SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Morales
#5126 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
@zahvalan Nemoj mi nabijati na nos nesto sto nisam rekao tj. da su svi ljudi koji rade za 400 ili 500 km šljam i ološ.
To apsolutno nema nikakve veze sa iznosom plate.
-
SarajevoBH
#5127 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Koliko se sjecam zastitar je prvi usao u nabujalu Miljacku da pomogne momcima.Ima i tu kriminalaca,ali ima i postenih radnika koji rade za malu platu,a dosta rizikuju.
P.S. Jel moze neko napisati ko je bio na birfestu ima li istine ovo sto pise poskokinfo da su Sarajlije napale TBF grupu?
P.S. Jel moze neko napisati ko je bio na birfestu ima li istine ovo sto pise poskokinfo da su Sarajlije napale TBF grupu?
-
Mr. Brightside
#5128 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
demantovali su to tibiefovci 
- cappy_tempo
#5129 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
to isti onaj poskok sto je pisao kako su muslimani otisli da biju jadni hrvatski narod u sirokom, kako muslimani njih mrze,kako od muslimana ne mogu da zive...? cudi me kako poskoku nisu zabranili rad jer su ustase malo je reciSarajevoBH wrote:Koliko se sjecam zastitar je prvi usao u nabujalu Miljacku da pomogne momcima.Ima i tu kriminalaca,ali ima i postenih radnika koji rade za malu platu,a dosta rizikuju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5130 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa samo procitaj tekst na tom poskoku i sve ti je jasno.. 
- JoeyTribbiani
#5131 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jest da je off, ali je i poskok crna hronika. Nisam im otvarao stranicu par godina, i sad gledam na naslovnici vijesti podijeljene na : prvi entitet (mostar, široki hu ha), drugi entitet (rs) i treci entitet (sarajevistan itd). Majorizirani pa seru. Svaka čast.
- urban.
#5132 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
nije istina, TBF je napustio metalac kad se desilo neko gurkanje u vip-u, nije bilo nikakve tuceSarajevoBH wrote:
- insomnia78
#5133 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa samo procitaj tekst na ovom ustaskom portalu i odmah ce ti biti jasno jel istina
Sent sa mog sokocala using tapatalk
- cappy_tempo
#5134 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
100% ustaska stranica i rade bez problema...eto drzave i zakona
- insomnia78
#5135 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa primjer ti je cetnicki ravnogorski pokret.
Mislim smradovi imaju cetnicki u nazivu pa postoje a da ne pricam o ikonografiji.
A za ovaj poskok il kako vec ne znam kako normalna osoba moze povjerovati u pricu da su momci iz TBF-a poslije koncerta pricali sa Sarajkama ali zbog "prisilne islamizacije zena" nekim likovima se to nije svidjelo pa je bilo sto je bilo
Mislim smradovi imaju cetnicki u nazivu pa postoje a da ne pricam o ikonografiji.
A za ovaj poskok il kako vec ne znam kako normalna osoba moze povjerovati u pricu da su momci iz TBF-a poslije koncerta pricali sa Sarajkama ali zbog "prisilne islamizacije zena" nekim likovima se to nije svidjelo pa je bilo sto je bilo
- neo7
#5136 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jedan quote sa sajta im:cappy_tempo wrote:100% ustaska stranica i rade bez problema...eto drzave i zakona
Zanimljivo. Jedini Sandžaklija kojem odriču pravo da je izvorni Bošnjak s pravom na BH državljanstvom, s izvornim bošnjačkim pedigreom zove se Mevlid Jašarević. Što se Sarajbula tiče on je stopostotni Srbin. Valjda je jasno zašto.
-
zipoo
#5137 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Službenici Druge policijske uprave uhapsili su A.J. (1994.) iz Sarajeva, K.A. (1994.) iz Tuzle i maloljetnu K.M. (1997.) iz Sarajeva
Razbojnici na ulicama Sarajeva krali mobitele maloljetnicima
Na Vilsonovom šetalištu u Općini Novo Sarajevo jučer oko 18 sati tri nepoznate osobe su uz upotrebu fizičke snage izvršile su razbojništvo nad maloljetnima Š.N. (1997.) i A.A. (1998.) kada su im ukradeni mobiteli.
Istoga dana zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično djelo službenici Druge policijske uprave uhapsili su A.J. (1994.) iz Sarajeva, K.A. (1994.) iz Tuzle i maloljetnu K.M. (1997.) iz Sarajeva.
Razbojnici na ulicama Sarajeva krali mobitele maloljetnicima
Na Vilsonovom šetalištu u Općini Novo Sarajevo jučer oko 18 sati tri nepoznate osobe su uz upotrebu fizičke snage izvršile su razbojništvo nad maloljetnima Š.N. (1997.) i A.A. (1998.) kada su im ukradeni mobiteli.
Istoga dana zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično djelo službenici Druge policijske uprave uhapsili su A.J. (1994.) iz Sarajeva, K.A. (1994.) iz Tuzle i maloljetnu K.M. (1997.) iz Sarajeva.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5138 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
'94,'97,'98
sjo godista
sjo godista
- JThomas
#5139 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
i poratna 
- cappy_tempo
#5140 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
mislim da je poskok okacio sliku,a kad skines tu sliku naziv je "balije"neo7 wrote:Jedan quote sa sajta im:cappy_tempo wrote:100% ustaska stranica i rade bez problema...eto drzave i zakona
Zanimljivo. Jedini Sandžaklija kojem odriču pravo da je izvorni Bošnjak s pravom na BH državljanstvom, s izvornim bošnjačkim pedigreom zove se Mevlid Jašarević. Što se Sarajbula tiče on je stopostotni Srbin. Valjda je jasno zašto.
