SDA-All about

Post Reply
Shahab

#5126 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

antimobbing wrote:
Shahab wrote:
antimobbing wrote:Dom mladih Skenderija ovih dana ...

Image

Sarajevo je u šoku. Građani nisu mogli vjerovati vlastitim očima kada su neki dan na zidu Doma mladih Skenderija vidjeli veliki plakat kojim se najavljuje turbofolk događaj "Show Teatro" koji bi se trebao održavati svake subote. Najavljuju se turbofolkeri iz Srbije Milena Ćeranić, Ćemo, Dejan Matić, Nemanja Stevanović...

Hoćemo li konačno postati ponosni ljudi i osloboditi se ove MUNAFIĆKE, korumpirane i beskičmenjačke (ne)politike u kojoj je sve na kupo-prodaju kao na stočnoj pijaci ili ćemo i dalje nastaviti da živimo u agoniji i poniženju?

Da je ovog direktora kojim slučajem postavila ateistička Partija ovo ne bi uopće bilo čudno ali direktora Skenderije je postavila politička stranka SDA koja se tokom svakih izbora predstavlja narodu kao religiozna i tradicionalistička, što je apsurd nad apsurdima!
Zaista kakva erupcija primitivizma i banalnosti dolazi od kadrova Amira Zukića...Prema vani nas izdaju a unutra nas truju. Jedini Bog u kojega vjeruje SDA koruptokracija jesu PARE...Sukob "balija" i muslimana u SDA je neminovan. Ovo je neprirodno stanje koje mora rezultirati velikim sukobom na kongresu..Ukoliko muslimani unutar SDA nastave trpiti ovo stanje, onda ni oni nisu muslimani kojima je dužnost boriti se za pravdu, istinu i moral...
Ovakvu bezočna zloupotrebu vjere od strane korumpiranog i ateističkog vrha SDA predvođenog Tihićem, hitno trebaju zaustaviti vjerske institucije koje su zadužene pred Uzvišenim Bogom, za očuvanje naše vjere i tradicije!
Reis kavazović treba direktno da se umješa u frakcijsku borbu u SDA i podrži vjerničku opciju...Tihić nas vodi ne samo u političku i ekonomsku nego i kulturnu i duhovnu propast...Sramota!!! Ovo je gore od šetanja Gorana Bregovića po Sarajevu u režiji SDP-a...
moke_31

#5127 Re: SDA-All about

Post by moke_31 »

Kakvo je stanje sa kongresom? Hoće li se odgoditi ili neće? Danas sam pročitao, doduše u Avazu :D , da je tihićeva klapa iz vrha stranke poslala dopis KO-ima da se izjasne o odgađanju kongresa. SBK se već izjasnio protiv, HNK to prepušta GO, s tim da neke informacije govore da je HNK bio protiv. Danas se izjašnjava TK.

Ne znam da li su ove informacije tačne jer su iz Avaza ali me interesuje kakav će ihod biti. Ovo je trenutno jedno od najvažnijih pitanja ne samo za samu stranku nego i za Bošnjake kao i cijelu BiH.

Zbog ovog haosa koji je SDP napravio posljednje 2 godine i koji će vjerovatno trajati do novih izbora SDA vjerovatno ima šansu da opet bude najača partija kod Bošnjaka, naročito ako dođe do promjena na čelu stranke. Ja sam za promjene bez obzira ko dođe na čelo stranke, od Tihića niko ne može biti gori, mada nema velikog izbora. On ima velike zasluge za sunovarat probosanke (i bošnjačke) politike u zadnjih 5-6 godina.

Prvo se zakačio sa Silajdžićem na nagovor Zlagumdžije i uspjeli su Hareta izgurati iz politike, a znamo da je uprkos nekim lošim kadrovskim rješenjima silajdžićeva SBiH bila državotvorna i probosanska stranka i sa njima se moglo ići naprijed i dogovarati bez prodavanje države i popuštanja Dodiku, odsnosno onoga što se danas dešava. Kad je Zlaja osvojio vlast onda je po starim komunističko-staljininističkim metodama šukno SDA pokušavajući ih izbaciti iz politike i uništiti (stavljanje policije pod svoju kontrolu).

Ja mislim da je zbog razvoja ovakve političke situacije i stanja u državi i stanja Bošnjaka najviše doprinio Tihi svojom imbecilnom i glupom politikom koja se vodila ličnim interesima, lopovlucima i čuvanjem svoje pozicije putem instaliranja medikrioteta i nesposobnih oko sebe.

