BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jeza u ledja

#5126 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Govorim o ovom:

Image

Sega mi sto se ovakav poziv upucuje Dinamu, a ne Halilovicu.

I onda Dinamo (tj. Mamic), a ne Halilovic odgovara nazad NSBiH. I ono sto mi je u svemu ovom najinteresantnije je ovo: "Poštovani gospodine izborniče Safet Sušić, Slobodan sam vas izvijestiti u ime našeg igrača Alena Halilovića da je on vrlo počašćen vašim pozivom i uvrštenjem na spisak za nacionalni A tim i jako vam se zahvaljuje, no isto tako vas moli za još jedno vrijeme kako bi mogao donijeti odluku. Još jednom Vam veliko hvala u njegovo ime." :D

Prvo sto Mamic odgovara Susicu, ne Begicu, mada Susic nije taj koji je uputio poziv, i onda ova zadnja recenica , kaze moli za jos neko vrijeme da donese odluku :D. Ocekivao bih da ce reci "mrs, ne damo vam ga".
Muhamed Đakmić

#5127 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

palermo wrote:
Sarajevo1946 wrote:Malo je i Pape zakazao po ovom pitanju, a i sam Begić. Trebao je nazvati Papeta i reći, ne seri, ja sam ti šef.
I onda on preuzeti reprezentaciju.

Tako je radio onaj u Turkmenistanu :D
Pa Pape se ponio kao glupan, ako ćemo realno. Ako ga iko voli, ja ga volim, ali je ispao u najmanju ruku glup i neinformisan ovdje.
MOSALJOZE

#5128 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

jeza u ledja wrote:Govorim o ovom:

Image

Sega mi sto se ovakav poziv upucuje Dinamu, a ne Halilovicu.

I onda Dinamo (tj. Mamic), a ne Halilovic odgovara nazad NSBiH. I ono sto mi je u svemu ovom najinteresantnije je ovo: "Poštovani gospodine izborniče Safet Sušić, Slobodan sam vas izvijestiti u ime našeg igrača Alena Halilovića da je on vrlo počašćen vašim pozivom i uvrštenjem na spisak za nacionalni A tim i jako vam se zahvaljuje, no isto tako vas moli za još jedno vrijeme kako bi mogao donijeti odluku. Još jednom Vam veliko hvala u njegovo ime." :D

Prvo sto Mamic odgovara Susicu, ne Begicu, mada Susic nije taj koji je uputio poziv, i onda ova zadnja recenica , kaze moli za jos neko vrijeme da donese odluku :D. Ocekivao bih da ce reci "mrs, ne damo vam ga".
najvaznije je ovde do 15.01 jel potvrdio i jedan hajde halilovic necemo njega ostali nisu :x
BHF_Manijak

#5129 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Intervju sa Safetom mozete procitati u Avazovom Sportu, pun je domisljatih odgovora. Kmeee zasto me predsjednik saveza nije zvao i pitao smije li pozvati tu djecu da dodju na DRUZENJE, kmeee... Vjerovatno zato jer je on predsjednik kome ti polazes racune a ne on tebi. :oops:
palermo

#5130 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

Sarajevo1946 wrote:
Pa Pape se ponio kao glupan, ako ćemo realno. Ako ga iko voli, ja ga volim, ali je ispao u najmanju ruku glup i neinformisan ovdje.
Neinformisan ??? Čovjek koji radi sa tobom ti skrije podatak, i onda se tebe optuži za neinformiranost ?? Ne shvatam tu logiku.....
palermo

#5131 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Intervju sa Safetom mozete procitati u Avazovom Sportu, pun je domisljatih odgovora. Kmeee zasto me predsjednik saveza nije zvao i pitao smije li pozvati tu djecu da dodju na DRUZENJE, kmeee... Vjerovatno zato jer je on predsjednik kome ti polazes racune a ne on tebi. :oops:
Stvarno, što ga onda ne bi i za selektora uzeli.....čemu trošiti pare na selektora, kad već imamo šefa.......ne valja ti ova logika manijače....
BHF_Manijak