- neo7
#5141 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Imal' kisobrana ovdje ? Da im dohaka..koriste wordpress pa je moguce naci propust tu i tamo

- johnny_blazze
#5142 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa ja slika sa fks info kad je pisalo nk listica, ali neez sto je cudno to da imaju takve stranice nije jedina i ne samo web stranice vec novine.radio.tv sve moguce verzije, ipak zivimo u BiH i sto se mi vise mrzimo i ne podnosimo nekom sve vise para kapacappy_tempo wrote:mislim da je poskok okacio sliku,a kad skines tu sliku naziv je "balije"neo7 wrote:Jedan quote sa sajta im:cappy_tempo wrote:100% ustaska stranica i rade bez problema...eto drzave i zakona
- respo
#5143 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
jesi ti procitao fino recenicu?zahvalan wrote:ko je Olos? upravo si uvrijedio 4 hiljade ljudi koji su zaposleni u ovoj bransi koji su manje vise na minimalcurespo wrote:dobro neko rece skoro sav olos koji ima u gradu a koji ima gram mozga rade u ovim zastitarskim agencijama a ovi ih primaju po defaultu kao da je to cak i pozeljno
gdje su sada moderatori kada se vrijedjaju ljudi ?
jos jednom te pitam ko je OLOS ? i ko nema mozga u Glavi ??
- Troll_Happens
#5144 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Code: Select all
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/100206-nakon-verbalnog-sukoba-na-facebooku-s-agimom-murticem-pretucen-bosanski-rambo.htmlkoliko se sjecam prije par mjeseci je nekog starca od 65 god pretukao valjda reket uzimao.
Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu "Born for Aktion" (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu 2010. godine i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih sredstava. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede. [www..cazin.net]
-
Melami
#5145 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
I ja bas sad citam.Jedan001 wrote:evo i rambu se nasao jaci...Code: Select all
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/100206-nakon-verbalnog-sukoba-na-facebooku-s-agimom-murticem-pretucen-bosanski-rambo.html
koliko se sjecam prije par mjeseci je nekog starca od 65 god pretukao valjda reket uzimao.
Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu "Born for Aktion" (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu 2010. godine i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posjedovanje oružja i eksplozivnih sredstava. U novembru prošle godine Kličić je, pak, pretukao Huseina Lepuzanovića (65), suvlasnika benzinske pumpe "Barel" u Ćoralićima kod Cazina, nanijevši mu teške tjelesne povrede. [www..cazin.net]
Svakom se stane u kraj, kad tad.
-
gerberica
#5146 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sad u subotu negdje oko 21h i 40 min setamo Titovom i sve normala kad pored nas projuri neki lik visine metar i sumska jagoda,usput nas jos gurnu.Niko ne skonta sta bi kad malo poslije trci cura u minjaku i stikli za nepovjerovati sva izbezumljena.Eh tada skontah da ju je lik odradio za tasnu jer je ona tada nije imala.Zao mi je bilo jer znam sta je sada ceka,vadi licnu,nema mob,otisle kartice,ko zna jel imala para itd.Eto naseg zivota,izlazak za pozeljeti.Par min poslije ona se jadna vraca,naravno nije ga stigla jer je on naucen na to,a ona na stikli.
Narode cuvajte se

Narode cuvajte se
- respo
#5147 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ovdje nekima stvarno treba crtati kad se odgovori na temu da bi shvatili sta je napisano i to po obicaju ide u negativnom smjeru
- zahvalan
#5148 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
jesil ti svjestan da oni rade posteno za Postenu platu, to sto ti mislis da su svi oko tebe kriminalci to je tvoj problem.respo wrote:jesi ti procitao fino recenicu?zahvalan wrote:ko je Olos? upravo si uvrijedio 4 hiljade ljudi koji su zaposleni u ovoj bransi koji su manje vise na minimalcurespo wrote:dobro neko rece skoro sav olos koji ima u gradu a koji ima gram mozga rade u ovim zastitarskim agencijama a ovi ih primaju po defaultu kao da je to cak i pozeljno
gdje su sada moderatori kada se vrijedjaju ljudi ?
jos jednom te pitam ko je OLOS ? i ko nema mozga u Glavi ??
I prestani pametovati da nekom treba crtati,treba tebi malo da naucis da postujes druge ( Kucni odgoj)
- bachje
#5149 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
evo ko ga je prebioMelami wrote:I ja bas sad citam.Jedan001 wrote:evo i rambu se nasao jaci...Code: Select all
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/100206-nakon-verbalnog-sukoba-na-facebooku-s-agimom-murticem-pretucen-bosanski-rambo.html
koliko se sjecam prije par mjeseci je nekog starca od 65 god pretukao valjda reket uzimao.
- johnny_blazze
#5150 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kad sam citao kakve su povrede u pitanju mislio sam da ga je zatuk`o pajserom sad mi je jasno da je covjek savrseno sposoban da ga i sakama tako demolirabachje wrote:evo ko ga je prebioMelami wrote:I ja bas sad citam.Jedan001 wrote:evo i rambu se nasao jaci...Code: Select all