Ako ne bude kongresa i ne dođe do promjena to bi bio znak da SDA tone sve dublje prema dnu i možda se počne raspadati na razne frakcije!!
žuta

#5128 Re: SDA-All about

Post by žuta »

vi bogami ko da ste s neba pali, ma biće puna ko šibica i tražit će se karta više :-D
ali to opet nema veze sa SDA :D
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#5129 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

ultima_palabra wrote:Koju zloupotrebu vjere, jel Dom Mladih vjerski objekat? :-)

Gadi mi se to u šta pretvaraju Dom Mladih, ali me dovodite u situaciju da ih moram braniti :roll:
Ne mislim uopće na Skenderiju već na ljude ateiste poput Tihića iz vrha SDA koja tokom svakih izbora zloupotrjebljavaju vjeru, a poslije izbora postavljaju ljude sa životinjskim osobinama koji nam u sred Šehera organizuju turbo-folk orgije poput ovog direktora Skenderije Hajriza Bečirevića.
ultima_palabra

#5130 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

antimobbing wrote:
ultima_palabra wrote:Koju zloupotrebu vjere, jel Dom Mladih vjerski objekat? :-)

Gadi mi se to u šta pretvaraju Dom Mladih, ali me dovodite u situaciju da ih moram braniti :roll:
Ne mislim uopće na Skenderiju već na ljude ateiste poput Tihića iz vrha SDA koja tokom svakih izbora zloupotrjebljavaju vjeru, a poslije izbora postavljaju ljude sa životinjskim osobinama koji nam u sred Šehera organizuju turbo-folk orgije poput ovog direktora Skenderije Hajriza Bečirevića.
Fulaš cijeli fudbal, Tihić nije loš zato što je ateista ili vjernik, to je lično ubjeđenje čovjeka u koje ne treba ulaziti. Loš je zato što je beskompromisni politikant i interešdžija bez dugoročne vizije.

Isto tako, od svih zala koje je počinila SDA, ti joj zamjeraš što nije dovoljno vjernička? Seriously? :?
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#5131 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Shahab wrote: Reis kavazović treba direktno da se umješa u frakcijsku borbu u SDA i podrži vjerničku opciju...Tihić nas vodi ne samo u političku i ekonomsku nego i kulturnu i duhovnu propast...Sramota!!! Ovo je gore od šetanja Gorana Bregovića po Sarajevu u režiji SDP-a...
Običan narod i vjernici treba da pišu pisma i šalju e-mailove novom Reisu-l-ulemi Kavazoviću da učini sve kako bi se zaustavila zloupotreba vjere od strane polupismenih MUNAFIKA iz vrha SDA predvođenih Tihićem. Vjerski službenici iz Islamske zajednice BiH redovno prate pisanje na ovom forumu. Stoga i ovo naše pisanje je jedan vid apela prema IZ.
antimobbing

#5132 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

ultima_palabra wrote:
antimobbing wrote:

Fulaš cijeli fudbal, Tihić nije loš zato što je ateista ili vjernik, to je lično ubjeđenje čovjeka u koje ne treba ulaziti. Loš je zato što je beskompromisni politikant i interešdžija bez dugoročne vizije.

Isto tako, od svih zala koje je počinila SDA, ti joj zamjeraš što nije dovoljno vjernička? Seriously? :?
Zamjeram jedino što par licemjera u vrhu SDA predvođenih Tihićem zloupotrebljavaju vjeru tokom svakih izbora sa kojom uopće nemaju ništa, a poslije izbora imamo ovo ...

Image
ultima_palabra

#5133 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

antimobbing wrote:Zamjeram jedino što par licemjera u vrhu SDA predvođenih Tihićem zloupotrebljavaju vjeru tokom svakih izbora sa kojom uopće nemaju ništa, a poslije izbora imamo ovo ...
Jbg, očigledno narod prepozna sebe u nekim ljudima... i narod kod nas voli glumiti velike vjernike pa uzeti ili primiti mito, pronevjeriti državne pare itd...
Shahab

