CVIKERASH wrote:ja citam ove komentare..ja ne mogu da vjerujem da neko moze pohvaliti selektora i igrace ..pa ovo je KATASTROFA!!!!
pape da ima imalo pojma o vodjenju ,ne bi on vodio sigurno repku,bio bi na celu nekog npr.turskog ili francuskog kluba,,,kako mozete podrzavati papeta koji je godinama odbijao da vodi nasu reprezantaciju???nikad ga nije bilo da pomogne ..... pogledajte nase igrace onda...dzeko ,po mom misljenju,postaje novi salihmadizic..po cemu??mrsko mu potrcati,vuce se po terenu ko prebijena macka,,spaha zadnje dvije utakmice totalno nezainteresovan,,misimovic -s,vise imamo stete nego koristi od njega,,to isto mislim i za mravca,,,,ibisevic-uprkos golu on nije zasluzio pored jednog muslimovica mjesto medju prvih 11 .........
moj fudbalski patriotizam je ispuhao nakon utakmice sa portugalom.inace sam pratio nase od prve kvalifikicaone utakmice sa grckom iz 1996 kad smo izgubili sa 3:0 ,kad vecina ovih novopocenih navijaca koji hvale papeta nisu imali pojma ko je jedan npr katana suad,,,
ali nema veze uvijek ostaje ona famozna izvlakusa: IMAMO TIM ZA NAREDNE KVALIFIKACIJE...
Kakve to veze ima otkad ko prati reprezentaciju? Evo ja je pratim od prve utakmice protiv Italije na Koševu, preko onog poraza po kijametu protiv Grka, kad Kodri lopta nije htjela u gol, velike pobjede nad Danskom, pa i one beznačajne pobjede protiv Slovenije, koja nam je u to vrijeme bila kanta za napucavanje (i danas su, ali samo u međusobnim duelima), i vrlo se dobro sjećam rahmetli Katane, kao i ostalih reprezentativaca iz tiog vremena, od Kodre, Hibića, Pintula, Musića (dok je još momak bio), pa i onih iz naših klubova koji su nosili dres repke, kao što je bio Geca, Dedić, Šabić, Begić. I sjećam se ko jučer da je bilo naslova u jednom od prvih brojeva Avazovog Sporta "Pintul strpao u džep Ronalda", pa to opet nije razlog da ne podržim Papeta, kao i sve trenere prije njega.
Podržavam ga, jer se ovdje počelo blatiti njegovo ime, prije nego je i prvu utakmicu stigao voditi, a kad radiš u takvom okruženju, plus onaj usrani Savez, plus govnari od novinara, onda je svaki posao Sizifov posao, a put do uspjeha je znatno otežan.
I upala mi je u oči jedna tvoja konstatacija, nećeš da podržiš Sušića i reprezentaciju, jer ga dosad nije interesovala reprezentacija, a u isto vrijeme kažeš da si reprezentaciju, a samim time i selektora, podržavao do Portugala, pa me interesuje kako ti tad nije smetalo što reprezentaciju vodi jedan Ćiro, kojeg ne samo da nije zanimala reprezentacija, nego ni država BiH i koji je javno i otvoreno pokazivao mržnju prema BiH, za što postoje mnogi svjedoci o njegovom šprdanju na račun Jedne i Jedine u hotelu u Bologni. A o ukradenim igračima, koji su se "kroatizirali", da i ne pričam.
mr_niceee wrote:Sto se tice zadnje utakmice, znao sam da cemo lose proci do kraja utakmice nakon one dvije jako jako cudne izmjene koje je napravio na poluvremenu, kaze da je hasagic povrijedjen, pa vjerovatno je u strucnom stabu dovoljan broj doktora koji ce procijeniti jel neko uopste spreman za utakmicu. begovica je trebao staviti od prve minute, zasto to hasagic mora braniti svaku utakmicu?
jedan mravac je igrao rukom, pa ok, desava se, zasto tog momka blatimo? neka ga neka igra kada je poceo, ono sto se desilo moze se svakom igracu desiti, ne, velemajstor susic ga je izbacio, lafo je mravac jako razocaran pa nije mogao nastaviti utakmicu hahaha price za malu djecu!!! ako je to zaista tako, onda mravac treba raditi kao notar, automehanicar, serviser necega itd isl, za njega nije fudbal ako ce on biti mentalno slab nakon neke greske!!!
Koliko puta vama treba istu stvar ponoviti? Jeste li pobogu ljudi uopšte vi gledali utakmicu? Znaš li da se Hasagić povrijedio U TOKU UTAKMICE, a ne prije iste? JEsi li uopšte gledoa tekmu, pa vidio da se u 44. minuti, poslije onog izbijanja lopte u aut, šepajući i čuvajući za kuk vratio na gol? Nisi, normalno, zato i pišeš takve stvari.
Dalje, Sušić je fino obrazložio zašto je izbacio Mravca. Imaš video sa pressice pa pogledaj, izbacio ga je jer je imao karton, a uz to je i psihički pao, šta je trebalo da opet zaboravi igrača kao i u 45. minuti, da napravi klizeći, dobije drugi karton i vozdra? I opet bi bilo po Sušiću da je majmun i kreten, jer ga nije izbacio.
I koliko ti uopšte imaš odigranih utakmica na najvišem nivou iza sebe, pa da ti možeš Papetu suflirati o fudbalskoj psihologiji? Shvatite već jednom da ono što igrate u PES-u i FM-u nema apsolutno nikakvih dodirnih tačaka sa onim što je fudbal u stvarnom životu, biće vam lakše.