Biznis wrote:DepraUbiVepra wrote:Buzzeru, svaka ti je zlatna!
buzer ne zna, da ne znas ti ko ce podnijeti ostavku u NS i da li iko uopce razmislja o podnosenju ostavke nakon ovakvih izbornih rezultata?
Kako može neko ko je svojedobni bio potencijalni glasač neke stranke iz svoje licitacije tim potencijalnim glasovima crpiti snagu za kritiku ljudi koji su uložili sve svoje materijalno, političko i duhovno bogatstvo u tu stranku (Bojan je čak u pitanje doveo i svoj život i egzistenciju porodice). Nakako si mi protuprirodno involviran u probleme stranke - izvoli, uključi se, predlaži, smijenjuj...
Što se tiče konkretnih zahtjeva za ostavkama, niko nije nezamjenjiv, i Naša stranka mora proći određenu katarzu. Ali odricati se ljudi zbog zajedničke nemoći mislim da je suludo i kontraproduktivno. Nedostatak podrške medija i nedostatk love su glavni razlozi za ove rezultate, i siguran sam da će stranka o tome dobro razmisliti i adekvatno odgovoriti. Neki drugi faktori, poput Radončićevog uzleta su također utjecali, pa zašto ne reći i malo protusrpskog sentimenta koji se mogao fino prepoznati i na ovom forumu.
Ako je neko imao konkretan propust, slagao ili obmanuo članstvo i birače, uzeo reket ili koketirao s nacionalizmom daleko mu lijepa kuća. U suprotnom, rat je burazeru, prestruktuiraš snage i u juriš!
Ako su ovi napadi na forumu posljedica očekivanja da ćemo sada klonuti, ili nade da napokon zašutimo, nula bodova....
P.S. Prozivanje nekog drugog forumaša kao razlog zašto neko nije podržao Našu stranku je neprincipijelno i nezrelo. Kakva je to logika?
Stvarno očekujem da se prestanete baviti stvarima za koje nemate predispozicije u smislu objektivnosti, i uz upitnu dobronamjernost. Evo, predlažem rješenje: nek vam buzzer zgadi temu, kako vam je zgadio stranku!
Također slobodno uzmi nazad sve što si uložio u Stranku. Ne zaslužujemo te mi, ni tvoju demagošku kritiku, ni tvoje wannabe glasove...