Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje ima kupiti sve sto je potrebno da mogu gledati kablovsku televeziju na jos jednom tvu, nisam siguran ni sta mi sve treba, mozda neki splitter i dvije neke kable?
vaha123 wrote:Gdje ima kupiti sve sto je potrebno da mogu gledati kablovsku televeziju na jos jednom tvu, nisam siguran ni sta mi sve treba, mozda neki splitter i dvije neke kable?
Pozdrav
ako ti je analogna kablovska
treba ti
razdjelnik( na pijaci oni kvalitetniji su oko 6-12KM)- ja svoj uzeo ima 10g na pijaci kod merkatora
i treba ti par metara kabla antenskog i to je to
i muski prikljucak za TV
neca1986 wrote:...ima kupiti u blizini, posto sam ja iz I.Sarajeva "Nosač STANDARD vijka za WC dasku" kao na slici?
Negdje po Dobrinji npr. Pretpostavljam da ima u PENNY-u al' mrsko mi ici, daleko
ti plasticni ti nece nista pomoci,mi smo ih mjenjali bar 5 puta,brzo riknu
na kraju smo otisli kod cike koji nam je napravio iste od metala...napokon smo mirni,nema vise padanja sa solje
rookfash wrote:gdje ima kupiti crveni permant g12 da pocastim svoju feliciu?
svratih na energopetrolovu pumpu znam da su oni ranije imali onaj iz modriče, al vele nemaju, sad imaju samo inine antifrize.
neznam jesi li naso(la) to ti je VW (Audi, Skoda, Seat itd) specifikacija permanta G12 (on je nako drecavo roza boja) probaj ili u ASA-i na Alipasinom na servisnom odjelu, trebalo bi to da ima tu. ako tu nema, probaj u onoj ulici ispod Suda prema BBI centru, ima odlicna prodavnica auto dijelova, preko puta restorana (neznam kako se zove).
Jel' ima neko od vas da mu je Čaršija usput, da navrati kod nekog tašnara i da pita za koliko bi napravio postavu, za tašnu onu "vrećastu" veliku, nešto na ovaj fazon