Fala unaprijed, bas bode oci
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#5126 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ove vijesti sto izlaze dole sve vrijeme, nek neko popravi onu bruku "sumljiv" kod one vijesti o nastavniku likovnog, ako citate
-
archi_a
#5127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
P.s. bas me interesuje da li je ovaj medijski istup kapitena odobren od strane fudbalskog saveza ?
-
Adm1ral
#5128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Heheh, dobarrrr.Ispod cijene laptop, kad postavim to na marketu otici ce ko halva.Samo jos da dobijem laptopEdin H. wrote:Adm1ral wrote:Kakve laptope?Edin H. wrote:@AdmIral, posto prodajes laptope?
Sto ce ti Senad dati umjesto plate.
- van helsing
#5129 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
[youtube]http://youtu.be/QSHsqvJvYbA[/youtube]
Sent from my iPhone using Tapatalk
EDIT
Evo i mr."po zakonu"....
[youtube]http://youtu.be/PblZcS49aaM[/youtube]
Nego,je li se ono Face TV pojavio i na satelitu u HD-u?
EDIT
Evo i mr."po zakonu"....
[youtube]http://youtu.be/PblZcS49aaM[/youtube]
Nego,je li se ono Face TV pojavio i na satelitu u HD-u?
- It_is_a_Leclerc
#5130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakvi su lopovi ovi Fejsovci,pa to nema nigdje...LongDong wrote:Moj jaran radio nekih 7-8 mjeseci, davali mu nešto para i naravno napustio i sad mu dođu oko 2.700 KM.
Kaže bio neki dan kod Senada i ovaj mu reko sačekaj da sklopimo ugovor sa nekom radnjom tehničke robe, pa kad to bude prebiće dug tako da će ovaj moć uzet, lupam ...tv, laptop i sl.
Umjesto da kupuju utakmice i profesionalno kake po njima, mogli bi dati pare ovoj omladini što se ponadala da je pronašla izvor egzistencije, a zapravo su pronašli izvor frustracija i razočarenja.
-
Smetnje
#5131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U BiH se svi prave glupi pa niko da kaze stvaru istinu samo supljiraju evo kao i sad spaha 20 minuta nicega, nista nije rekao. Senad ga je trebao pitati da li ovo sve ima veze sa Safetovim dovodjenjem igraca po familijarnoj osnovi. Mislim da je to sustina problema ali se nekako stalno to pitanje izbjegava kao i Senad sto je izbjegao i kad je Pape bio gost a evo i sada. 20 minuta šuplje price.
- Jazzy.ba
#5132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Izgleda da jeste.van helsing wrote:Nego,je li se ono Face TV pojavio i na satelitu u HD-u?
DVBS2 11 303 H 30000 8PSK 2/3
HAYAT TV BIH
HAYAT PLUS
HAYAT FOLK TV
HAYAT MUSIC TV
BN MUSIC
OBN
FACE TV HD
RTRS
BOKA TV
BN
K 3 BOSNA
TV 1
CINEMA TV
AL Jezera Balkans
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#5133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
odron od televizije
da ne prenose utakmicu reprezentacije nikad ne bih ni upalio ovo smetlje....a i tad mi dobrano idu na neku stvar jer pola ekrana pokrivaju jogurti, čokolade, viljuškari i ostali shit
da ne prenose utakmicu reprezentacije nikad ne bih ni upalio ovo smetlje....a i tad mi dobrano idu na neku stvar jer pola ekrana pokrivaju jogurti, čokolade, viljuškari i ostali shit
- vatrogasac
#5134 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čini mi se da je ono mix iz prethodnih emisija. Zezn'o je malo stvar kada ih ono neki dan sve ispljuv'o. Mogao je sinoć imati u studiju Radončića dok je još 'vruć' i izvući svašta iz njega. Predizborna se tek zakuhava i počinju vaditi prljavi veš jedni drugima. Sada mu jedino ostalo dovoditi Besima ili Kazaza da nam palamude.EYE wrote:Je li ovo Branković večeras bio? Svaki lopov ili krimos koji želi da se opere pred javnosti, dođe kod hadži-Senčija, uz tarifu naravno.