#5132 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by BHF_Manijak »

Ljudi u Savezu su ocigledno vidjeli, ili bar Begic, da od cekanja Safeta da se smiluje i pozove BAR NA DRUZENJE te momke nema nista, pa su onda preuzeli stvar u svoje ruke. Mozda nije ok, ali cemo bar znati na cemu smo, dok cekajuci Safeta bices u nedoumici godinama. :oops:
palermo

#5133 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:Ljudi u Savezu su ocigledno vidjeli, ili bar Begic, da od cekanja Safeta da se smiluje i pozove BAR NA DRUZENJE te momke nema nista, pa su onda preuzeli stvar u svoje ruke. Mozda nije ok, ali cemo bar znati na cemu smo, dok cekajuci Safeta bices u nedoumici godinama. :oops:
A reci mi u čemu je problem da se zovne i Sušić i kaže mu, mi bi da zovnmo ove ograče na kahvu ???
Kemal Malovčić

#5134 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

kako će se halilović izjasniti napopisu iduče godine?ako se izjasni ko bošnjak može dobit poziv ako ne onda ništa
Kemal Malovčić

#5135 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Kemal Malovčić »

al pape hahahahaha kae hahahaha čak i ako dobije poziv hahahaha ne mogu da vjerujem haha dobiće ga poslije svijetskog 2014 hahahaha koi car haahh kakva prepotencija
bingov buraz

#5136 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bingov buraz »

Jbg. Pape bi izgleda da ga se pita i kad treba neko otici platiti struju za savez.
Muhamed Đakmić

#5137 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

palermo wrote:
Sarajevo1946 wrote:
Neinformisan ??? Čovjek koji radi sa tobom ti skrije podatak, i onda se tebe optuži za neinformiranost ?? Ne shvatam tu logiku.....
Da, totalno neinformisan, jer ti igrači nisu pozvani na njegov spisak igrača koji konkurišu za igranje protiv Slovenije. A ako smo mi svi forumaši znali da je tako, trebao je to i Sušić da zna. Nije ovo prvi put da je čovjek operisan od svog posla.
It_is_a_Leclerc

#5138 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by It_is_a_Leclerc »

Bezbeli bi nam repka propala kad bi ova djeca došla malo pronjuškati okolo...
:roll:
jeza u ledja

#5139 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Sarajevo1946 wrote:
palermo wrote:
Sarajevo1946 wrote:
Da, totalno neinformisan, jer ti igrači nisu pozvani na njegov spisak igrača koji konkurišu za igranje protiv Slovenije. A ako smo mi svi forumaši znali da je tako, trebao je to i Sušić da zna. Nije ovo prvi put da je čovjek operisan od svog posla.
Ko treba da ga informise? Dnevni Avaz?
amoninan

#5140 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by amoninan »

Lijep gol Ibrićića protiv Galate

http://youtu.be/Rpdj8HJj8U0
Muhamed Đakmić

#5141 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Da, rekao sam da je i Begić pogriješio jer je apsolutno glupavo da se u današnje vrijeme ljudi igraju gluhih telefona.

Međutim, fazon je što nije Papetova stvar da li će Halilović i ostali biti uz reprezentaciju ili neće i što nema potrebe da se on pita za to.
palermo

#5142 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

jeza u ledja wrote:
Ma jok, Corola i Lucky :D .

Mislim, stvarno šta je vama, vi ste šef grupi ljudi, koja u vama treba da vidi autoritet, vođu, vas postavili kao stručnjaka za nešto, i onda odjednom nekome iznad vas pala neka ideja na pamet i on bez da vas upozna provede (tj.pokuša) ideju u praksu. Ma vidio bih ja kako bi Sejo (mislim Jose) na ovo reagovao :D

Ja sam podržao ideju o pozivu igračima, i sada mislim da je to dobra ideja, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da su to uradili bez konsultacija sa Sušićem.
palermo

#5143 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

Sarajevo1946 wrote:Da, rekao sam da je i Begić pogriješio jer je apsolutno glupavo da se u današnje vrijeme ljudi igraju gluhih telefona.

