokopa i sramota bi bilo da prodju bilo gdje sa ovakvom igrom. jedino da se pojave sa igrom kao kontra milana onomad
DonEmir

#51340 Re: FC Barcelona

Post by DonEmir »

Ammarzinho wrote:Kad se imala prilika dovesti Pjanića, dovede se ovaj neviđeni panj Gomes ... Odavno gori transfer Barsa nije odradila :/

:lol: sto jos smijesnije citavo EP presjedio na klupi Portugala. Glup onaj Santos :lol: covjek ocito uvidio da nema furceta
tufahija12345

#51341 Re: FC Barcelona

Post by tufahija12345 »

Nista drasticno tragicno, samo nismo navikli na ovakve rezultae. Ne vjerujem u prolaz, nema sanse, al imaju dosta vremena da dobro pripreme utakmicu i da osvijetle obraz sa nekim finim rezultatom. Liga sampiona je mnogo izreklamirana, al nikakav primat svake sezone, nije svjetsko prvenstvo. Al mora se ocekivati reakcija poslije ove utakmice. Ako bude tako, onda je i dobro sto se ovo desilo.

Barcelona nema obicaj da daje otkaz treneru u pola sezone, bez obzira na razvoj situacije. Enrike ce vjerovatno sam odluciti o svojoj buducnosti.

Al volio bih da okrenemo rezultat, makar slijedece kolo ispali od benfike. Cisto onako, da se pokaze, da sa Barcom nikad nema zajebancije. :D :D
leškarenje

#51342 Re: FC Barcelona

Post by leškarenje »

Nisam nikad gledao da je neko ovako ubio Barcu :roll:

Image
DonEmir

#51343 Re: FC Barcelona

Post by DonEmir »

Nadzorna_ploca wrote:To je bio transfer da ne ode lik u Madrid. :mrgreen:
Veratti je igrač za Barcelonu, Pjanic ne bih baš rekao. Da su Iniesta i Sergio u formi možda i ne bi sad ovako bilo sa Gomezom ali da su babi..
Real dao 15 Barsa zagrizla da pojaca realno imao je on fini partija u Valenciji doduse i povrede ga prosle godine ujebala Valencij klepila milione a covjek presjedio na EP :lol:
Bosanski_kralj

#51344 Re: FC Barcelona

Post by Bosanski_kralj »

Nadzorna_ploca wrote:To je bio transfer da ne ode lik u Madrid. :mrgreen:
Veratti je igrač za svaku ekipu.
DonEmir

#51345 Re: FC Barcelona

Post by DonEmir »

leškarenje wrote:Nisam nikad gledao da je neko ovako ubio Barcu :roll:

Image
Jos si ti mlad decko :mrgreen:
Baltazar_khan

#51346 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

xavi iniesta busquets. to je ta sredina koja je mljela..svjestan sam ja da idu godine pa se to sve raspada... iniesta na kraju karijere, malo ga povrede handre... xavi kod nekakvih arapa.. busquets je tu i dalje al nije to to... neka se iskeširaju yebi ga sredina je tanka a šta reći tek za odbranu. umtiti? who the fuck are you? al brate evo ja odgovorno tvdrim da je onaj ukrajinac čigrinski bolja bila akvizicija nego ovaj andre gomes. nema veze što je on odbrana a ovaj veznjak. krampetina teška :run:
zippoo87

#51347 Re: FC Barcelona

Post by zippoo87 »

pa dobro...ne moze svaka sezona biti iz snova i sa osvojenih nekoliko trofeja,iako se to uvijek ocekuje od barse
takodjer su evidentni i problemi...losa igra od srede do odbrane
nekako je odbrana naslabija karika...nemaju brzog igraca koji moze parirati vrhunskim napadacima iz protivnickih ekipa

takodjer je vrijeme za smjenu generacija u Barseloni...Iniesta,Pique...oni vise nisu na vrhunskom nivou ,godine uzimaju danak i treba im se naci adekvatna zamjena...doduse ,za Iniestu nema zamjene,takvih igracina je bas malo ,ali moze se naci nesto
mislim da Rakitic nije ni blizu dobra zamjena za Iniestu...Rakitic mi je nekako previse trom i nije agresivan
Recimo agresivnost Nejmara mi se najvise svidja,kao i Suareza a niti jednog od njih ne gotivim nesto previse,posebno Nejmara,jer uvijek ima potez viska ali je agilan i aggresivan i to treba svakom napadacu
Mustang1

#51348 Re: FC Barcelona

Post by Mustang1 »

Nije im dugo trebalo da kazu da je LP drugorazredno takmicenje i da nije primat, jos samo da kazu da ni Spanska liga nije primat :D Kao sto se govorilo da oni nece da osvoje kup jer je to kup kralja a oni ne vole kralja :D
skenderija04

#51349 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Mustang1 wrote:Nije im dugo trebalo da kazu da je LP drugorazredno takmicenje i da nije primat, jos samo da kazu da ni Spanska liga nije primat :D Kao sto se govorilo da oni nece da osvoje kup jer je to kup kralja a oni ne vole kralja :D
Ko?

Ko su oni?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#51350 Re: FC Barcelona

Post by _BataZiv_0809 »

Ma dobro, haj pokusajte posmatrati stvari iz vizure nekoga ko ne navija za Barsu. Malo vam bozija kisa. Naosvajali su se trofeja ko nikad u istoriji. Dosta je i njih bilo.
Post Reply