#5134 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

antimobbing wrote:
Shahab wrote: Reis kavazović treba direktno da se umješa u frakcijsku borbu u SDA i podrži vjerničku opciju...Tihić nas vodi ne samo u političku i ekonomsku nego i kulturnu i duhovnu propast...Sramota!!! Ovo je gore od šetanja Gorana Bregovića po Sarajevu u režiji SDP-a...
Običan narod i vjernici treba da pišu pisma i šalju e-mailove novom Reisu-l-ulemi Kavazoviću da učini sve kako bi se zaustavila zloupotreba vjere od strane polupismenih MUNAFIKA iz vrha SDA predvođenih Tihićem. Vjerski službenici iz Islamske zajednice BiH redovno prate pisanje na ovom forumu. Stoga i ovo naše pisanje je jedan vid apela prema IZ.
Ovo je odlična ideja..treba pisati mailove i pisma reisu. :thumbup:
Shahab

#5135 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

moke_31 wrote:Kakvo je stanje sa kongresom? Hoće li se odgoditi ili neće? Danas sam pročitao, doduše u Avazu :D , da je tihićeva klapa iz vrha stranke poslala dopis KO-ima da se izjasne o odgađanju kongresa. SBK se već izjasnio protiv, HNK to prepušta GO, s tim da neke informacije govore da je HNK bio protiv. Danas se izjašnjava TK.

Ne znam da li su ove informacije tačne jer su iz Avaza ali me interesuje kakav će ihod biti. Ovo je trenutno jedno od najvažnijih pitanja ne samo za samu stranku nego i za Bošnjake kao i cijelu BiH.

Zbog ovog haosa koji je SDP napravio posljednje 2 godine i koji će vjerovatno trajati do novih izbora SDA vjerovatno ima šansu da opet bude najača partija kod Bošnjaka, naročito ako dođe do promjena na čelu stranke. Ja sam za promjene bez obzira ko dođe na čelo stranke, od Tihića niko ne može biti gori, mada nema velikog izbora. On ima velike zasluge za sunovarat probosanke (i bošnjačke) politike u zadnjih 5-6 godina.

Prvo se zakačio sa Silajdžićem na nagovor Zlagumdžije i uspjeli su Hareta izgurati iz politike, a znamo da je uprkos nekim lošim kadrovskim rješenjima silajdžićeva SBiH bila državotvorna i probosanska stranka i sa njima se moglo ići naprijed i dogovarati bez prodavanje države i popuštanja Dodiku, odsnosno onoga što se danas dešava. Kad je Zlaja osvojio vlast onda je po starim komunističko-staljininističkim metodama šukno SDA pokušavajući ih izbaciti iz politike i uništiti (stavljanje policije pod svoju kontrolu).

Ja mislim da je zbog razvoja ovakve političke situacije i stanja u državi i stanja Bošnjaka najviše doprinio Tihi svojom imbecilnom i glupom politikom koja se vodila ličnim interesima, lopovlucima i čuvanjem svoje pozicije putem instaliranja medikrioteta i nesposobnih oko sebe.

Ako ne bude kongresa i ne dođe do promjena to bi bio znak da SDA tone sve dublje prema dnu i možda se počne raspadati na razne frakcije!!
Kongres je obavezan ali ni on ne garantuje artikulaciju volje izborne baze jer je kongres ipak podložan raznim inžinjerinzima i potkupljivanjima...Ja mislim da bi SDA trebala napraviti još konkretniji demokratski iskorak i organizirati izbore prema principu JEDAN ČLAN-JEDAN GLAS...Neka svaki od kandidata za predsjednika ponudi listu sa svojom ekipom za organe stranke, pa neka se bira neposredno, demokratski i muslimanski...
Last edited by Shahab on 03/12/2012 15:58, edited 1 time in total.
seln

#5136 Re: SDA-All about

Post by seln »

Shahab wrote:
antimobbing wrote:
Ovo je odlična ideja..treba pisati mailove i pisma reisu. :thumbup:
I Djeda Mrazu takodje.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5137 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Shahab wrote:
JoseMujica wrote:Shaho šta kukaš...eto ti ekoooonomije i tržišnog razmišljanja :lol:

Šta bi ti operu u Skenderiji :lol:
Na žalost u pravu si..zaostali i zatucani i zapušteni narod koji se guši u živom blatu primitivizma formira tržište...ali politička stranka koja pretenduje na konzervativno i religiozno glasačko tijelo mora imati standarde i kriterije ponašanja u skladu sa svojom misijom. Ovako ova neartikulisana budaletina SDA direktor Skenderije šalje pogrešnu poruku javnosti...
btw za tog direktora...priča mi jedan moj jaran kako je sreo Hajriza, a dugo se znaju i priča ono šta radiš tamo vamo i počne mu Hajriz kukati ...eto ništa ne radi," ne zna šta će kad ne zna ništa raditi" i bl bla...i kaže meni ovaj jarane...hebote zemlje, gledam prođoše izbori kad Hajriz direktor :shock:
Shahab

