Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Silksong je zasad odlican, kao sto se i ocekivalo. Nije nista revolucionarno u odnosu na HK, ali je vise, brze, ispoliranije, bolji questovi, mislim da ce na kraju mapa biti veca ali nisam jos sve otkrio.
Ima dijelova gdje je platforming brutalan i zahtjeva preciznost, oznoje se dlanovi pa moram praviti pauze. Ne znam da li ce mi ovo ili KCD2 biti goty. Vjerovatno KCD2, ipak je to ogroman historijski RPG. Ali su obje igre vrhunske u svojim zanrovima.
Duboko u Act 3, radim companion questove i usput čistim mimes, petanke i chromatice koje nisam ranije
Malo me zajeb'o joystick, jer sa DS4 ne radim parry konzistentno kao sa onim, ali jbg naučiću.
Kao i obično u ovakvim igrama, tačno mi žao nastaviti priču jer se bojim da ću fuliti neki additional content, pa onda mapu sto puta gore-dole pretražujem
prije nekih dva mjeseca kupio sam za par eura 3 zadnja battlefielda i prije par dana instaliram battlefileld 2042 međutim nisam uspio isti pokrenuti jer nakon što se pojavi baner igre izbaci pop up kratku poruku u fazonu "oops, something went wrong on our end, please try again later". Ali to traje zadnja dva dana a igra se npr i dalje streama na netu...na EA aplikaciji imam još apex legends koji normalno i bez problema radi. Da li neko od vas ima BF 2042 instaliran da proba ili da li je nekad neko se susreo s sličnim problemom ili porukom koju izbacuje EA app nakon pokretanja igre?
aditon wrote: ↑12/09/2025 08:36
prije nekih dva mjeseca kupio sam za par eura 3 zadnja battlefielda i prije par dana instaliram battlefileld 2042 međutim nisam uspio isti pokrenuti jer nakon što se pojavi baner igre izbaci pop up kratku poruku u fazonu "oops, something went wrong on our end, please try again later". Ali to traje zadnja dva dana a igra se npr i dalje streama na netu...na EA aplikaciji imam još apex legends koji normalno i bez problema radi. Da li neko od vas ima BF 2042 instaliran da proba ili da li je nekad neko se susreo s sličnim problemom ili porukom koju izbacuje EA app nakon pokretanja igre?
probat ću definitivno mada kako sam nedavno sklopio računar, svi driveri bi trebalo da su updateovani. Mislio sam da je neki problem s serverima jer poruka kaže da je problem na njihovoj strani (valjda misli na EA). Ali sve traje već previše za ovakve igre...
nevjerovatno...ja sam skontao da je fan control jako bagovit. Pisao sam o tome na forumu, vjerovatno si vidio. Tek neki dan sam uspješno podesio fanove da mi ne stvaraju buku ali da bi došao do te tačke krv sam propišao, da se tako izrazim. Prvo sam uklonio i msi centar i afterburner a zatim i fan control. Ali prije nego sam uklonio fan control, win defender mi je bio poludio i počeo svaki par sekundi da izbacuje pop up o virusnoj prijetnji koja se onosila upravo na fan control. Na kraju unutar fan controla uopšte nisam imao pristup fanovima za procesor i case fanove, jednostavno su nestali. Jedino je prepoznavao fanove grafičke. Onda sam uklonio i fan control i zatim ga ponovo instalirao nakon čega sam po prvi put uspio naštimati fanove kako želim. Ali nikad ne bi pretpostavio da su uzrok nemogućnosti pokretanja igre...Ne znam šta sada da radim. Ako uklonim fan control, kako ću fanove podesiti jer msi centar ne radi posao kako želim...a opet, možda se fan control ne zaustavi samo na BF 2042, možda mi i druge igre bude blokirao...niđe veze majkemi..Mislim da je i ovaj win 11 preglup sistem...nikad nikakve softverske probleme nisam imao na win 10..
Ja isto u nekim igrama imam problem sa nzxt cam softverom,ali jednostavno moram ga koristiti jer imam nzxt aio i nzxt ventove.Ovaj problem se vuce od samih pocetaka nzxt cam softvera i nikako ne uspijevaju da fixaju problem ili ih ne zanima sto raja imaju probleme.
M416 wrote: ↑12/09/2025 09:25
Ja isto u nekim igrama imam problem sa nzxt cam softverom,ali jednostavno moram ga koristiti jer imam nzxt aio i nzxt ventove.Ovaj problem se vuce od samih pocetaka nzxt cam softvera i nikako ne uspijevaju da fixaju problem ili ih ne zanima sto raja imaju probleme.
neću više spamati ovu temu jer se očito radi o software problemu (iako se odnosi na igre), ali samo još da dodam i ovo, čitajući ove postove na reditu, vidim da su drugi prijavljivali isti problem uzrokovan afterburnerom...ništa, hvala svima na odgovorima, probat ću razne kombinacije kako bih problem otklonuo ali ako bude fan control, mislim da ću žrtvovati igru a ne fanove koji su mi od krucialne važnosti..tj nivo buke
Ne znam da li je mjesto ovome na temi, ali ako je neko zainteresovan prodajem steam account na kojem se nalazi euro truck simulator 2 sa svim mapama i jos 30tak DLC-ova (sigurno sam samo u to ulozio preko 400km), GTA V i GTA trilogija sa remaster Vice City, San Andreas i GTA trojkom.