Strašno šta im čovjek uradi sa ugovorima.Tomahawk11 wrote:Čuj jedini u ligi![]()
A ovo u Slobodi jeste bio cirkus s ugovorima.
Zaostavština iz doba sisoja kamiondžije.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#51251 Re: Premijer liga BiH
- Ricken
#51252 Re: Premijer liga BiH
Napisao sam tamo gdje misle da ima para!sumirprimus wrote:takoeeRicken wrote:Inspekcije dolaze tamo gdje misle da ima para. Da promjene politiku PLBiH bi ostala na 6 klubova, dosta za lige za prvaka. Kakve ugovore je Sloboda potpisivala, a izašlo je u javnost, od vas inspekcija ne bi trebala izlaziti. Jbt jedini u ligi plaćamo doprinose na stvarna primanja igrača, i nađu se ovi što potpisuju amaterske ugovore sa profesionalnim igračima da prijete inspkecijom. Sistem vrijednosti je čudo.sumirprimus wrote:svako svoju ranu sisa...
bolje ovi zeljovci da vode racuna o svojim dugovima, ne dolaze inspekcije dzabe
ne moze se dovijeka sredjivat, nako...
samo sto ni vi nemate para ba lazu vas
-
sumirprimus
#51253 Re: Premijer liga BiH
ma valja im to pricat,da amidza ne udari rampu baTomahawk11 wrote:Čuj jedini u ligi![]()
nije nigdje sjajno nazalost,pa nam ne preostaje nista drugo nego ovako da se prcamo
-
sumirprimus
#51254 Re: Premijer liga BiH
ili da se svi preselimo u sarajevo i svi pocnemo navijat za dva sarajevska diva... 
- Ricken
#51255 Re: Premijer liga BiH
Koji to klub plaća na puno primanje igrača? Sarajevo? Mislim da plaćate na prosjek u FBiH, i tretirate igrače kao samostalne djelatnike. Postoji mogućnost da griješim, pa eto da preformulišem, vjerovatno jedini, u moru drugih koji neplaćaju uopšte, kao recimo Sloboda.Tomahawk11 wrote:Čuj jedini u ligi![]()
-
sumirprimus
#51256 Re: Premijer liga BiH
koji to klub krije ko guja oci jos 2 miliona duga??Ricken wrote:Koji to klub plaća na puno primanje igrača? Sarajevo? Mislim da plaćate na prosjek u FBiH, i tretirate igrače kao samostalne djelatnike. Postoji mogućnost da griješim, pa eto da preformulišem, vjerovatno jedini, u moru drugih koji neplaćaju uopšte,Tomahawk11 wrote:Čuj jedini u ligi![]()
koji to kolub svom najtrofejnijem treneru ne priznaje i ne zeli da isplati pozajmicu od nesto vise od pola miliona ka em,a sve po proceduri i transparentno???
- Ricken
#51257 Re: Premijer liga BiH
Nemojte se živ bio preseljavat, ima vas već hejbet.sumirprimus wrote:ili da se svi preselimo u sarajevo i svi pocnemo navijat za dva sarajevska diva...
-
sumirprimus
#51258 Re: Premijer liga BiH
to se sad i na tuzlake zalite??Ricken wrote:Nemojte se živ bio preseljavat, ima vas već hejbet.sumirprimus wrote:ili da se svi preselimo u sarajevo i svi pocnemo navijat za dva sarajevska diva...
- Ricken
#51259 Re: Premijer liga BiH
Za početak Sloboda. Najtrofejni može da tuži, ako ima osnov. A tužio nije.sumirprimus wrote:koji to klub krije ko guja oci jos 2 miliona duga??Ricken wrote:Koji to klub plaća na puno primanje igrača? Sarajevo? Mislim da plaćate na prosjek u FBiH, i tretirate igrače kao samostalne djelatnike. Postoji mogućnost da griješim, pa eto da preformulišem, vjerovatno jedini, u moru drugih koji neplaćaju uopšte,Tomahawk11 wrote:Čuj jedini u ligi![]()
Zaostavština iz doba sisoja kamiondžije.![]()
koji to kolub svom najtrofejnijem treneru ne priznaje i ne zeli da isplati pozajmicu od nesto vise od pola miliona ka em,a sve po proceduri i transparentno???
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#51260 Re: Premijer liga BiH
Imaš li ti to kako potkovati da mi dio dajemo u koverti?Ricken wrote:Koji to klub plaća na puno primanje igrača? Sarajevo? Mislim da plaćate na prosjek u FBiH, i tretirate igrače kao samostalne djelatnike. Postoji mogućnost da griješim, pa eto da preformulišem, vjerovatno jedini, u moru drugih koji neplaćaju uopšte, kao recimo Sloboda.Tomahawk11 wrote:Čuj jedini u ligi![]()
Nemoj pretpostavki. Ja iskreno to prvi put od tebe čujem.
