Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vješalica wrote:moron oko 17h sa svojim megan karavanom je od općine novi grad krenuo put alipašina i ostavio je za sobom dimnu zavjesu kao da mu auto gori
tolikog debila u svom životu vidjela nisam,očito ne osjeti da mu doslovno auto gori nazad nije se moglo 15 minuta disati od smrada
dabogda mu auto definitivo izgorilo
Eto, došlo vrijeme da ti se ni auto ne smije pokvariti.
vješalica wrote:moron oko 17h sa svojim megan karavanom je od općine novi grad krenuo put alipašina i ostavio je za sobom dimnu zavjesu kao da mu auto gori
tolikog debila u svom životu vidjela nisam,očito ne osjeti da mu doslovno auto gori nazad nije se moglo 15 minuta disati od smrada
Eto, došlo vrijeme da ti se ni auto ne smije pokvariti.
Vala,ja bi ga sklonio i ugasio,pa zovno slepu,jer mu se samo vise moze dohakat
ali čovječe to nije bilo malo nego čitavim putem uzbrdo prema ex merkatoru pušiona kako ide uzbrdo užasni bijelo sivkasti dim i to je pržilo za oči bože sačuvaj
kad nije vidio onoliki dim i osjetio,onda neće ni skontati nikad dok definitivno ne crkne auto,pa ja bi barem stala da vidim šta to toliko dimi nazad,da je to bilo malo pa hajde,jbt pola alipašinog se ne vidi
vješalica wrote:ali čovječe to nije bilo malo nego čitavim putem uzbrdo prema ex merkatoru pušiona kako ide uzbrdo užasni bijelo sivkasti dim i to je pržilo za oči bože sačuvaj
ulje ulje ,tako je u jablanici ispred mene scenic poceo da dimi(vidim ja haman stalo auto),sreca 2 trake pa ga obiđoh
vješalica wrote:kad nije vidio onoliki dim i osjetio,onda neće ni skontati nikad dok definitivno ne crkne auto,pa ja bi barem stala da vidim šta to toliko dimi nazad,da je to bilo malo pa hajde,jbt pola alipašinog se ne vidi
vješalica wrote:kad nije vidio onoliki dim i osjetio,onda neće ni skontati nikad dok definitivno ne crkne auto,pa ja bi barem stala da vidim šta to toliko dimi nazad,da je to bilo malo pa hajde,jbt pola alipašinog se ne vidi
E ti bi garant eto stala i kontala što li ti baca bijeli dim, izabrali papu...
ona bi to odmah popravila, vjesalica je to nasa
ne bi popravljala nego bi barem stala kad bi mi toliko dimilo i zvala vučnu,nije auto za fukaru
ali to još nešto govori adekvatno za ovu temu
ne prati nazad šta mu se dešava,znači ne gleda u retrovizore,a i nosina mu nije u funkciji ili zna pa mu je sasvim svejedno
Naslovnica wrote:
Kunem se da sam na svoje oci vidio vec dva Megana dCi koji puse plavo da ne vidis nista iza njih! Mislim da su to u oba slucaja bili auti koji su na korak od iberture.
Jesu li ti dCi motori smece, ili je ovo slucajnost, ne znam, ali znam da je to vec treci dCi za kojeg znam da pusi plavo da Bog sacuva.
I jos jedna stvar koju sam upratio, svaki dCi koji se pritisne pusi crno konstantno. TDI vecinom baci cep dima i vise nista, HDi ne pusi, CRDi ne pusi, CDI ako je raskantan, ali dCi svaki kojeg sam sreo.
Kad smo vec kod slepe, bihamk me prije 5-6 godina nije htio slepati ono " do prvog servisa " za džaba , kad mi je auto preslo u safe mode. Vec sam se morao patiti 10ak km. Došo onaj sa Caddyem, kaže radi ti sve, možeš pokrenuti vozilo, vozi sam.
Pretpostavljam da se radi o skolskom primjeru profesionalizma policije izrazen u vidu ruke izbacene van automobila dok konzumira duhanske preradjevine u toku voznje. Taj detalj vjerovatno nije odmah zapazen jer smo oduvijek naviknuti na kulturno i "po ps-u" ponasanje policije.