Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
todd_smith
#5126 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cim nije iz Sarajeva nije ni bitno odakle je 
- Leons
#5127 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a nije iz Sarajeva?todd_smith wrote:Cim nije iz Sarajeva nije ni bitno odakle je
-
Mustang1
#5128 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Na profilnu cu staviti sliku bez glave sa golim tijelomtodd_smith wrote:Dzaba ti lokacija na fejsu kad ti te vogla izdaje da si iz ZeniceMustang1 wrote:Odoh staviti na Facebook da sam iz Sarajeva![]()
Ne kaze li mi ijedna do nocas da je zenim Todde lazes
![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5129 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sad sam u dilemi jesi li Baho ili Antetodd_smith wrote:Dzaba ti lokacija na fejsu kad ti te vogla izdaje da si iz ZeniceMustang1 wrote:Odoh staviti na Facebook da sam iz Sarajeva![]()
Ne kaze li mi ijedna do nocas da je zenim Todde lazes
![]()
![]()
-
sophieEl
#5130 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Velkoski wrote:Reci nam za koga navijaš?
-
bezVolana
#5131 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nicim izazvan
lik poce pricati o oziljku na licu
i kao jesam li ja to primijetila - nisam.
kaze bilo je to nesto ogromno. samo nesto pocelo da raste, ja pustio par dana ne znam sta je. kao malo iscopo i onda buknulo ludilo. bla bla bla, da se ne prisjecam svih detalja - urasla mu dlaka na licu, otisao kod doktorice ona je to rijesila (mislim da je koristio rijec pukla ili sta vec)
i proslo je to njemu brzo nakon sto je doktorica sredila. eto kao to moze biti opasno, ako puno naraste moze otici i na mozak
to je bio nas 2. i posljednji dejt. (nije ovo bila jedina ali je jedna od presudnih)

kaze bilo je to nesto ogromno. samo nesto pocelo da raste, ja pustio par dana ne znam sta je. kao malo iscopo i onda buknulo ludilo. bla bla bla, da se ne prisjecam svih detalja - urasla mu dlaka na licu, otisao kod doktorice ona je to rijesila (mislim da je koristio rijec pukla ili sta vec)
i proslo je to njemu brzo nakon sto je doktorica sredila. eto kao to moze biti opasno, ako puno naraste moze otici i na mozak
to je bio nas 2. i posljednji dejt. (nije ovo bila jedina ali je jedna od presudnih)
- Ramzess Veliki
#5132 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Istina živa ...Velkoski wrote:todd_smith wrote:A bio sam na jos jednom najgorem dejtu. Naime, djevojka jedna sa kojom sam imao dosta zajednicke raje, ali eto nikada se nismo prije vidjeli niti cuo ja za nju.
Hajde nebitno, izadjemo mi, sve super fkt, cura prelijepa, neki model ili sta vec. Izasli jednom, dva puta, i sada treci dejt, bezvze nesto pricali i ona ono meni kao o porodici prica, i pita mene i ja joj tako pricam i ona sada mene pita kao "A ti si rodjen u Sarajevu?", kazem joj da, ona poludi odmah kao ajde zeni me, ti si iz Sarajeva ti si superiorna rasa, molim te hajde da i ja osjetim kako je bio dio Sarajevske porodice, ja kontam ono sali se, jok ba, cura mrtva ozbiljna prati me kuci kao daj molim te todd, ti ne znas sta znaci meni to da sam sa Sarajlijom, mi svi van Sarajeva bi krvi dali samo da nas pogledate, bjezi bona, cura place vrsiti, pocijepala odjecu sa sebe dere se. Ma ludilo.![]()
![]()
![]()
![]()
Nadiglo se jednom meni da idem na Prokoško jezero a ne mogu da nafatam ni jednog vrsnog planinara pa se sjetih nekih hašišara sa Alipašinog, metalci kosa do po' leđa, na njima čet'ri kile nitni, lanaca i zakivaka, razvijeni k'o djeca iz Bijafre, nikad ništa teže od kašike nisu podigli, ali hajd' kad ne možeš nikog normalnog ...
I neće.
Strah ih šume, vele ima međeda.
Kako da ih premuntam ... "Tamo gore ima zgodnih seljančica, samo im pokažeš ličnu da si iz Sarajeva - odmah dadu ...
...
Đabe im biješe rodni listovi, osim ovaca drugog ženska nisu vidjeli.
