Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
oskarboy

#5126 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

ma zeznuse nas pirat sa 4 unaprijed epizode,bolje je onako kad cekako po 7 dana za sljedecu epizodu.vecina nas je pogledala ove 4 epizode i sad mjesec dana camimo cekajuci 5 epizodu
IcedMFEarth

#5127 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Ko vam je kriv :P
cenecimoveocino

#5128 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by cenecimoveocino »

Ja odgledao ove tri za prvi maj u 1080p :mrgreen:
AleksoMKD

#5129 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Podrick ce biti kralj i ozeniti Kalisu.

Image
omar little

#5130 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

jel se meni cini ili je ova tema mrtvija nego prijasnjih sezona?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5131 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Truba »

pa kad su nam dali kitu u seriji
AleksoMKD

#5132 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

Zato sto su izasle 4 epizode pa svi na brzinu izgledali i iskomentarisali.
noel_

#5133 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by noel_ »

mene je ova sezona skroz razocarala, ni malo mi se ne svida. ne kazem da serija mora biti ista kao knjiga, izmjene su skroz ok sve dok postoji neki smisao ali cini mi se da se ovdje smisao vec odavno izgubio. jedino sto mi se onako svidjelo je razgovor stannisa i sheeren

Image
duboka_misao

#5134 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by duboka_misao »

Black swan wrote:pa kad su nam dali kitu u seriji
a i ofalili su sa sisama i guzicama, kardinalna greska
Truba

#5135 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Truba »

bjež ba prošlo pskoro pola sezone ništa
onda će pred kraj opet biti vauuuu
ovo bi bilo dobro kad bi se kako simultano moglo gledati :D
Tito_i_Partija

#5136 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Black swan wrote: bjež ba prošlo pskoro pola sezone ništa
onda će pred kraj opet biti vauuuu

ovo bi bilo dobro kad bi se kako simultano moglo gledati :D
Pojma ti nemas. Da gledas The Walking Dead, vidio bi sta ovo boldirano ustvari znaci.
duboka_misao

#5137 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by duboka_misao »

stvarno, isto kao da su prepisali recept za razvlacenje od TWD, nesto oni hodaju, nesto traze pojma nemaju sta, ko koga i zbog cega, neko prne svi potegnu oruzije cliffhanger za sljedecu epizodu/sezonu ugh
Truba

#5138 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Truba »

pa zato sam i odustao od walking boringa jer sam vidio nakon 3 epizode gdje to vodi
karanana

#5139 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

i ja sam skuzio sta je walking dead.

ali stvarno, pola sezone nista se nije desilo. kako oni misle zavrsiti za dvije i po sezone ovim tempom?
jebote, white walkersi su krenuli u marsh na kraju trece sezone a jos nisu ni blizu zida, ona zdroha sa zmajevima nije ni blizu westerosa...ovo postala prava sapunica, ubacuju nekakve nepotrebne religiozne fanatike koji ce ni iz cega poremetiti dvije najjace struje u seriji.

je li ono podrik osoba koja je ono isla u javnu kucu mozda u trecoj sezoni, i cak je zadivio i kurave svojim seksualnim vjestinama da su mu se non stop nudile besplatno?
IcedMFEarth

#5140 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Ne znam u čemu je problem, peta sezona ne ide ništa sporije nego druga i treća.
AleksoMKD

#5141 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by AleksoMKD »

karanana wrote:
je li ono podrik osoba koja je ono isla u javnu kucu mozda u trecoj sezoni, i cak je zadivio i kurave svojim seksualnim vjestinama da su mu se non stop nudile besplatno?
Taj je.
Za prvi puta su mu nabacili 3 (slovima TRI) iskusne kurve od kojih jednu specijaliziranu sa nevine i jednu gimnasticarku i sve su bile odusevljene do te mere da mu nisu naplatile.

Podrick Payne, first of his name.
Tito_i_Partija

#5142 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

IcedMFEarth wrote:Ne znam u čemu je problem, peta sezona ne ide ništa sporije nego druga i treća.
Ma nije nikakav problem, nego Bleki po obicaju kmeci a jedva ceka da sledeca epizoda izadje. I tako vec jedno dvije-tri sezone. :roll:
omar little

#5143 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

meni je sezona jednako zanimljiva kao i sve ostale zato me i cudi tisina ovdje. moraju par epizoda potrositi na etabliranje novih prica i razbacivanje likova gdje trebaju biti za kraj sezone ili ih makar na taj put staviti.

ja jednostavno ne vidim kako se koketiranje sa vjerskim ludjacima i fanaticima nece obiti cersei o glavu, ne samo njoj nego i dijetetu joj sto krunu nosi. (i tek neki dan sam, dok sam sjeckala povrce :D, se sjetila one frtutme u dubrovniku oko njene setnje sa golim sisama. to totalno zvuci kao nesto sto bi fundamentalisti uradili. ne pise joj se dobro - spremam slavlje. :D)

zaboravih prije reci da me one oberinove kcerke nimalo nisu impresionirale. kao ni ta frakcija uopce. indira mi je bila okej dok se slepala uz njega, sad mi je nekako iritantna.
Truba