Međutim, fazon je što nije Papetova stvar da li će Halilović i ostali biti uz reprezentaciju ili neće i što nema potrebe da se on pita za to.
Ovo ti ozbiljno ???
jeza u ledja

#5144 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Sarajevo1946 wrote:Da, rekao sam da je i Begić pogriješio jer je apsolutno glupavo da se u današnje vrijeme ljudi igraju gluhih telefona.

O tome se da diskutovati. Ja mislim da je logicno da se i selektor pita. Zoves potencijalne reprezentativce.
jeza u ledja

#5145 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

I evo pogledaj. Od kad se to desilo jedno 3 intervjua smo procitali sa Susicem gdje ga se direktno pita o ovom pozivu. On je taj koji odgovara, ne Begic. Onda kad procitamo ta 3 intervjua konstatujemo da je Susic debil jer ne zna o cemu se radi. Pa jebote Mamic NJEMU odgovara , ne Begicu koji mu je poslao pismo. Kako bi se ti osjecao da ti neko radi iza ledja na svoju ruku, a TI za to odgovaras i ispadas blesav?
bingov buraz

#5146 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bingov buraz »

palermo wrote:
jeza u ledja wrote:
Ma jok, Corola i Lucky :D .

Mislim, stvarno šta je vama, vi ste šef grupi ljudi, koja u vama treba da vidi autoritet, vođu, vas postavili kao stručnjaka za nešto, i onda odjednom nekome iznad vas pala neka ideja na pamet i on bez da vas upozna provede (tj.pokuša) ideju u praksu. Ma vidio bih ja kako bi Sejo (mislim Jose) na ovo reagovao :D

Ja sam podržao ideju o pozivu igračima, i sada mislim da je to dobra ideja, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da su to uradili bez konsultacija sa Sušićem.
Selektor A tima nije vrhovno bozanstvo.Ego proradio kod Safeta.Da li su ga trebali obavijestiti?Jesu ali samo obavijestiti a ne konsultovati se sa njim.Koliko su mnogi kmecali zbog Ibrahimssona "savez nije zvao fuj hrak...." sad kad se zovu opet ne valja,jebajiga tesko je nama ugoditi.
Muhamed Đakmić

#5147 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Zašto jednostavno nije rekao da to nije u njegovom mandatu i završio sa tim? Nego se nešto pravdao, objašnjavao i šta sve nije.
jeza u ledja

#5148 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Zato sto pojma nije imao o cemu se radi izgleda.

Novinar te pita cujemo pozvali ste Halilovica u repku ali Mamic se buni.
A ti kontas sta ba nisam mu ja slao nikakav poziv. I onda tako par puta, dok skontas da te neko pravi budalom.

Sto ce reci da nije u njegovom mandatu kad uopste ne zna da se ne radi o zvanicnom pozivu u reprezentaciju?

I selektor nije vrhovno bozanstvo, ali ovakva stvar je sasvim normalna da se konsultuje sa njim i da vas je neko pitao prije par sedmica ne bi ni pomislili da se ovo radi mimo Susica.
palermo

#5149 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

Sarajevo1946 wrote:Zašto jednostavno nije rekao da to nije u njegovom mandatu i završio sa tim? Nego se nešto pravdao, objašnjavao i šta sve nije.
Čekaj, gdje je Begić te momke zvao.....na skijanje na Bjelašnici ?....na janjetinu kod Gojka ? na bozu na čaršiji ?
na sogan dolmu u Inat kući?......gdje ih je zvao. Ahaaa, kao goste u reprezentaciju, a ko vodi reprezentaciju, ko je gazda te kuće zvane A reprezentacija,ko je odgovoran za tu kuću... Safet Sušić. I onda to nije njegov mandat.....ljudi , saberite se
Muhamed Đakmić

#5150 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Muhamed Đakmić »

Pa stanite, je l' vi stvarno mislite da na reprezentativna okupljanja ne dolaze svakakvi šalabajzeri i dan danas? :-) :-)

Tom logikom, Sušić se i protiv njih trebao pobuniti.
Post Reply