Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

The One and Only

#5127 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by The One and Only »

Vrlo je moguće da je ovo i zadnji dio Tomb Raider-a, nekako mi sve "miriše" na to. Priča je upotpunjena, predstavljena je mlada Lara i njena prva avantura, odgovoreno je na pitanje zašto je ona uopšte postala pljačkaš grobnica, što je bio i cilj ove epizode. Poslije je krenula na avanturistički pohod svijetom, što smo sve mogli vidjeti i doživiti u prethodnim TR igrama. Volio bih da se varam ali ne mogu se oteti dojmu da je tako. :D Igram ovaj serijal od trećeg dijela (TR III) mada sam naknadno odigrao i prva dva dijela i jednostavno nema bolje PC igre za mene.
ExNihilo

#5128 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ExNihilo »

Nisu ludi da ugase zlatnu koku :D

Trebao je birvaktile 4. dio bit zadnji.
Hiran

#5129 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Hiran »

Ovo bi moglo biti dobro :D

Image

The One and Only

#5130 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Ellinor wrote:Nisu ludi da ugase zlatnu koku :D

Trebao je birvaktile 4. dio bit zadnji.
Eh vidiš o tome nisam razmišljao, vjerovatno će finansijski faktor i napredak tehnologije presuditi da izdaju još jedan dio. Ja bi bio najsretniji da tako bude. :D
travar

#5131 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by travar »

The One and Only wrote:Vrlo je moguće da je ovo i zadnji dio Tomb Raider-a, nekako mi sve "miriše" na to. Priča je upotpunjena, predstavljena je mlada Lara i njena prva avantura, odgovoreno je na pitanje zašto je ona uopšte postala pljačkaš grobnica, što je bio i cilj ove epizode. Poslije je krenula na avanturistički pohod svijetom, što smo sve mogli vidjeti i doživiti u prethodnim TR igrama. Volio bih da se varam ali ne mogu se oteti dojmu da je tako. :D Igram ovaj serijal od trećeg dijela (TR III) mada sam naknadno odigrao i prva dva dijela i jednostavno nema bolje PC igre za mene.
Novi Tomb Raider je reboot serijala, tako da, uzimajući u obzir i uspjeh igre, ne može biti zadnja (teoretski može ali... :D ).
The One and Only

#5132 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

travar wrote:
The One and Only wrote:Vrlo je moguće da je ovo i zadnji dio Tomb Raider-a, nekako mi sve "miriše" na to. Priča je upotpunjena, predstavljena je mlada Lara i njena prva avantura, odgovoreno je na pitanje zašto je ona uopšte postala pljačkaš grobnica, što je bio i cilj ove epizode. Poslije je krenula na avanturistički pohod svijetom, što smo sve mogli vidjeti i doživiti u prethodnim TR igrama. Volio bih da se varam ali ne mogu se oteti dojmu da je tako. :D Igram ovaj serijal od trećeg dijela (TR III) mada sam naknadno odigrao i prva dva dijela i jednostavno nema bolje PC igre za mene.
Novi Tomb Raider je reboot serijala, tako da, uzimajući u obzir i uspjeh igre, ne može biti zadnja (teoretski može ali... :D ).
Ako je tako kao što kažeš, onda je to odlično. :thumbup: Nekako bi bilo baš glupo da se sada kada su izdali ovako dobar nastavak sve završi. :)
fatality

#5134 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by fatality »

mali Ninja wrote:http://www.mafia3game.net/

hocel biti sta od ovoga?
meni najbolja igra za PC,konzole il bilo sta drugo na cemu se igra bilo kakvog karaktera moze pokrenuti :D.
Ovo iskljucivo vrijedi za prvi dio. Kao sad se sjecam tamo davne 2002, kada sam misije bukvalno jeo. Cak stavise, kako sam se blizio kraju igrice, bilo mi zao igrati, jer nisam zelio da je prekucam (onda ne bih imao razloga da je igram :D).
Ovaj drugi dio su, malo je reci, usrali. Napravili su ga isto kao GTA, sto je po meni potpuni promasaj (GTA mi je njesra od igre). Ono sto je mafiju cinilo, tj. onaj prvi dio, je bila prica. Sa svakim likom si nest prozivio, likovi su bili uvjerljivi, i nekako je sve bilo prefektvno ukomponovano. Nisam siguran jesu li isti ljudi radili i drugi dio, ali je po meni bio totalno razocarenje (iako sam i njega, u cast prvom dijelu, prekucao).
Elem, ako sta bude od ovog treceg dijela, nadam se da ce se opet vratiti onom receptu iz prvog dijela, a odvadit sve ono sto ovu igru cini GTA starog doba.
Iako moze bit da sam ja ostariijo, pa vise ne ni to to, ko ce ti ga znati ...
BadBoy

#5135 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BadBoy »

Ima li ko da igra Bioshock Infinite? Kakva je?
mali_balon

#5136 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali_balon »

