http://imgur.com/a/SQp6U
Najs
Moderator: Benq

Eh vidiš o tome nisam razmišljao, vjerovatno će finansijski faktor i napredak tehnologije presuditi da izdaju još jedan dio. Ja bi bio najsretniji da tako bude.Ellinor wrote:Nisu ludi da ugase zlatnu koku![]()
Trebao je birvaktile 4. dio bit zadnji.
Novi Tomb Raider je reboot serijala, tako da, uzimajući u obzir i uspjeh igre, ne može biti zadnja (teoretski može ali...The One and Only wrote:Vrlo je moguće da je ovo i zadnji dio Tomb Raider-a, nekako mi sve "miriše" na to. Priča je upotpunjena, predstavljena je mlada Lara i njena prva avantura, odgovoreno je na pitanje zašto je ona uopšte postala pljačkaš grobnica, što je bio i cilj ove epizode. Poslije je krenula na avanturistički pohod svijetom, što smo sve mogli vidjeti i doživiti u prethodnim TR igrama. Volio bih da se varam ali ne mogu se oteti dojmu da je tako.Igram ovaj serijal od trećeg dijela (TR III) mada sam naknadno odigrao i prva dva dijela i jednostavno nema bolje PC igre za mene.
Ako je tako kao što kažeš, onda je to odlično.travar wrote:Novi Tomb Raider je reboot serijala, tako da, uzimajući u obzir i uspjeh igre, ne može biti zadnja (teoretski može ali...The One and Only wrote:Vrlo je moguće da je ovo i zadnji dio Tomb Raider-a, nekako mi sve "miriše" na to. Priča je upotpunjena, predstavljena je mlada Lara i njena prva avantura, odgovoreno je na pitanje zašto je ona uopšte postala pljačkaš grobnica, što je bio i cilj ove epizode. Poslije je krenula na avanturistički pohod svijetom, što smo sve mogli vidjeti i doživiti u prethodnim TR igrama. Volio bih da se varam ali ne mogu se oteti dojmu da je tako.Igram ovaj serijal od trećeg dijela (TR III) mada sam naknadno odigrao i prva dva dijela i jednostavno nema bolje PC igre za mene.
).
meni najbolja igra za PC,konzole il bilo sta drugo na cemu se igra bilo kakvog karaktera moze pokrenuti
AC nije ni postojao kada je Tomb Raider to sve imao, samo sto je prije bilo mnogo vise zagonetki za koje si stvarno se morao napatiti i to mi se svidjalo, a ovo u ovom zadnjem dijelu sve prelagano :/dinozzoM6 wrote:Lara sexy ubica<3
Dobra igra pravo![]()
Ne znam je li to samo do mene, ali sa svim ovim "istražiteljskim" stvarima (tipa Tombs i svo ono penjanje po istima, bukvalno "slaganje nekakvih mehaničkih puzli"), i sa pokretima, skokovima, mene ovaj Tomb Raider nevjerovatno podsjeća na ACšto i nije loše
Isto sranje, drugo pakovanje! A evo kako će izgledati krajnja MP verzija:Herr Flick wrote:http://youtu.be/U8HVQXkeU8U
Gameplay BF4![]()
Jbt grafika je nevjerovatna
PS,Inace da pitam kako da kopiram link sa yt da se moze ovde gledat a ne ici na yt??![]()

Jel' to dvojka izašla?!p206 wrote:Počeo igrati ovaj Company of Heroes, šta je ovo ovako teško i na easy, ili sam ja levat![]()
razvališe me Švabe tenkovima
nije još, nekad na ljeto će... igram ovu staru verziju.Maharadza wrote:Jel' to dvojka izašla?!p206 wrote:Počeo igrati ovaj Company of Heroes, šta je ovo ovako teško i na easy, ili sam ja levat![]()
razvališe me Švabe tenkovima
Walking Dead Episode 1 prešao taman, idem daljemali_balon wrote:Evo skidam Walking dead, "pucal" je iko??