#5138 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

JoseMujica wrote:
Shahab wrote:
JoseMujica wrote:Shaho šta kukaš...eto ti ekoooonomije i tržišnog razmišljanja :lol:

Šta bi ti operu u Skenderiji :lol:
Na žalost u pravu si..zaostali i zatucani i zapušteni narod koji se guši u živom blatu primitivizma formira tržište...ali politička stranka koja pretenduje na konzervativno i religiozno glasačko tijelo mora imati standarde i kriterije ponašanja u skladu sa svojom misijom. Ovako ova neartikulisana budaletina SDA direktor Skenderije šalje pogrešnu poruku javnosti...
btw za tog direktora...priča mi jedan moj jaran kako je sreo Hajriza, a dugo se znaju i priča ono šta radiš tamo vamo i počne mu Hajriz kukati ...eto ništa ne radi," ne zna šta će kad ne zna ništa raditi" i bl bla...i kaže meni ovaj jarane...hebote zemlje, gledam prođoše izbori kad Hajriz direktor :shock:
Pogrešno kadroviranje...
JoseMujica

#5139 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nije pogrešno već uobičajeno...pogriješi se jednom, a sve nakon toga je namjera
Banksy

#5140 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

jazzer wrote:
Daj nam jos neku ekskluzivu iz ratnih desavanja u trezoru CB :)

Jel se kad znala zapjevati neka patriotska?

Kako je Bakir prekracivao vrijeme izmedju odsutnih bitaka?

Puno je pitanja :)
Nema ekskluziva. Svako ko je rat proveo u Sarajevu, a nije te 4 godine presjedio u podrumu, ovo zna.
Dakle, podrum ili Minhen ... Puno je pitanja.
miki.ba

#5141 Re: SDA-All about

Post by miki.ba »

Sve što rade, rade licemjerno.

Kad djevojka (NS) spava sa komšijom (SDP), nazivate je "kurvom", a kad ista ta djevojka spava sa vama (SDA), onda je poštena.

Kakva je razlika između vas i komšije?
Zakljucili smo šta je djevojka.

Ovo su samo zadnja dešavanja, da se ne vracamo dalje u prošlost. :dance:
JoseMujica

#5142 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ma Banksy loži raju...baci vruć krompir i onda se iz ćoška smije :lol:
Man of steel

#5143 Re: SDA-All about

Post by Man of steel »

Nije vam Sarajevo Teheran, bez obzira šta krmak iz Laktaša govorio i domaći Talibani priželjkivali.

Manifestacije koje ne krše državne zakone nema niko pravo zabranjivati, pa makar se radilo i o turbo-folk krkačini.
Banksy

#5144 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Shahab wrote:
Ne formira tržište ''primitivni narod'', već đikani kao ovaj iz Skenderije, on je kreator. On i njemu slični.
Ovakav seljakluk se moglo napraviti u Skenderiji još '74. kad je napravljena, i gurati tako svake subote, sve do današnjih dana. Ali nije.
edit: misliš da Stoja ne može napuniti Lisinski ili Sava centar?
Last edited by Banksy on 03/12/2012 16:11, edited 1 time in total.
jazzer

#5145 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Banksy wrote:
jazzer wrote:
Daj nam jos neku ekskluzivu iz ratnih desavanja u trezoru CB :)

Jel se kad znala zapjevati neka patriotska?

Kako je Bakir prekracivao vrijeme izmedju odsutnih bitaka?

Puno je pitanja :)
Nema ekskluziva. Svako ko je rat proveo u Sarajevu, a nije te 4 godine presjedio u podrumu, ovo zna.
Dakle, podrum ili Minhen ... Puno je pitanja.
Bio sam ja u ratu u Sarajevu ali, da sam juce umro, ne bi znao ko je najcesci gost podruma CB :)
Kolt12