- dobar osjecaj
#5133 Re: Vasa najgora date iskustva :P
To je otprilike u rangu lika s kojim sam izasla prvi put u zivotu kad je iskoristio priliku da me detaljno brifira o svojim problemima s prostatom i onda se cudio i ljutio sto necu ponovo izaci s njim.bezVolana wrote:nicim izazvan
- Logovan
#5134 Re: Vasa najgora date iskustva :P
todd_smith wrote:A bio sam na jos jednom najgorem dejtu. Naime, djevojka jedna sa kojom sam imao dosta zajednicke raje, ali eto nikada se nismo prije vidjeli niti cuo ja za nju.
Hajde nebitno, izadjemo mi, sve super fkt, cura prelijepa, neki model ili sta vec. Izasli jednom, dva puta, i sada treci dejt, bezvze nesto pricali i ona ono meni kao o porodici prica, i pita mene i ja joj tako pricam i ona sada mene pita kao "A ti si rodjen u Sarajevu?", kazem joj da, ona poludi odmah kao ajde zeni me, ti si iz Sarajeva ti si superiorna rasa, molim te hajde da i ja osjetim kako je bio dio Sarajevske porodice, ja kontam ono sali se, jok ba, cura mrtva ozbiljna prati me kuci kao daj molim te todd, ti ne znas sta znaci meni to da sam sa Sarajlijom, mi svi van Sarajeva bi krvi dali samo da nas pogledate, bjezi bona, cura place vrsiti, pocijepala odjecu sa sebe dere se. Ma ludilo.
-
palestinka
#5135 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma bježi, oplakah:-D:-D:-Dtodd_smith wrote:A bio sam na jos jednom najgorem dejtu. Naime, djevojka jedna sa kojom sam imao dosta zajednicke raje, ali eto nikada se nismo prije vidjeli niti cuo ja za nju.
Hajde nebitno, izadjemo mi, sve super fkt, cura prelijepa, neki model ili sta vec. Izasli jednom, dva puta, i sada treci dejt, bezvze nesto pricali i ona ono meni kao o porodici prica, i pita mene i ja joj tako pricam i ona sada mene pita kao "A ti si rodjen u Sarajevu?", kazem joj da, ona poludi odmah kao ajde zeni me, ti si iz Sarajeva ti si superiorna rasa, molim te hajde da i ja osjetim kako je bio dio Sarajevske porodice, ja kontam ono sali se, jok ba, cura mrtva ozbiljna prati me kuci kao daj molim te todd, ti ne znas sta znaci meni to da sam sa Sarajlijom, mi svi van Sarajeva bi krvi dali samo da nas pogledate, bjezi bona, cura place vrsiti, pocijepala odjecu sa sebe dere se. Ma ludilo.
-
bezVolana
#5136 Re: Vasa najgora date iskustva :P
e to. Boze sacuvaj. postedila sam detalja al znaci... imao je ovaj jos izvala ali ova je vrh. pogotovo na tom drugom izlasku. opustio se valjdadobar osjecaj wrote: To je otprilike u rangu lika s kojim sam izasla prvi put u zivotu kad je iskoristio priliku da me detaljno brifira o svojim problemima s prostatom i onda se cudio i ljutio sto necu ponovo izaci s njim.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5137 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro, todd je ovdje bacio jednu dimnu, ali ima fakat djevojaka koje pate da im je momak Sarajlija. Moze biti najgori, ali da se ona pohvali da ima momka Sarajliju. One najbolje znaju zasto je to tako. Istocnobosanke, npr.
- ćiribiribela
#5138 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cuj pate da im je momak Sarajlija

- dale cooper
#5139 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ispadoše Sarajlije kao da su svi redom kraljevske krvi.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5140 Re: Vasa najgora date iskustva :P
I meni to cudno, ali eto neka vrsta kompleksa.ćiribiribela wrote:Cuj pate da im je momak Sarajlija![]()
![]()
Jos malo ce biti izreka: bolje zadnji iz Sarajeva nego prvi iz Gorazda/Foce/Visegrada
@dale, ma mislim da je to vise ono za pohvaliti se jaranicama kako imas momka iz Sarajeva (nije sala
-
Nikolai Stavrogin
#5141 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Svakom je najgore date iskustvo vezano za onoga sa kim izlazi, a moje najgore date iskustvo je vezano za mene samog, i moju lošu procjenu.