-
NeenaSa
#5135 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ladyblue18 wrote:Ove vijesti sto izlaze dole sve vrijeme, nek neko popravi onu bruku "sumljiv" kod one vijesti o nastavniku likovnog, ako citate![]()
Tito i partijo - "fala" i "sumljiv" u rangu.
Nije ni chudo tko se dokopa.
Nepismenost ne samo u ustanovama.
- opa22
#5136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To sumljiv sto spominjete mislim da je bila poruka gledatelja, a ne vijest koju je FaceTV objavila :/
- ladyblue18
#5137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jes' ja pisem fala na forumu jer mi se tako pise, i jer i tebi treba nesto jbg da se meni ne skidas sa ledja jer sam se drznula da te banujem...mo'sh mislit.NeenaSa wrote:ladyblue18 wrote:Ove vijesti sto izlaze dole sve vrijeme, nek neko popravi onu bruku "sumljiv" kod one vijesti o nastavniku likovnog, ako citate![]()
Fala unaprijed, bas bode oci![]()
A da ne pricam o tome da nisi potrcala pred rudu mozda bi i shvatila ironiju.
Ali volim lektore forumase koji forum shvataju kao skolsku klupu i a sebe kao nastavnike koji procjenjuju neciju pismenost na forumu (amaterski zajeb).
Ne brini, ako je do toga doslo da tvoja sposobnost sukanja po forumu ovisi o meni onda cu se ja potruditi da bar jednom dnevno ispunis svoju kvotu i nastavis sa nepodnosenjem mene
Ali da se evo i slozim sa tobom, nije ni cudo ko se dokopa.
Nije.opa22 wrote:To sumljiv sto spominjete mislim da je bila poruka gledatelja, a ne vijest koju je FaceTV objavila :/
-
Nero Histrion
#5138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Primijetio sam tu rijecladyblue18 wrote:Jes' ja pisem fala na forumu jer mi se tako pise, i jer i tebi treba nesto jbg da se meni ne skidas sa ledja jer sam se drznula da te banujem...mo'sh mislit.NeenaSa wrote:ladyblue18 wrote:Ove vijesti sto izlaze dole sve vrijeme, nek neko popravi onu bruku "sumljiv" kod one vijesti o nastavniku likovnog, ako citate![]()
Fala unaprijed, bas bode oci![]()
A da ne pricam o tome da nisi potrcala pred rudu mozda bi i shvatila ironiju.
Ali volim lektore forumase koji forum shvataju kao skolsku klupu i a sebe kao nastavnike koji procjenjuju neciju pismenost na forumu (amaterski zajeb).
Ne brini, ako je do toga doslo da tvoja sposobnost sukanja po forumu ovisi o meni onda cu se ja potruditi da bar jednom dnevno ispunis svoju kvotu i nastavis sa nepodnosenjem mene![]()
Ali da se evo i slozim sa tobom, nije ni cudo ko se dokopa.![]()
Nije.opa22 wrote:To sumljiv sto spominjete mislim da je bila poruka gledatelja, a ne vijest koju je FaceTV objavila :/
- ladyblue18
#5139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja nisam fakat skontala da je sms, samo sam vidjela da su izlazile vijesti i onda vidjeh to.
Pardoniram se onda Senadu i kompaniji.
Hvala vam sto ste me ispravili 
Pardoniram se onda Senadu i kompaniji.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Od Adalete nikad novinara
Nikad možda ni tad.
Otišla je ona u Goražda da kao priča sa Princom. OK. Onda je u Bekto precizi napravila intervju i reportažu. OK i to. Ali, rekla je da je duplirana ili koliko uvećana proizvodnja, gdje sve izvoze, sve, ali samo jedno nije rekla, šta proizvode
Jednako i za Princovu tvornicu. Sve smo saznali sem šta proizvodi.
