A sta je sa zlocinima druge strane? Sta kada se neko rznese u kaficu u izraelu?GOLFER wrote:jefferson wrote:
ja provokator?
Pricate cijelo vrijeme kako svo stanovnistvo u izraelu je ovako ili onakvo, stavljate slike djece kakos e potpisuju na bombe, aludirajuci da su sva takva djeca i da je to dio oficijelne politike, i onda ja provociram kada ukazem na to!
Pa evo opet dokazujes da si provokator, ko je i gdje rekao da je SVO stanovnistvo Izraela nekakvo? ko je i gdje rekao to za djecu? niko nigdje, dakle provociras... Slikama jeste mjesto na ovoj temi, jer one nisu izmisljenje a ako poredimo slike sa samo jednim Izraelskim zlocinom, slike su mala maca, nisu vrijedne ni spomena, prema toe nekontam sto se palis na slike...
A Izrealska oficijelna politika jeste u mucenju, ubijanju i protjerivanju palestinaca sa svete emlje izraelske i tu su stvari crno-bijele, IzrAELSKA OFICIJELNA POLITIKA je zlocinacka i agresorska, to je jasno svakom normalnom umu... e sad druga je stvar sto USA i zapadne zemlje javno ne osudjuju (nego podrzavaju) Izraelske zlocine, pa se zlocini i ne smatraju zlocinima nego casnom ODBRANOM Izraelskih interesa.... FUJ!!!
ja ne branim izrael, ali mozda bi mogli malo i o politici Hamasa?