Dopisujem se s nekom djevojkom, i baš se kao kliknuli preko dopisivanja, dogovorimo izlazak. Zima tada bješe, mnogo zajebana zima. Ona je u drugom gradu, a ja nemam auta. Ali, šta to meni smeta kad uvijek ima autobus, zar ne.
Po belaju dogovorim sastanak za naveče. obučem debelu jaknu (kao da sam znao da će mi trebati
), sačekam autobus za taj grad i spičim.
Kad sam stigao na stanicu, pitam na informacijama kad ima autobus za nazad (bilo je valjda 8 sati kad sam stigao, reče mi da zadnji autobus ima u 9 15, već tada sam osjetio da neće nikako valjati što je tako rano
). Nađem se sa tom djevojkom u 8 15, sjedimo u nekoj piceriji, ona meni govori kako je imala običaj sjediti tamo u nekom ćošku picerije sa nekim momkom, u ćošku zabačenom od pogleda, a već 9 sati. Ona meni spominje jebeni ćošak a ja moram nazad u 9 15.
Šta ću jebat' ga, kažem joj da moram ići u 9 15, iako smo sjedili tu tek nešto više od pola sata, mogu misliti kako je to ona pozitivno doživjela.
Reče mi da ona ide dalje sa drugaricama, a ja rekoh da idem na stanicu, na jebeni bus, jer nemam drugog sredstva za prevoz kući.
Kad sam stizao na stanicu, vidim ja neki bus već izlazi sa stanice i odlazi, igrom slučaja bješe baš onaj moj bus. Uvijek, ali uvijek, ja moram kasniti .
Kad sam vidio da mi bus odlazi, da je djevojka već sa drugaricama, da mi je propao ćošak, prvi put te noći sam jebao hiljadu bogova.
Ajd jebi ga šta ću, nema smisla da sad nju zovem jer je sjebana što sam ju ispalio nakon 30,40 minuta, izađem pored ceste, izvalim prst, i čekam da neko naleti. Napominjem da je zima, snijeg kreće padati, nije mi toliko hladno jer sam obukao onu debelu jaknu, ali svejedno osjećam se ko zadnji kurac. Zaklinjem se da nikad više ne idem na kafe sa autobusima,
pogotovo ne naveče. Prolazi vrijeme, a ja i dalje stojim pored ceste, izvlačim i uvlačim prst. Popizdio dobrano, ionako sam živčan, a ta situacija je savršena da mi izvuče živce. Nakon skoro pa sat vremena, nailazi neki kadet, brzinom svjetlosti, kadet kišna kap
, prošao pored mene, čujem škripu kočnica , plesanje kišne kapi po cesti. Stala je kišna kap i vraća se da pita dokle treba prevoz. Ja blagosiljam taj trenutak i ulazim brže bolje u kadet, vraćam se kući onako sjeban.
A djevojka, pa sa djevojkom se više nisam čuo, ali opet svojom krivicom. Jedne prilike je dolazila u grad gdje ja studiram, u Zenicu tada, u studentski dom, kod neke svoje jaranice. Ja sam igrom slučaja tada bio kod kuće, nisam bio u domu. Ona me zove da pita jesam li u domu, da se vidimo.
To je bio kraj svakog našeg kontakta. I kraj svakog mog odlaska na sastanke sa jebenim autobusima i improvizovanim prevoznim sredstvima.
Dopisujem se s nekom djevojkom, i baš se kao kliknuli preko dopisivanja, dogovorimo izlazak. Zima tada bješe, mnogo zajebana zima. Ona je u drugom gradu, a ja nemam auta. Ali, šta to meni smeta kad uvijek ima autobus, zar ne.
Po belaju dogovorim sastanak za naveče. obučem debelu jaknu (kao da sam znao da će mi trebati
Kad sam stigao na stanicu, pitam na informacijama kad ima autobus za nazad (bilo je valjda 8 sati kad sam stigao, reče mi da zadnji autobus ima u 9 15, već tada sam osjetio da neće nikako valjati što je tako rano
Šta ću jebat' ga, kažem joj da moram ići u 9 15, iako smo sjedili tu tek nešto više od pola sata, mogu misliti kako je to ona pozitivno doživjela.
Kad sam stizao na stanicu, vidim ja neki bus već izlazi sa stanice i odlazi, igrom slučaja bješe baš onaj moj bus. Uvijek, ali uvijek, ja moram kasniti .
