Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tempo wrote: ↑28/05/2021 16:40
na ovoj slici vidimo da su radovi u toku. nesto kopali, iskopali, uradili, zatrpali, poravnali i sad treba doci neko ko ce to asfaltirati. najnormalniji, uobicajeni slijed dogadjaja. ono jest, stajace ovako par dana, ili par sedmica, ali ce zavrsiti.
normalno, shvatam ja da migranti slabo barataju sa uobicajenim slijedovima dogadjaja, tako da im ne zamjeram, ali im zamjeram sto su tvrdoglavi, sto se ne mogu odvojiti od mentaliteta svoje pradomovine, sto ne rade na sebi i sto sebi daju za pravo da, ko veliki, pricaju o stvarima koje nadilaze prijavu boravka i vadjenje cipsa.
Ovo je trebalo biti završeno juče, a ne za par sedmica. Svi mi smo to davno platili
na ovoj slici vidimo da su radovi u toku. nesto kopali, iskopali, uradili, zatrpali, poravnali i sad treba doci neko ko ce to asfaltirati. najnormalniji, uobicajeni slijed dogadjaja. ono jest, stajace ovako par dana, ili par sedmica, ali ce zavrsiti.
normalno, shvatam ja da migranti slabo barataju sa uobicajenim slijedovima dogadjaja, tako da im ne zamjeram, ali im zamjeram sto su tvrdoglavi, sto se ne mogu odvojiti od mentaliteta svoje pradomovine, sto ne rade na sebi i sto sebi daju za pravo da, ko veliki, pricaju o stvarima koje nadilaze prijavu boravka i vadjenje cipsa.
Ovo je trebalo biti završeno juče, a ne za par sedmica. Svi mi smo to davno platili
pa vjerovatno, ali ne menja stvar jel juce ili prekosutra. jebat ih.
Pa migrantu, prošetaj gradom. Ovo stoji od augusta prošle godine, kada su radili one kao kolektore.
Pa migrantu, prošetaj gradom. Ovo stoji od augusta prošle godine, kada su radili one kao kolektore.
izvini, ali ja sam rodjen u zenici i ne citam migrantske portale.
sto se tice radova, nemam pojma od kad to stoji, jebi ga, ja ne hodam gradom i gledam sta bi mogao fudi fakturisat. ono sto kazem je da ce se to zavrsiti i da je uobicajeno kod nas, nazalost je tako, da se to otegne preko mjere.
P.S. Cuj nedaleko od kruznog toka pa valjda na kruznom.
Malo iza ovoga, malo falilo jos jedna da bude. Cak doslo kako sam shvatio do fizickog obracuna. Za ovo nisam znao. Mislio sam da je bila nesreca. @phillie +1
skoronikako wrote: ↑28/05/2021 11:40
Stalno slusamo kako je Fuad manje zlo, ali se to ne pokazuje. Gledamo samo SDA u Zenici vs Fuad u Zenici. Globalno SDA zasluzuje da nestane. No, rjesenje nije ako SDA nestane, a vlast preuzmu oni sto su do jucer bili u SDA.
Rješenje je u obrazovanju omlaTine, da znaju odabrati sutra prave vođe. Da ih se ne manipuliše sitnim krpljenjem ceste, izgradnjom bilo koje bogomolje etc…
Ajs_Nigrutin wrote: ↑28/05/2021 18:07
Rješenje je u obrazovanju omlaTine, da znaju odabrati sutra prave vođe. Da ih se ne manipuliše sitnim krpljenjem ceste, izgradnjom bilo koje bogomolje etc…
Jes' ali od toga plodove, ako bi krenuli sutra, ubirali bi za 20, 30 ili 50 godina.
Nije Nandino jer je on mlad za ta vremena. Kafana je radila u ratu, vjerovatno i prije rata(ne znam jer sam i ja mladji od tog vremena ) i mozda nesto malo iz rata.
channel10 wrote: ↑28/05/2021 22:02
Nije Nandino jer je on mlad za ta vremena. Kafana je radila u ratu, vjerovatno i prije rata(ne znam jer sam i ja mladji od tog vremena ) i mozda nesto malo iz rata.