Otišla je ona u Goražda da kao priča sa Princom. OK. Onda je u Bekto precizi napravila intervju i reportažu. OK i to. Ali, rekla je da je duplirana ili koliko uvećana proizvodnja, gdje sve izvoze, sve, ali samo jedno nije rekla, šta proizvode
- van helsing
#5141 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel se vratila ona Zvjezdana,jel tako bi ime,vodila je emisiju "Sav taj sevdah"?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
al su im zgodne voditeljice što jes jes
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#5143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
isto danas citam na Depu ovu vijest ISPOVIJEST PORODICE UBIJENOG VOZAČA IZ BANJALUKE: Bol i suze u kući Bore Topića: Pokušao je da izbaci bombu iz autobusa, eksplodirala mu je u krilu! i ne mogu sebi da dodjemKatarinaKosaca wrote:Od Adalete nikad novinara![]()
![]()
Nikad možda ni tad.
Otišla je ona u Goražda da kao priča sa Princom. OK. Onda je u Bekto precizi napravila intervju i reportažu. OK i to. Ali, rekla je da je duplirana ili koliko uvećana proizvodnja, gdje sve izvoze, sve, ali samo jedno nije rekla, šta proizvode![]()
- Jazzy.ba
#5144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Adaleta katastrofa. Maca na emisiji sa sevdahom je fina.Black swan wrote:al su im zgodne voditeljice što jes jes
- BHF_Manijak
#5145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeko Adaleta?! 
- spreca
#5146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uh sto je dobra ona cinimi se Zdravka......sve me trnci neki podilazeJazzy.ba wrote:Adaleta katastrofa. Maca na emisiji sa sevdahom je fina.Black swan wrote:al su im zgodne voditeljice što jes jes
-
todd_smith
#5147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erna najljepsa. Steta sto je Crnogorka 
- saraf_osmica
#5148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nezaposleni NAVALITE
"Ukoliko želite biti dio Face TV tima, slobodno nam pošaljite Vaš CV na [email protected] e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Trenutno otvorena radna mjesta:
SEKTOR TEHNIKE
Na osnovu ukazanih potreba FACE TV Sarajevo, Sektor tehnike raspisuje Konkurs za radna mjesta:
Programski realizator - 1 izvršioc
Osim zakonom predviđenih, kandidati su obavezni ispunjavati i sljedeće uvjete:
- VSS, SSS- elektrotehničkog smjera;
- Poznavanje engleskog jezika;
- Poznavanje rada računarskih sistema, mrežno okruženje, Windows, MS Office;
- Posebno izražena kreativnost i spremnost na timski rad;
- Dvije (2) godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima (poželjno).
Video montažer / Grafičar - 1 izvršioc
- Poznavanje rada na specijaliziranim programim (Canopus Edius, Adobe Photoshop, Adobe After Effects...);
- Posebno izražena kreativnost i spremnost na timski rad
Prijave, CV (sa obaveznom fotografijom), preporuke (nije obavezno) slati na e-mail: [email protected] e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Konkurs je otvoren do popune radnih mjesta."
"Ukoliko želite biti dio Face TV tima, slobodno nam pošaljite Vaš CV na [email protected] e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Trenutno otvorena radna mjesta:
SEKTOR TEHNIKE
Na osnovu ukazanih potreba FACE TV Sarajevo, Sektor tehnike raspisuje Konkurs za radna mjesta:
Programski realizator - 1 izvršioc
- Poznavanje rada računarskih sistema, mrežno okruženje, Windows, MS Office;
- Posebno izražena kreativnost i spremnost na timski rad;
Video montažer / Grafičar - 1 izvršioc
- Poznavanje rada na specijaliziranim programim (Canopus Edius, Adobe Photoshop, Adobe After Effects...);
- Posebno izražena kreativnost i spremnost na timski rad
Prijave, CV (sa obaveznom fotografijom), preporuke (nije obavezno) slati na e-mail: [email protected] e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Konkurs je otvoren do popune radnih mjesta."
- Jazzy.ba
#5149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zanimljivo za montažere i realizatore programa obavezna fotografija. A nije ni čudo budući da svi sve rade. Možda ih šuknu i ispred kamere. 
- navedeni
#5150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hahahahahahJazzy.ba wrote:Zanimljivo za montažere i realizatore programa obavezna fotografija. A nije ni čudo budući da svi sve rade. Možda ih šuknu i ispred kamere.