Kad sam vidio da mi bus odlazi, da je djevojka već sa drugaricama, da mi je propao ćošak, prvi put te noći sam jebao hiljadu bogova.
Ajd jebi ga šta ću, nema smisla da sad nju zovem jer je sjebana što sam ju ispalio nakon 30,40 minuta, izađem pored ceste, izvalim prst, i čekam da neko naleti. Napominjem da je zima, snijeg kreće padati, nije mi toliko hladno jer sam obukao onu debelu jaknu, ali svejedno osjećam se ko zadnji kurac. Zaklinjem se da nikad više ne idem na kafe sa autobusima,
A djevojka, pa sa djevojkom se više nisam čuo, ali opet svojom krivicom. Jedne prilike je dolazila u grad gdje ja studiram, u Zenicu tada, u studentski dom, kod neke svoje jaranice. Ja sam igrom slučaja tada bio kod kuće, nisam bio u domu. Ona me zove da pita jesam li u domu, da se vidimo.
To je bio kraj svakog našeg kontakta. I kraj svakog mog odlaska na sastanke sa jebenim autobusima i improvizovanim prevoznim sredstvima.
Last edited by Nikolai Stavrogin on 25/08/2015 15:45, edited 3 times in total.
-
quarterback
#5142 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ja sam tako putovao do zagreba neke 1991
e tim da je cura rekla - evo da te upoznam sa svojom momkom i otisla u kino, a ja put zeljeznicke stanice, pardon kolodvora da prespavam u vozu do zore i polaska u sarajevo nazad
isto je bila zima, i isto je bila debela jakna a u zagrebu leden vjetar
nego kako se zvala ta tvoja, nesto mi to sve lici jedno na drugo
e tim da je cura rekla - evo da te upoznam sa svojom momkom i otisla u kino, a ja put zeljeznicke stanice, pardon kolodvora da prespavam u vozu do zore i polaska u sarajevo nazad
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5143 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Bice da ste vas dvojica zapravo podvojena licnost - pogledajte film Fight Club 
-
Nikolai Stavrogin
#5144 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo moje je iz neke 2009.quarterback wrote:ja sam tako putovao do zagreba neke 1991![]()
e tim da je cura rekla - evo da te upoznam sa svojom momkom i otisla u kino, a ja put zeljeznicke stanice, pardon kolodvora da prespavam u vozu do zore i polaska u sarajevo nazad![]()
Moja nije govorila da me upozna sa momkom. Možda je samo prešutila to da odlazi sa momkom, i rekla da ode negdje sa drugaricama. Da im trača sa kakvim je sluntom na kafi bila.
Aida se zvala ova moja. Tvoja je tebe nasankala, a ja sam sebe nasankao.
-
nightvision
#5145 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sad kad to pricate podsjetili ste me kako je mene treba nasankala '96te. Od jarana rodica dolazila u posjetu i za tu heftu sto je bila ko mi se spandjamo, ljubav, picke paterine... Ode ona kuci a za neka tri mjeseca ce jaran njoj u goste, da naglasim, nije samo drugi grad vec i druga drzava, I zove ona da dodjem i ja, i ja hudnik spakujem se i put pod noge. Dodjem tamo, ona puna obaveza, studij ovo ono, pa cemo jaran i ja landarat po gradu, bogdao ima se svasta vidjeti. I tako drugi dan landaramo i iza ugla naletimo, bukvalno se sudarimo, rodica s frajerom.
Joj koji je to blam bio, kad se sjetim... Expresno sam se vratio kuci. 
-
quarterback
#5146 Re: Vasa najgora date iskustva :P
dobro da mi voz nije pobjegaoNikolai Stavrogin wrote:Ovo moje je iz neke 2009.quarterback wrote:ja sam tako putovao do zagreba neke 1991![]()
e tim da je cura rekla - evo da te upoznam sa svojom momkom i otisla u kino, a ja put zeljeznicke stanice, pardon kolodvora da prespavam u vozu do zore i polaska u sarajevo nazad![]()
Moja nije govorila da me upozna sa momkom. Možda je samo prešutila to da odlazi sa momkom, i rekla da ode negdje sa drugaricama. Da im trača sa kakvim je sluntom na kafi bila.![]()
Aida se zvala ova moja. Tvoja je tebe nasankala, a ja sam sebe nasankao.