Jel iko ubio onog velikog crnca na endurancu, evo cijeli dan se s njim zajebajem, taman da ga capinom prepolovim on me otrese ko slinu :D . Naravno o Tomb RAideru govorim

Edit: Prerano sam poceo pritiskati F, treba sacekati da"on" kaze kad da se pritisne F, u tri sekunde sam ga isjekao :D
scooby_dooby_doo

#5137 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by scooby_dooby_doo »

isplati li se skidat Tom Clancy Hawx 2 ?
dinozzoM6

#5138 Tomb Raider

Post by dinozzoM6 »

Lara sexy ubica :D <3

Dobra igra pravo :thumbup:

Ne znam je li to samo do mene, ali sa svim ovim "istražiteljskim" stvarima (tipa Tombs i svo ono penjanje po istima, bukvalno "slaganje nekakvih mehaničkih puzli"), i sa pokretima, skokovima, mene ovaj Tomb Raider nevjerovatno podsjeća na AC :P što i nije loše :)
Herr Flick

#5139 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Herr Flick »

http://youtu.be/U8HVQXkeU8U

Gameplay BF4 :mrgreen: :mrgreen: Jbt grafika je nevjerovatna :lol:

PS,Inace da pitam kako da kopiram link sa yt da se moze ovde gledat a ne ici na yt?? :-) :-)
arnes_king

#5140 Re: Tomb Raider

Post by arnes_king »

dinozzoM6 wrote:Lara sexy ubica :D <3

Dobra igra pravo :thumbup:

Ne znam je li to samo do mene, ali sa svim ovim "istražiteljskim" stvarima (tipa Tombs i svo ono penjanje po istima, bukvalno "slaganje nekakvih mehaničkih puzli"), i sa pokretima, skokovima, mene ovaj Tomb Raider nevjerovatno podsjeća na AC :P što i nije loše :)
AC nije ni postojao kada je Tomb Raider to sve imao, samo sto je prije bilo mnogo vise zagonetki za koje si stvarno se morao napatiti i to mi se svidjalo, a ovo u ovom zadnjem dijelu sve prelagano :/
SONY_91

#5141 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SONY_91 »

Ne znam da li je tko ranije pisao o Hitman Absolution, jučer završio igru i moram reći sve pohvale za istu, tko nije neka proba, mislim da se neće pokajat
RLewis

#5142 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by RLewis »

odigrao sniper ghost warrior 2 nije losa ali neznam jeli zbog mene sto sam prestao igrati single player ili je igra stvarno kratka? :roll:
Maharadza

#5143 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Herr Flick wrote:http://youtu.be/U8HVQXkeU8U

Gameplay BF4 :mrgreen: :mrgreen: Jbt grafika je nevjerovatna :lol:

PS,Inace da pitam kako da kopiram link sa yt da se moze ovde gledat a ne ici na yt?? :-) :-)
Isto sranje, drugo pakovanje! A evo kako će izgledati krajnja MP verzija:

Image

So true! (ko god je igrao ili igra bf3 ovo može potvrditi tj. čim pogledaš prema suncu kao da ti je milion reflektora upereno u oči i to bez obzira na činjenicu da većina vojnika nosi sunčanice koje to po nekoj logici trebaju spriječiti) :-)
fazer

#5144 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by fazer »

BF-ov famozni filter :D

Image
p206

#5145 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by p206 »

Počeo igrati ovaj Company of Heroes, šta je ovo ovako teško i na easy, ili sam ja levat :mrgreen:
razvališe me Švabe tenkovima
Maharadza

#5146 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

p206 wrote:Počeo igrati ovaj Company of Heroes, šta je ovo ovako teško i na easy, ili sam ja levat :mrgreen:
Jel' to dvojka izašla?! :shock:
p206

#5147 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by p206 »

Maharadza wrote:
p206 wrote:Počeo igrati ovaj Company of Heroes, šta je ovo ovako teško i na easy, ili sam ja levat :mrgreen:
Jel' to dvojka izašla?! :shock:
nije još, nekad na ljeto će... igram ovu staru verziju.
mali_balon

#5148 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali_balon »

Evo skidam Walking dead, "pucal" je iko??
Averus

#5149 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

mali_balon wrote:Evo skidam Walking dead, "pucal" je iko??
Walking Dead Episode 1 prešao taman, idem dalje :)
Veoma interesantna horor avantura. Sviđa mi se kako su prenijeli onu atmosferu iz stripa/serije u igricu :)

Ako misliš na survival instinct (Daryl & Merle), nisam jos nigdje procitao pozitivnu recenziju ili komentar na igru. Svi su razocarani i tvrde da je igra napravljena na brzinu, da se sklepa što više love.
Iz ovog razloga je nisam ni probao :)
DON_eARL

#5150 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DON_eARL »

http://store.steampowered.com/sub/18832/

Čitava kolekcija GTA za 15KM! :D

Ovo se ne smije propustiti.

Image
Post Reply