#5144 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Truba »

al stvarno me ne privlaci vise ko prije
pa da izadje knjiga mogao bih cekati prevod 5 godina
jednostavno sam ispuho
odgledat cu jos tih 6 ep
ali ne pratim vise vijesti i tako u tom fonu...

rezignacija
Juliuscezar

#5145 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

omar little wrote:meni je sezona jednako zanimljiva kao i sve ostale zato me i cudi tisina ovdje. moraju par epizoda potrositi na etabliranje novih prica i razbacivanje likova gdje trebaju biti za kraj sezone ili ih makar na taj put staviti.

ja jednostavno ne vidim kako se koketiranje sa vjerskim ludjacima i fanaticima nece obiti cersei o glavu, ne samo njoj nego i dijetetu joj sto krunu nosi. (i tek neki dan sam, dok sam sjeckala povrce :D, se sjetila one frtutme u dubrovniku oko njene setnje sa golim sisama. to totalno zvuci kao nesto sto bi fundamentalisti uradili. ne pise joj se dobro - spremam slavlje. :D)

zaboravih prije reci da me one oberinove kcerke nimalo nisu impresionirale. kao ni ta frakcija uopce. indira mi je bila okej dok se slepala uz njega, sad mi je nekako iritantna.
O tome vec dugo razmisljam, belaj oko toga sto ce setat gola. Nisam pisao kontam da ne bude ko spoiler :D Jest vala nisu moj tip one Martel kceri :D .
Tito_i_Partija

#5146 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

bhnapoleon1 wrote:
omar little wrote:meni je sezona jednako zanimljiva kao i sve ostale zato me i cudi tisina ovdje. moraju par epizoda potrositi na etabliranje novih prica i razbacivanje likova gdje trebaju biti za kraj sezone ili ih makar na taj put staviti.

O tome vec dugo razmisljam, belaj oko toga sto ce setat gola. Nisam pisao kontam da ne bude ko spoiler :D Jest vala nisu moj tip one Martel kceri :D .
Ja sam cuo da nije ona uopste setala gola, vec ima svoju "stuntwoman"koja je to radila za nju. Ne pamtim da sam ikad vidio golu Cersei dosad u seriji, sve se dosad karala sa Jaime-em skroz obucena. Sto znaci da je necemo ni vidjeti, jer Lena ima vjerovatno neko anti-golotinjsku klauzulu u svom ugovoru.

A one Sand Snakes i njihova "mama" mi djeluju skroz idiotski. K'o da si otis'o u Romu u Tuzli, nas'o prve tri sponzoruse za sankom, obuk'o ih u satro-pustinjske haljine i voila. :D
omar little

#5147 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

Tito_i_Partija wrote:
bhnapoleon1 wrote:

Ja sam cuo da nije ona uopste setala gola, vec ima svoju "stuntwoman"koja je to radila za nju. Ne pamtim da sam ikad vidio golu Cersei dosad u seriji, sve se dosad karala sa Jaime-em skroz obucena. Sto znaci da je necemo ni vidjeti, jer Lena ima vjerovatno neko anti-golotinjsku klauzulu u svom ugovoru.

A one Sand Snakes i njihova "mama" mi djeluju skroz idiotski. K'o da si otis'o u Romu u Tuzli, nas'o prve tri sponzoruse za sankom, obuk'o ih u satro-pustinjske haljine i voila. :D
okej, ne znam za napoleona gore, ali moje spominjanje njenih golih sisa se odnosilo na pricu. ako seta gola kroz grad znaci da je neki golem belaj spopao i religijski budalasi se sasvim prirodno uklapaju u taj narativ. na to sam aludirala, a ne na glumicu i njene sise i guzicu. to me ni najmanje ne zanima. :D
Tito_i_Partija

#5148 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

omar little wrote: okej, ne znam za napoleona gore, ali moje spominjanje njenih golih sisa se odnosilo na pricu. ako seta gola kroz grad znaci da je neki golem belaj spopao i religijski budalasi se sasvim prirodno uklapaju u taj narativ. na to sam aludirala, a ne na glumicu i njene sise i guzicu. to me ni najmanje ne zanima. :D
Kako bona tako pricas, pa zar nisi makar malo znatizeljna? U redu je ba, necu govorit' tvojim jaranima iz Barcelona teme, neka ostane medju nama. :D
Juliuscezar

#5149 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

Tito_i_Partija wrote:
bhnapoleon1 wrote:

okej, ne znam za napoleona gore, ali moje spominjanje njenih golih sisa se odnosilo na pricu. ako seta gola kroz grad znaci da je neki golem belaj spopao i religijski budalasi se sasvim prirodno uklapaju u taj narativ. na to sam aludirala, a ne na glumicu i njene sise i guzicu. to me ni najmanje ne zanima. :D
I ja sam mislio na isto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
karanana

#5150 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

glupachetina.
ali meni opet nije dovoljno jak razlog koji je predstavljen i zbog kojeg je ona dozvolila fanaticima da porastu i osnaze naoruzavajuci ih i imenujuci jednog od njih reis ulemom dubrovnika. sve to samo da bi sredili onog kraljicinog gay brata. a kroz one kratke dijaloge sa onim rodjakom fanatikom, mogla je naslutiti da ta grupa nece donijeti dobro.
Post Reply