-
quarterback
#5147 Re: Vasa najgora date iskustva :P
nisam sam naletio daklenightvision wrote:Sad kad to pricate podsjetili ste me kako je mene treba nasankala '96te. Od jarana rodica dolazila u posjetu i za tu heftu sto je bila ko mi se spandjamo, ljubav, picke paterine... Ode ona kuci a za neka tri mjeseca ce jaran njoj u goste, da naglasim, nije samo drugi grad vec i druga drzava, I zove ona da dodjem i ja, i ja hudnik spakujem se i put pod noge. Dodjem tamo, ona puna obaveza, studij ovo ono, pa cemo jaran i ja landarat po gradu, bogdao ima se svasta vidjeti. I tako drugi dan landaramo i iza ugla naletimo, bukvalno se sudarimo, rodica s frajerom.Joj koji je to blam bio, kad se sjetim... Expresno sam se vratio kuci.
- Helena Trojanska
#5148 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni je najgori dejt bio kad sam otisla sa jednim momkom na prvu kafu...i on narucio sebi pivo 
- xamp
#5149 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Zvuci kao da si sa mnom izlazila :pHelena Trojanska wrote:Meni je najgori dejt bio kad sam otisla sa jednim momkom na prvu kafu...i on narucio sebi pivo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5150 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Žešća priča, baticeNikolai Stavrogin wrote:Svakom je najgore date iskustvo vezano za onoga sa kim izlazi, a moje najgore date iskustvo je vezano za mene samog, i moju lošu procjenu.![]()
Dopisujem se s nekom djevojkom, i baš se kao kliknuli preko dopisivanja, dogovorimo izlazak. Zima tada bješe, mnogo zajebana zima. Ona je u drugom gradu, a ja nemam auta. Ali, šta to meni smeta kad uvijek ima autobus, zar ne.![]()
Po belaju dogovorim sastanak za naveče. obučem debelu jaknu (kao da sam znao da će mi trebati), sačekam autobus za taj grad i spičim.
Kad sam stigao na stanicu, pitam na informacijama kad ima autobus za nazad (bilo je valjda 8 sati kad sam stigao, reče mi da zadnji autobus ima u 9 15, već tada sam osjetio da neće nikako valjati što je tako rano). Nađem se sa tom djevojkom u 8 15, sjedimo u nekoj piceriji, ona meni govori kako je imala običaj sjediti tamo u nekom ćošku picerije sa nekim momkom, u ćošku zabačenom od pogleda, a već 9 sati. Ona meni spominje jebeni ćošak a ja moram nazad u 9 15.
![]()
![]()
Šta ću jebat' ga, kažem joj da moram ići u 9 15, iako smo sjedili tu tek nešto više od pola sata, mogu misliti kako je to ona pozitivno doživjela.Reče mi da ona ide dalje sa drugaricama, a ja rekoh da idem na stanicu, na jebeni bus, jer nemam drugog sredstva za prevoz kući.
Kad sam stizao na stanicu, vidim ja neki bus već izlazi sa stanice i odlazi, igrom slučaja bješe baš onaj moj bus. Uvijek, ali uvijek, ja moram kasniti .![]()
Ajd jebi ga šta ću, nema smisla da sad nju zovem jer je sjebana što sam ju ispalio nakon 30,40 minuta, izađem pored ceste, izvalim prst, i čekam da neko naleti. Napominjem da je zima, snijeg kreće padati, nije mi toliko hladno jer sam obukao onu debelu jaknu, ali svejedno osjećam se ko zadnji kurac. Zaklinjem se da nikad više ne idem na kafe sa autobusima,pogotovo ne naveče. Prolazi vrijeme, a ja i dalje stojim pored ceste, izvlačim i uvlačim prst. Popizdio dobrano, ionako sam živčan, a ta situacija je savršena da mi izvuče živce. Nakon skoro pa sat vremena, nailazi neki kadet, brzinom svjetlosti, kadet kišna kap
, prošao pored mene, čujem škripu kočnica , plesanje kišne kapi po cesti. Stala je kišna kap i vraća se da pita dokle treba prevoz. Ja blagosiljam taj trenutak i ulazim brže bolje u kadet, vraćam se kući onako sjeban.
A djevojka, pa sa djevojkom se više nisam čuo, ali opet svojom krivicom. Jedne prilike je dolazila u grad gdje ja studiram, u Zenicu tada, u studentski dom, kod neke svoje jaranice. Ja sam igrom slučaja tada bio kod kuće, nisam bio u domu. Ona me zove da pita jesam li u domu, da se vidimo.![]()