kakve veze to ima sa fgr?? Jel isto placas kad odes na koncert Zdravka Colica ili U2??? Nidje veze ti prica ziv ti meni bio. Fudbal je posao, biznis gdje se vrte velike pare a ne socijalna ustanova. Da su ovolike cijene za domacu ligu to ne bi bilo u redu ali za Evropsku su vise nego regularne.Brat wrote:Sve fgr, rodi vas majka
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5126 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
- AmiĐa_Idriz
#5127 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nije baš mudro zalijetati se ko nenormalan, zar ne 
-
vryzas
- studiorum_tuzlaensis
#5129 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ako kojim čudom prođemo ove kiprane, imamo velike šanse u sljedećem krugu...
Ne mogu opisati zadovoljstvo koje imam što NAŠE EVROPSKE UTAKMICE igramo NA NAŠEM STADIONU koji je totalna šminka i na kojem navijamo sto puta bolje nego na gradskom.
EDIT: bez ovog! VOZDRAAAAAAAAAAAAAAA i NIKAD VIŠE iskreno se nadam. Sam odlazak gore na bilo koju evropsku tekmu zadnjih 10tak godina je bio mučan i odvratan.
Ne mogu opisati zadovoljstvo koje imam što NAŠE EVROPSKE UTAKMICE igramo NA NAŠEM STADIONU koji je totalna šminka i na kojem navijamo sto puta bolje nego na gradskom.
EDIT: bez ovog! VOZDRAAAAAAAAAAAAAAA i NIKAD VIŠE iskreno se nadam. Sam odlazak gore na bilo koju evropsku tekmu zadnjih 10tak godina je bio mučan i odvratan.
- Brat
#5130 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Wow, u2 i Željo HAHAHAHHA BRAVO BRAVO. Kad bude Željo fudbalski u2 bit će malo i 50 dati, al' meni nije uredu 15 KM staviti kartu za sjever. Gužva na ulazu jedna kapija otvorena, wc minimalno uslovan i to sve 15 KM. Da je bar igra neka za vidjeti, nego obično je to opadanje iq 90 minuta. Al' jebo to, bitno da će i bez mene biti pun stadion, dijaspora je čudo. Al' opet kažem nek se ne pitaju đe su navijači u novembru kad bude igra rak za oči.hrasno38 wrote:kakve veze to ima sa fgr?? Jel isto placas kad odes na koncert Zdravka Colica ili U2??? Nidje veze ti prica ziv ti meni bio. Fudbal je posao, biznis gdje se vrte velike pare a ne socijalna ustanova. Da su ovolike cijene za domacu ligu to ne bi bilo u redu ali za Evropsku su vise nego regularne.Brat wrote:Sve fgr, rodi vas majka
- hrasno38
#5131 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bolan nebi treba li ti nacrtati....placas da gledas 120 i neku ekipu u Evropi i u tome je poenta. Zelju mozes gledati stalno a Apolon i Zelju u Evropskoj ligi rijetko da ne moze rijedje ili bolje receno.... samo sutra!Brat wrote:Wow, u2 i Željo HAHAHAHHA BRAVO BRAVO. Kad bude Željo fudbalski u2 bit će malo i 50 dati, al' meni nije uredu 15 KM staviti kartu za sjever. Gužva na ulazu jedna kapija otvorena, wc minimalno uslovan i to sve 15 KM. Da je bar igra neka za vidjeti, nego obično je to opadanje iq 90 minuta. Al' jebo to, bitno da će i bez mene biti pun stadion, dijaspora je čudo. Al' opet kažem nek se ne pitaju đe su navijači u novembru kad bude igra rak za oči.hrasno38 wrote:kakve veze to ima sa fgr?? Jel isto placas kad odes na koncert Zdravka Colica ili U2??? Nidje veze ti prica ziv ti meni bio. Fudbal je posao, biznis gdje se vrte velike pare a ne socijalna ustanova. Da su ovolike cijene za domacu ligu to ne bi bilo u redu ali za Evropsku su vise nego regularne.Brat wrote:Sve fgr, rodi vas majka
- ultima_palabra
#5132 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
I ranije je bila Evropa 15 KM, na neuslovnijem stadionu. Ako je puno, ima jug za petaka.Brat wrote:Wow, u2 i Željo HAHAHAHHA BRAVO BRAVO. Kad bude Željo fudbalski u2 bit će malo i 50 dati, al' meni nije uredu 15 KM staviti kartu za sjever. Gužva na ulazu jedna kapija otvorena, wc minimalno uslovan i to sve 15 KM. Da je bar igra neka za vidjeti, nego obično je to opadanje iq 90 minuta. Al' jebo to, bitno da će i bez mene biti pun stadion, dijaspora je čudo. Al' opet kažem nek se ne pitaju đe su navijači u novembru kad bude igra rak za oči.hrasno38 wrote:kakve veze to ima sa fgr?? Jel isto placas kad odes na koncert Zdravka Colica ili U2??? Nidje veze ti prica ziv ti meni bio. Fudbal je posao, biznis gdje se vrte velike pare a ne socijalna ustanova. Da su ovolike cijene za domacu ligu to ne bi bilo u redu ali za Evropsku su vise nego regularne.Brat wrote:Sve fgr, rodi vas majka
Donekle stoji ovo za novembar... ali tad neće biti gledalaca bez obzira danas sjever bio 10 ili 15 KM. Ja konkretno ne idem zbog toga što se ne slažem sa politikom kluba zvanom "autobuska stanica", 5 KM gore-dole je sporedno.