#5146 Re: SDA-All about

Post by Kolt12 »

antimobbing wrote: Običan narod i vjernici treba da pišu pisma i šalju e-mailove novom Reisu-l-ulemi Kavazoviću da učini sve kako bi se zaustavila zloupotreba vjere od strane polupismenih MUNAFIKA iz vrha SDA predvođenih Tihićem. Vjerski službenici iz Islamske zajednice BiH redovno prate pisanje na ovom forumu. Stoga i ovo naše pisanje je jedan vid apela prema IZ.
Sta je s tobom, o cemu ti covjece pricas? Tip malo, malo pa ima izlet u izdaju, naravno i Zlaja isto, prodaju dusu vragu na stetu naroda kojeg navodno "zastupaju", a ti ovdje pricas o nekakvoj "zloupotrebi vjere"?
antimobbing

#5147 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Kolt12 wrote:
antimobbing wrote: Običan narod i vjernici treba da pišu pisma i šalju e-mailove novom Reisu-l-ulemi Kavazoviću da učini sve kako bi se zaustavila zloupotreba vjere od strane polupismenih MUNAFIKA iz vrha SDA predvođenih Tihićem. Vjerski službenici iz Islamske zajednice BiH redovno prate pisanje na ovom forumu. Stoga i ovo naše pisanje je jedan vid apela prema IZ.
Sta je s tobom, o cemu ti covjece pricas? Tip malo, malo pa ima izlet u izdaju, naravno i Zlaja isto, prodaju dusu vragu na stetu naroda kojeg navodno "zastupaju", a ti ovdje pricas o nekakvoj "zloupotrebi vjere"?
To svi vide …

Međutim govorim samo o tome da MUNAFICI iz vrha SDA predvođeni korumpiranim titoistom i komunistom Tihićem tokom svakih izbora zloupotrebljavaju vjeru kako bi dobili izbore.

Naime, tokom svakih izbora SDA se biračima predstavlja kroz prizmu vjere uz koju se obično veže pojam morala, koji podrazumijeva čestitost, pravednost i poštenje.

Poslije izbora vrh SDA odmah pokaže svoje pravo LICEMJERNO lice, a to je nemoral, lopovluk, nepravednost i nepoštenje.

Pošteni ljudi vjernici i borci Armije R. BiH koji su mjesecima tokom izbora na terenu borili za pobjedu SDA, poslije svakih izbora budu izvarani i prevareni od strane Tihića i njegovih suradnika, a prednost kod rješavanja svih egzistencijalnih pitanja se daje samo onima koji im donose novac.

Vrh SDA predvođen Tihićem poslije svakih izbora od države napravi STOČNU PIJACU u kojoj je sve na kupo-prodaju i sve ima svoju cijenu …

Sve je na prodaju i sve ima svoju cijenu kao na STOČNOJ PIJACI.

Pojednostavljeno, vrh SDA predvođen titoistom Tihićem tokom svakih izbora se poziva na vjeru čestitost, pravednost, poštenje i ilahije, a poslije izbora kada dođu na vlast njih par u vrhu SDA svima zatvore svoja vrata i od države naprave stočnu pijacu gdje je sve na prodaju, gdje vlada pravna anarhija, kriminal, turbo-folk iz Srbije i prostitucija …

Image

Dakle radi se samo o par ljudi u vrhu SDA okupljenih oko Tihića koji su u potpunosti privatizirali SDA. Umjesto da ova Stranka koja je izrasla iz narodnog pokreta bude u funkciju zaštite države i naroda koji im je ukazao povjerenje, SDA su stavili u funkciju samo za ostvarivanje ličnog enormnog bogaćenja njih par pojedinaca okupljenih oko Tihića u samom vrhu i ništa više …
Shahab

#5148 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

antimobbing wrote:
Kolt12 wrote:
To svi vide …

Međutim govorim samo o tome da MUNAFICI iz vrha SDA predvođeni korumpiranim titoistom i komunistom Tihićem tokom svakih izbora zloupotrebljavaju vjeru kako bi dobili izbore.

Naime, tokom svakih izbora SDA se biračima predstavlja kroz prizmu vjere uz koju se obično veže pojam morala, koji podrazumijeva čestitost, pravednost i poštenje.

Poslije izbora vrh SDA odmah pokaže svoje pravo LICEMJERNO lice, a to je nemoral, lopovluk, nepravednost i nepoštenje.

Pošteni ljudi vjernici i borci Armije R. BiH koji su mjesecima tokom izbora na terenu borili za pobjedu SDA, poslije svakih izbora budu izvarani i prevareni od strane Tihića i njegovih suradnika, a prednost kod rješavanja svih egzistencijalnih pitanja se daje samo onima koji im donose novac.

