Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:Vidim ja ti kazes jos dva dana pa mi bi nejasno, ali kontam cekas neki svoj tim pa ovu ne racunas.
Pa jebi ga, kad uzmes qb-a kao drugi pick onda racunas da si dobio nekog nadprosjecnog. Ali kad nakon tri godine imas nesto vako onda se planovi znatno mijenjaju jer znas da nemas covjeka za iducih 10 godina.
Gledao sam ja njega još prvu godinu dosta puta vidjelo se tu odma da nema hljeba u poređenju s Dak Prescotom i još par njih.
I što kazes Chicago ima odbranu strahota, al' ovaj nema šanse da ih odvede bilo gdje.
Doduše prošle godine su nesretno ispali užas.
Ja volim ovako pogledat NFL malo je reci i glavno je što volim kockati NFL, a da moram birati neku ekipu to bi bio GB.
karanana wrote:Vjerovatno zbog sudijskih fula u zadnjem playoffu i superbowlu.
Bilo je fula mali milion u ovih 5, 6 godina što je pratim svaku godinu NFL očito guranje s leđa i nikom ništa.
A evo baš guglam sad i ovo je prvo
Rule Changes NFL
The rule allows for offensive and defensive pass interference calls and non-calls to be subject to review. The NFL's new pass interference review rule will officially be implemented during the 2019 season.
Ovim ce biti naprosto nemoguče da oštetiš neku ekipu.
grozna je tekma bila, žali bože ustajanja usred noći. nadovezao se NFL tamo gdje je stao sa najgorim superbowlom ikad, valjda neće ovako nastaviti. ko i svake godine par novih pravila koji prave igru sve gorom, challenge za nesviran OPI je bio smiješan, treba se prvo navići na to. i onda povrh toga svega ovi idioti od komentatora, strašno! sto puta je bolje naći stream pa makar i loš i gledati sa originalnim komentarom nego gubiti živce gledajući sportklub. ponekad pomislim da je gamepass stvarno vrijedan tih para koje traže!
packersi osrednji, rodgers polako nazaduje, a chicago grozan u napadu. dobiće im odbrana par tekmi ko i prošle godine, a napad teško da će išta! dali su tolike pickove za QB koji je u koledžu u relativno tankoj diviziji odigrao manje od 10 tekmi, doduše dobro ali protiv koga? elem sami su krivi, dakle "ko te jebe kad si glup!"
SmokingMan wrote:Nesho me tjera da počnem pratit ovo.Mada bi više volio pratit koledž ligu,ako neko ima link gdje je mogu pratit neka stavi linkove?
Sad vidim da na arena sportu prenosi Clemson Texas, jedva cekam, bas sam se uzelio koledz footballa...ranije je bilo vise prenosa, i Eurosport je prenosio BiG 12 konferenciju, al zadnjih godina toga nije bilo...
SmokingMan wrote:Nesho me tjera da počnem pratit ovo.Mada bi više volio pratit koledž ligu,ako neko ima link gdje je mogu pratit neka stavi linkove?
Sad vidim da na arena sportu prenosi Clemson Texas, jedva cekam, bas sam se uzelio koledz footballa...ranije je bilo vise prenosa, i Eurosport je prenosio BiG 12 konferenciju, al zadnjih godina toga nije bilo...
Pratio bih Penn state.
Vidim nema sutra prenosa....
Meni je od rangiranih najdraži Michigan, poslije njega Ohio state, a od ostalih Houston...