La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
°u°

#5126 Re: La Liga Santander

Post by °u° »

Ono što sam i mislio, velika nervoza nakon gola. Moglo bi do kraja bit još crvendaća. Haj Carvajal, čovjek u žaru borbe branio. Ja bi priznao gol i spucao mu žuću. Ali nešto sumnjam da će Ramos izdržati i da neće izmesariti nekog.
Crvena Tifoza

#5127 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

:D

Idemo Ramos po crveni :thumbup:
insaneinthebrain

#5128 Re: La Liga Santander

Post by insaneinthebrain »

secesionisti se razpistoljili po sred madrida :zzzz:
°u°

#5129 Re: La Liga Santander

Post by °u° »

Tomahawk11 wrote:
°u° wrote:Ja u životu nisam vidio glupljeg sportiste od ovog Ramosa. Koji mu je hepek, kao da mu mrak na oči padne ako gubi :-)
Pa prokomentariši i jebenog Suareza. Za napadače, ne može biti prljaviji. Iznese Casemira, onda se uhvati za stomak :-)
S kakvim se moraju boriti napadači on je još i dobar. Ali ovaj bolid nakon primljenog gola udara rukom namjerno čovjeka s leđa.

I očito se nervoza s terena prenosi i na forum :lol:

Džaba tebi prika, Sergio Ramos je najveći bolid u glavi kojeg sam ja vidio, nakon primljenog gola lik riskira crvendaća da svoju ekipu ukopa još više. To samo mufljuz može :-) I to mu nije prvi put, ima on toga oho hooo...
°u°

#5130 Re: La Liga Santander

Post by °u° »

Tomahawk11 wrote:
°u° wrote:Ja u životu nisam vidio glupljeg sportiste od ovog Ramosa. Koji mu je hepek, kao da mu mrak na oči padne ako gubi :-)
Pa prokomentariši i jebenog Suareza. Za napadače, ne može biti prljaviji. Iznese Casemira, onda se uhvati za stomak :-)
I ako sam dobro vidio, mislim da je zubi pao stomakom na nogu, na koljeno Casemira. Boli to :roll: :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5131 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

°u° wrote:
S kakvim se moraju boriti napadači on je još i dobar. Ali ovaj bolid nakon primljenog gola udara rukom namjerno čovjeka s leđa.

I očito se nervoza s terena prenosi i na forum :lol:

Džaba tebi prika, Sergio Ramos je najveći bolid u glavi kojeg sam ja vidio, nakon primljenog gola lik riskira crvendaća da svoju ekipu ukopa još više. To samo mufljuz može :-) I to mu nije prvi put, ima on toga oho hooo...
Jes, da igra u Realu, ne bi ti bilo mržeg i sigurno bi pisao isto ovo kao i za Ramosa :thumbup:
Kakva nervoza, samo ti ukazujem na nesrazmjernost, ali hajde, ko da je to nešto novo.

Sergio Ramos je prgav odbrambeni igrač, tačno da zna često napraviti glupost, ja to ne sporim.
supercali

#5132 Re: La Liga Santander

Post by supercali »

U zadnjih 15 minuta ako ovako nastave ter stegen ce imati vise paosva nego kompletan real
Tomahawk11
Globalni moderator

#5133 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

°u° wrote: I ako sam dobro vidio, mislim da je zubi pao stomakom na nogu, na koljeno Casemira. Boli to :roll: :mrgreen:
Ako je i pao, bilo je to nakon što je dotičnog iznio i rukama i nogama sa terena i ovaj nije imao nikakvu kontrolu više nad sobom.
luckylaka

#5134 Re: La Liga Santander

Post by luckylaka »

Messi-Iniesta dva vanzemaljca.Nevjerovatno kako ljudi misle u sekundi.Mozes zamisliti koja igracina Iniesta kada mu pola Madrida ustane na noge
manijak1

#5135 Re: La Liga Santander

Post by manijak1 »

Uništiše me :( Hotova La Liga , Barca prvak a Real će se namučiti da osigura poziciju četiri .
°u°

#5136 Re: La Liga Santander

Post by °u° »

Tomahawk11 wrote: Jes, da igra u Realu, ne bi ti bilo mržeg i sigurno bi pisao isto ovo kao i za Ramosa :thumbup:
Kakva nervoza, samo ti ukazujem na nesrazmjernost, ali hajde, ko da je to nešto novo.

Sergio Ramos je prgav odbrambeni igrač, tačno da zna često napraviti glupost, ja to ne sporim.