-
sumirprimus
#51261 Re: Premijer liga BiH
nemojte samo vi o transparentnosti,ukinuce nam ligu skroz 
- Ricken
#51262 Re: Premijer liga BiH
Nežalimo, samo želimo da tako i ostane.sumirprimus wrote:to se sad i na tuzlake zalite??Ricken wrote:Nemojte se živ bio preseljavat, ima vas već hejbet.sumirprimus wrote:ili da se svi preselimo u sarajevo i svi pocnemo navijat za dva sarajevska diva...![]()
-
sumirprimus
#51263 Re: Premijer liga BiH
ma ja, stara prica o jos starijim sarajlijamaRicken wrote:
Nežalimo, samo želimo da tako i ostane.
-
sumirprimus
#51264 Re: Premijer liga BiH
ovo za amara je bolilo tacno se vidi 
- Ricken
#51265 Re: Premijer liga BiH
Ja nisam rekao da dajete u koverti. Postoje dva različita mišljenja kako se plaćaju doprinosi profesionalnih sportaša. Mi smo izabrali sigurnije u zadnje 3 godine, nakon što su nas iscjedile porezne inspekcije. Vi ćete saznati šta je ispravno kad vas budu posjetili.Tomahawk11 wrote:Imaš li ti to kako potkovati da mi dio dajemo u koverti?Ricken wrote:Koji to klub plaća na puno primanje igrača? Sarajevo? Mislim da plaćate na prosjek u FBiH, i tretirate igrače kao samostalne djelatnike. Postoji mogućnost da griješim, pa eto da preformulišem, vjerovatno jedini, u moru drugih koji neplaćaju uopšte, kao recimo Sloboda.Tomahawk11 wrote:Čuj jedini u ligi![]()
Nemoj pretpostavki. Ja iskreno to prvi put od tebe čujem.
-
sumirprimus
#51266 Re: Premijer liga BiH
tacno su transparentni najbolje se u krupi vidjelo

- Ricken
#51267 Re: Premijer liga BiH
Šta je bolilo? Što on nemože da nađe ugovor i uplatnicu kao dokaz da je dao novac, nego treba vjerovati na riječ?sumirprimus wrote:ovo za amara je bolilo tacno se vidi
-
sumirprimus
#51268 Re: Premijer liga BiH
kacete pocet vracat drzavi i onaj drugi dio duga...lako se s cenerom k mjesecno krcit... 
mislim kad ste vec transparentni...
-
sumirprimus
#51269 Re: Premijer liga BiH
ma neam ja pojma ba zar ima duga???Ricken wrote:Šta je bolilo? Što on nemože da nađe ugovor i uplatnicu kao dokaz da je dao novac, nego treba vjerovati na riječ?sumirprimus wrote:ovo za amara je bolilo tacno se vidi
auuuu pa to je vec ozbiljna stvar riki...
- Ricken
#51270 Re: Premijer liga BiH
Jah dobrih šala nikad dosta. Humor koji prosto otkida. Ali samo u TK.sumirprimus wrote:tacno su transparentni najbolje se u krupi vidjelo![]()
![]()
![]()
-
sumirprimus
#51271 Re: Premijer liga BiH
dokazi,Ricken wrote:Jah dobrih šala nikad dosta. Humor koji prosto otkida. Ali samo u TK.sumirprimus wrote:tacno su transparentni najbolje se u krupi vidjelo![]()
![]()
![]()
imas ti to napismeno da je rijec o sali?
- Ricken
#51272 Re: Premijer liga BiH
Koji dio duga?sumirprimus wrote:kacete pocet vracat drzavi i onaj drugi dio duga...lako se s cenerom k mjesecno krcit...
-
sumirprimus
#51273 Re: Premijer liga BiH
ma neam pojma, pucam ko maksim pa dje zavrsiRicken wrote:Koji dio duga?sumirprimus wrote:kacete pocet vracat drzavi i onaj drugi dio duga...lako se s cenerom k mjesecno krcit...
vidi se da i nemas bas staza ovde..
Last edited by sumirprimus on 09/08/2017 12:34, edited 1 time in total.
- Ricken
#51274 Re: Premijer liga BiH
Đe su tebi dokazi?sumirprimus wrote:dokazi,Ricken wrote:Jah dobrih šala nikad dosta. Humor koji prosto otkida. Ali samo u TK.sumirprimus wrote:tacno su transparentni najbolje se u krupi vidjelo![]()
![]()
![]()
![]()
imas ti to napismeno da je rijec o sali?![]()
Last edited by Ricken on 09/08/2017 12:34, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#51275 Re: Premijer liga BiH
koji dokazi???Ricken wrote:
Đe su tebi dokazi?
nisam ja ba pravnik ...
ne interesuje to mene, nako ja ba..
ubijam vrijeme