Vrh SDA predvođen Tihićem poslije svakih izbora od države napravi STOČNU PIJACU u kojoj je sve na kupo-prodaju i sve ima svoju cijenu …

Sve je na prodaju i sve ima svoju cijenu kao na STOČNOJ PIJACI.

Pojednostavljeno, vrh SDA predvođen titoistom Tihićem tokom svakih izbora se poziva na vjeru čestitost, pravednost, poštenje i ilahije, a poslije izbora kada dođu na vlast njih par u vrhu SDA svima zatvore svoja vrata i od države naprave stočnu pijacu gdje je sve na prodaju, gdje vlada pravna anarhija, kriminal, turbo-folk iz Srbije i prostitucija …

Image

Dakle radi se samo o par ljudi u vrhu SDA okupljenih oko Tihića koji su u potpunosti privatizirali SDA. Umjesto da ova Stranka koja je izrasla iz narodnog pokreta bude u funkciju zaštite države i naroda koji im je ukazao povjerenje, SDA su stavili u funkciju samo za ostvarivanje ličnog enormnog bogaćenja njih par pojedinaca okupljenih oko Tihića u samom vrhu i ništa više …
Čujem da je koncert u Skenderiji otkazan na intervenciju ministra kulture Šarića, nakon velikih internet protesta tokom jučerašnjeg dana...Ako je to istina onda imamo dobar znak da se počinje slušati glas javnosti...politička konkurencija je učinila svoje. Monopol nikome nije donio ništa dobro. Stranke su sada u konstantnoj predizbornoj aktivnosti i svaki organizovani pritisak javnosti je više nego dobrodošao i za društvo i za političku stranku koja sluša glas javnosti...
veleno

#5149 Re: SDA-All about

Post by veleno »

antimobbing wrote:

Nije to samo stvar vjere.SDA društvo i mediji percipiraju kao nacionalističku bošnjačku stranku. :lol: Oni to i jesu bili do prije nekih šest godina.Krali su nam hljeb ali barem je bilo igara. :D Danas niti ima igara,a i ovo malo mrvica što nam je ostalo pokupiše. :D

SDA je danas interesna grupacija sastavljena od ljudi koji nemaju principa,koje nije briga za nikakav identitet ili javni interes.Jedino što ih brine je njihov lični interes,ali nažalost ništa nisu bolji ni SDP,SBB i zabihovci.
antimobbing

#5150 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

veleno wrote:
antimobbing wrote:

Nije to samo stvar vjere.SDA društvo i mediji percipiraju kao nacionalističku bošnjačku stranku. :lol: Oni to i jesu bili do prije nekih šest godina.Krali su nam hljeb ali barem je bilo igara. :D Danas niti ima igara,a i ovo malo mrvica što nam je ostalo pokupiše. :D

SDA je danas interesna grupacija sastavljena od ljudi koji nemaju principa,koje nije briga za nikakav identitet ili javni interes.Jedino što ih brine je njihov lični interes,ali nažalost ništa nisu bolji ni SDP,SBB i zabihovci.
Zašto je važno da u vrhu bude poštena, normalna i moralna osoba?

Zato što svaki čovjek bio pošteni i normalan ili nepošten i korumpiran sebi bira osobu sa kojom ima nešto zajedničko. Dakle, traži sebi za prijatelja i suradnika sasvim identičnu osobu sa sasvim istim psihičkim osobinama.

Kada na sami vrh dođe nemoralna i korumpirana osoba koja uz to ima i psihičkim problema on sebi za prvog suradnika bira osobu sa istim takvim psihičkim problemima.

Nakon toga, dalje u dubinu taj koji je postavljen ispod njega, ispod sebe bira sebi sličnog.

Tako od vrha do dna na pozicijama budu osobe sa istim psihičkim poremećajima koji odlučuju o životu i smrti svih nas izazivajući NEVIDLJIVO nasilje od čijih opet ponavljam zaista nevidljivih i podlih pritisaka svakodnevno umiru normalni ljudi.

Poenta svega jeste kupo-prodaja pozicija kao na stočnoj pijaci od strane vrha SDA predvođenog Tihićem.

Čovjek koji izvrši kupovinu svoju pozicije u vrhu, dolaskom na nižu poziciju nastavlja isto ali sada sa prodajom nižih pozicija i tako dalje u dubinu sve do samog dna piramide …

Riba će da smrdi nesmanjenom žestinom od glave (vrha) sve dok se ne očisti od repa (naroda).
Post Reply