A ja samo ukazujem na glupost Ramosa čije budalaštine često koštaju upravo njegovu ekipu kao i živce njegovih navijača. Da je popio crvendaća vjerujem da bi se navijači Reala nasekirali više nego Barcini-
A ja nisam navijač nikog, samo sa strane volim fudbal ;-) Onako laganini. Nemam baš previše živaca da ih trošim na sport :mrgreen:
omar little

#5137 Re: La Liga Santander

Post by omar little »

pa jebemti azijsko trzisto i globalizacije i pare i sve, u pola osam UJUTRO el clasico :-) :-) pola osam, pu
Tomahawk11
Globalni moderator

#5138 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

°u° wrote:
Tomahawk11 wrote: Jes, da igra u Realu, ne bi ti bilo mržeg i sigurno bi pisao isto ovo kao i za Ramosa :thumbup:

A ja samo ukazujem na glupost Ramosa čije budalaštine često koštaju upravo njegovu ekipu kao i živce njegovih navijača. Da je popio crvendaća vjerujem da bi se navijači Reala nasekirali više nego Barcini-
A ja nisam navijač nikog, samo sa strane volim fudbal ;-) Onako laganini. Nemam baš previše živaca da ih trošim na sport :mrgreen:
Jok, ja sam.
Uglavnom, vidi se šta radi Ramos, Ronaldo i kompanija, ne vidi se, evo recimo, Suarez.
Sve ok, nastavi sa strane voljeti fudbal :thumbup:
Crvena Tifoza

#5139 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

Puče trica u po Madrida. :izet:

Valverde je lopatom uzeo Zizua. :-)
Fajcion

#5140 Re: La Liga Santander

Post by Fajcion »

Crvena Tifoza wrote:Puče trica u po Madrida. :izet:

Ja posebno sretan i zadovoljan radi tebe.
Konačno možeš počivati... :zzzz:
Crvena Tifoza

#5141 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

Fajcion wrote:
Crvena Tifoza wrote:Puče trica u po Madrida. :izet:

Ja posebno sretan i zadovoljan radi tebe.
Konačno možeš počivati... :zzzz:
Hvala!

Ž! :D
leškarenje

#5142 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Image
lakilaka

#5143 Re: La Liga Santander

Post by lakilaka »

puce bruka, puce trica. a jos se zajabavali pola drugog. sada je nada madridjanima da se katalonija otcijepi, da se vise ne brukaju.
bravo barca, bravo messi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5144 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

Čuj da se ne brukaju, zaboravilo se trpanje iz superkupa :lol: :lol:
omar little

#5145 Re: La Liga Santander

Post by omar little »

kakva je tekma bila? kako je igrala barca? kasno se probudila
°u°

#5146 Re: La Liga Santander

Post by °u° »

Tomahawk11 wrote:
°u° wrote:

Jok, ja sam.
Uglavnom, vidi se šta radi Ramos, Ronaldo i kompanija, ne vidi se, evo recimo, Suarez.
Sve ok, nastavi sa strane voljeti fudbal :thumbup:
Šta si ba ti? :?
Rado bi nacrtao ali ne znam. Očito te spucala nervoza zbog trojke.

Da probam objasnit. Da sam navijač Reala ili Barce pa da u istom timu igraju Ramos i Suarez ja bi sve po spisku pominjao Ramosu zbog problema koje često pravi svom timu. Ne Suarezu kakav god bio. Kad je zubi dobio crveni i ostavio svoj tim s 10 igrača na terenu. Jasnije??? Ne znam bolje.
Crvena Tifoza

#5147 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:Čuj da se ne brukaju, zaboravilo se trpanje iz superkupa :lol: :lol:

Opa šaltamo u prošle dane. :D

Puče trica! :D Sad mi krivo što nije opet petarda, bili su zreli.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5148 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:kakva je tekma bila? kako je igrala barca? kasno se probudila
Prvo poluvrijeme taktički, Real presing, Barsa na kontre, bile dvije prilike za kineskog Brazilca, ovamo Ronaldo fulio loptu, jednom dobro iskosa šutao, Ter Stegen odbranio i Benz pogodio stativu glavom.
U drugom odmah Barsa počela bolje, Iniesta povukao kod prvog gola, Kovačić mu otvorio autoput i na kraju završava Suarez.
Na gol liniji Carvajal rukom i crveni, penal. Messi daje gol. Poslije toga ulaze Asensio i Bale, posljednji imao jedan dobar šut, Ramos s metra isto, Ter Stegen mu odbranio.
Na kraju još jedan za Barsu.
Zaslužena pobjeda. Zidane krenuo sa nespremnim Ronaldom i Benzom u kloc modu. Nije ni moglo drugačije.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5149 Re: La Liga Santander

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:
Tomahawk11 wrote:Čuj da se ne brukaju, zaboravilo se trpanje iz superkupa :lol: :lol:

Opa šaltamo u prošle dane. :D

Puče trica! :D Sad mi krivo što nije opet petarda, bili su zreli.
Čuj u prošle, pa to je početak ove sezone :D
I bila trica na sred Campa :(

Ako gledamo prvo poluvrijeme, nisu bili zreli.
U drugom je druga priča.
Crvena Tifoza

#5150 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

omar little wrote:kakva je tekma bila? kako je igrala barca? kasno se probudila

U prvom Barça igrala znatno povučenije, Madrid nešto traljavo napadao. Treba napenuti da je Ronaldo promašio ČITAVU čistu
loptu u šesnaestercu. :D Drugo poluvrijeme ko nebo i zemlja. Barça uzela loptu i uvalili tricu, a mogli su još jedan dva.
Post Reply