- Radio Sarajevo
#5133 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Kaže Neno Starovlah treba napasti od prve minute.
- Smrcak15
#5134 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ko prenosi sutra utakmicu???
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
- AmiĐa_Idriz
- Tvrtko II Kotromanić
#5137 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ja na davanje para za Zeljine utakmice ne gledam kao na klasicnu kupovinu usluga gdje zauzvrat ocekujem nesto aman, makar se radilo o koncertu, rucku, kafi nebitnoBrat wrote: Wow, u2 i Željo HAHAHAHHA BRAVO BRAVO. Kad bude Željo fudbalski u2 bit će malo i 50 dati, al' meni nije uredu 15 KM staviti kartu za sjever. Gužva na ulazu jedna kapija otvorena, wc minimalno uslovan i to sve 15 KM. Da je bar igra neka za vidjeti, nego obično je to opadanje iq 90 minuta. Al' jebo to, bitno da će i bez mene biti pun stadion, dijaspora je čudo. Al' opet kažem nek se ne pitaju đe su navijači u novembru kad bude igra rak za oči.
dajem pare klubu kojeg volim bez bilo kakvih ocekivanja materijalne prirode
evropske utakmice su nacin da se makar malo preko publike zaradi, bilo da su derbi navijaci ili dijaspora ili ko god zeli da gleda Zelju
ja sam tu i u avgustu i u novembru i u martu, sa svojom godisnjom kartom bez obzira na igru i sve ostalo, bolesnik sam Zelje i to je to do kraja zviota, ono sto m je drago sto sam uspio da zarazim tom bolesti i djevojku pa imamo jos jednu osobu koja je tu u svako doba sezone bez obzira na sve
ne radim, nekih stvari se odreknem makar bilo rijec i o kafi ili dvije i eto ti petaka za tekmu
- BlueBlood
- BlueBlood
- decko_sa_kovaca
#5140 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Davali smo i za "stolice" , cak i po 1000 maraka samo da bi gledali naseg zelju na grbavici i gledat cemo ga do kraja zivota kako god da igra jer MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
-
vryzas
#5141 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Tvrtko II Kotromanić wrote:ja na davanje para za Zeljine utakmice ne gledam kao na klasicnu kupovinu usluga gdje zauzvrat ocekujem nesto aman, makar se radilo o koncertu, rucku, kafi nebitnoBrat wrote: Wow, u2 i Željo HAHAHAHHA BRAVO BRAVO. Kad bude Željo fudbalski u2 bit će malo i 50 dati, al' meni nije uredu 15 KM staviti kartu za sjever. Gužva na ulazu jedna kapija otvorena, wc minimalno uslovan i to sve 15 KM. Da je bar igra neka za vidjeti, nego obično je to opadanje iq 90 minuta. Al' jebo to, bitno da će i bez mene biti pun stadion, dijaspora je čudo. Al' opet kažem nek se ne pitaju đe su navijači u novembru kad bude igra rak za oči.
evropske utakmice su nacin da se makar malo preko publike zaradi, bilo da su derbi navijaci ili dijaspora ili ko god zeli da gleda Zelju
ja sam tu i u avgustu i u novembru i u martu, sa svojom godisnjom kartom bez obzira na igru i sve ostalo, bolesnik sam Zelje i to je to do kraja zviota, ono sto m je drago sto sam uspio da zarazim tom bolesti i djevojku pa imamo jos jednu osobu koja je tu u svako doba sezone bez obzira na sve
ne radim, nekih stvari se odreknem makar bilo rijec i o kafi ili dvije i eto ti petaka za tekmu
-
vryzas
#5142 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
BlueBlood wrote:
-
vryzas
#5143 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
https://www.klix.ba/sport/nogomet/krcma ... /180725053"Imaju odlične napadače, ali nisu dobri u duelu. Mi smo snažniji i pokušat ćemo iskoristiti prekide. Nikome nije svejedno kada su u šesnaestercu Rodin, Bogićević, Krpić i Bakrač, a imamo i odlične izvođače prekida", zaključio je Krčmarević koji se nada pobjedi Željezničar bez primljenog gola.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-krcmarevi ... ine/33019/
U kost!
