dita von teese wrote:
Ovo je istina. Valjda je to nastojanje da se izgleda opusteno, pa se malo u tome i pretjera. Dodaj tu i nervozu, i eto ti glasnog smijanja nazor.
Zenski casopisi savjetuju zene da pred muskarcima izgledaju kao da se ludo zabavljaju, kako bi se i oni pozeljeli naci u njihovom drustvu. Znam da zvuci suludo, ali zene takve stvari citaju u casopisima.
Nevjerovatno kako časopisi za žene (raznih dobi, pogotovo one u teen godinama što je najžalosnije jer od "malih nogu" počinje ovo ispiranje mozga) utiču na njihovo razmišljanje i iskrivljuju pogled na muški rod, ponašanje u društvu, sa prijateljima, život uopće, a naravno da nisu to samo časopisi nego je to prisutno svuda, u svim mogućim medijima a sada je riječ eto o časopisima. Jako tužno zaista, kad bi se išlo sad dublje i dublje, ali pošto je ovo samo forum...
Nemam ja ništa protiv toga da se djevojke smiju i zabavljaju, naprotiv može mi samo skrenut pažnju i možda čak priđem kojoj, ali ovo što ja vidim... baš mi i ne "baca" na to.
@htcxone da, i mi smo vrlo bučni.

Ali ipak mislim da je kod nas nešto drugo u pitanju, zna se da su muški vazda glasniji i znam se i ja grohotom smijati

a ja to ne radim da bi upecao koju ribu, just having a good time.

Druga je taktika kod mene kad dodje red na pecanje.