Blekic je fino u zadnjem intervjuu rekao da se nece biti smjene trenera,ali da se naredne tri utakmice moraju pobjediti na Kosevu dominantno..
Polako ,vidjet cemo,nase je da u subotu u 20:00h svi budemo na Hasetovom stadionu (dobro zvuci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
agent_001 wrote:Da si ga jucer vidjeo u Visokom... jad i cemer... odbija mu se lopta od noge ili mu prodje kroz noge, sam pred golom nabije ko sivonja razbije zeni prozor na kuci i sl.
Na jednom turističkom forumu pita čovjek šta da fiksira na UK sportskoj prognozi za tekmu FK Sarajevo:Čelik koja se igra na Koševu 18. 08. 2010.g.?fk sarajevo v celik 18th of august 2010”yesterday by SSSMACC
held at the asim ferhatovic hase stadium. could some one confirm this fixture for me? thanks
3+PipiDugaDevetka wrote:Na jednom turističkom forumu pita čovjek šta da fiksira na UK sportskoj prognozi za tekmu FK Sarajevo:Čelik koja se igra na Koševu 18. 08. 2010.g.?fk sarajevo v celik 18th of august 2010”yesterday by SSSMACC
held at the asim ferhatovic hase stadium. could some one confirm this fixture for me? thanks
Šta da mu odgovorim?
Zbroj golova 4+PipiDugaDevetka wrote:Na jednom turističkom forumu pita čovjek šta da fiksira na UK sportskoj prognozi za tekmu FK Sarajevo:Čelik koja se igra na Koševu 18. 08. 2010.g.?fk sarajevo v celik 18th of august 2010”yesterday by SSSMACC
Šta da mu odgovorim?
Pogotovo nakon ovoga-LIBERO- wrote:Braca...![]()

trebalo bi biti na fksinfo...a ima malih tehnickih problema nekad slika zaledi ali rijesit ce se tokokuz_sa wrote:imal slika LED ekrana igdje?
tnxdon_emir wrote:trebalo bi biti na fksinfo...a ima malih tehnickih problema nekad slika zaledi ali rijesit ce se tokokuz_sa wrote:imal slika LED ekrana igdje?![]()