- hrasno38
#5144 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Volim kad trener ne kalkulise i kaze uz pune tribine ih dobijamo!vryzas wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/krcma ... /180725053"Imaju odlične napadače, ali nisu dobri u duelu. Mi smo snažniji i pokušat ćemo iskoristiti prekide. Nikome nije svejedno kada su u šesnaestercu Rodin, Bogićević, Krpić i Bakrač, a imamo i odlične izvođače prekida", zaključio je Krčmarević koji se nada pobjedi Željezničar bez primljenog gola.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-krcmarevi ... ine/33019/
U kost!![]()
- Brat
#5145 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
U pravu si, pogrešno razmišljamTvrtko II Kotromanić wrote:ja na davanje para za Zeljine utakmice ne gledam kao na klasicnu kupovinu usluga gdje zauzvrat ocekujem nesto aman, makar se radilo o koncertu, rucku, kafi nebitnoBrat wrote: Wow, u2 i Željo HAHAHAHHA BRAVO BRAVO. Kad bude Željo fudbalski u2 bit će malo i 50 dati, al' meni nije uredu 15 KM staviti kartu za sjever. Gužva na ulazu jedna kapija otvorena, wc minimalno uslovan i to sve 15 KM. Da je bar igra neka za vidjeti, nego obično je to opadanje iq 90 minuta. Al' jebo to, bitno da će i bez mene biti pun stadion, dijaspora je čudo. Al' opet kažem nek se ne pitaju đe su navijači u novembru kad bude igra rak za oči.
@Hrasno a Apolon je referenca neka, ime neko u Evropi pa se plaća taj luksuz da se gleda Apolon. Čovjek bi rekao dolazi Sevilja, a ne ojebina malo manja od nas.
@Ultima pa eto, isto je to. Tebi se ne sviđa politika kluba, meni cijena ulaznice tog istog kluba..
- ganjeta
#5146 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Hrđavom kurcu i dlake smetaju ...
- hrasno38
#5147 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Apolon je 125 ekipa u Evropi a Zeljeznicar 298. Apollon je proslu sezonu igrao grupnu fazu EL gdje je ostvavrio tri remija i to sa kakvim ekipama....Lionom i Atalanotm kuci a Evrtonom u gostima. Mozda ipak prije nego sto pises da se malo informises o nekim stvarima. Za sve nase klubove Apollon je vrh vrhova a i Kipar reprezentativno nas je naguzio tako da ti prica nema ma bas ni trunke argumenta.Brat wrote:U pravu si, pogrešno razmišljamTvrtko II Kotromanić wrote:ja na davanje para za Zeljine utakmice ne gledam kao na klasicnu kupovinu usluga gdje zauzvrat ocekujem nesto aman, makar se radilo o koncertu, rucku, kafi nebitnoBrat wrote: Wow, u2 i Željo HAHAHAHHA BRAVO BRAVO. Kad bude Željo fudbalski u2 bit će malo i 50 dati, al' meni nije uredu 15 KM staviti kartu za sjever. Gužva na ulazu jedna kapija otvorena, wc minimalno uslovan i to sve 15 KM. Da je bar igra neka za vidjeti, nego obično je to opadanje iq 90 minuta. Al' jebo to, bitno da će i bez mene biti pun stadion, dijaspora je čudo. Al' opet kažem nek se ne pitaju đe su navijači u novembru kad bude igra rak za oči.
ne radim, nekih stvari se odreknem makar bilo rijec i o kafi ili dvije i eto ti petaka za tekmu![]()
@Hrasno a Apolon je referenca neka, ime neko u Evropi pa se plaća taj luksuz da se gleda Apolon. Čovjek bi rekao dolazi Sevilja, a ne ojebina malo manja od nas.
@Ultima pa eto, isto je to. Tebi se ne sviđa politika kluba, meni cijena ulaznice tog istog kluba..
A cisto da ti docaram koliko nisi u pravu reci cu ti da su recimo jucer karte na utakmici Zvezde bile za Sjever 5 EUR, za istok 10 a za zapad 12 EUR.....provjeri prosjecnu patu u Srbiji i kod nas. Ostaces tuzan ako ti postavim koliko kostaju ulaznice za utakmce Dinama ali eto oni su EU pa ne bi bilo posteno ih uporedjivati sa nama. A Zvezda je otprilike ono za Suduvu sto je Apollon za Zelju!
- striker
#5148 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ljudi, sat ipo parkinga u gradu je 5 KM, sat ipo u djecijoj igraonici je 8 KM! Ovo je sat ipo nastupa voljenog kluba u Evropi. O cemu mi pricamo?!
- hrasno38
#5149 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
O nerealnim zahtjevima pojedinaca.striker wrote:Ljudi, sat ipo parkinga u gradu je 5 KM, sat ipo u djecijoj igraonici je 8 KM! Ovo je sat ipo nastupa voljenog kluba u Evropi. O cemu mi pricamo?!
- golfiista
#5150 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Hebo vas Apolon i suplja prica. Igrali grupnu fazu EL, pa sta. Tri remija, ovo ono. Pa ljepota fudbala je u neizvjesnosti. Druze Hrasno, ti pratis pogresan sport.