HS kablovska
Moderator: anex
- Adriatic
#5126 Re: HS kablovska
Ipak mislim da je više do Enesa, ma koliko se pojedini trudili da ga opravdaju.
SK vrijedi više nego 10 Arena.
Ko ne vjeruje, neka samo pogleda program SK svaki dan i biće mu jasno.
-
AdrianMole
#5127 Re: HS kablovska
Da li stvarno SK vrijedi kao 10 Arena.Pogledajmo današnju shemu:Adriatic wrote:Ipak mislim da je više do Enesa, ma koliko se pojedini trudili da ga opravdaju.
http://www.sportklub.info/programska-sema
http://www.tvarenasport.com/channel
Prenosi:
Sportklub ima dvije utakmice engleske lige (i to ne top timova) i jednu španskog rukometa.
Arenasport ima tri utakmice španskog kupa,njemački rukomet ,jednu francuskog kupa(dosta atraktivnu) i jednu talijanske lige.
Po čemu je Sportklub bolji?
Općenito preko tjedna pogotovo kada su kup utakmice,Liga šampiona i Liga Evrope Arena po meni ima bolji program,dok vikendom isključivo zbog španske,engleske i NBA lige Sportklub preteže.Razlika ipak nije tako drastična.
-
The Realist
#5128 Re: HS kablovska
Do uprave HS-a je sigurno dijelom, ali je pitanje kako bi korisnici reagovali na povećanje usluge.Adriatic wrote:Ipak mislim da je više do Enesa, ma koliko se pojedini trudili da ga opravdaju.
SK sigurno ne vrijedi više od 10 Arena. Treba vidjeti ko će dobiti prava za Prem za sljedeće tri godine.
SK ima Prem, Primeru i NBA i naravno, to im je veliki plus. Arene imaju Seriea A, League 1, Europa League i Champions League (gdje daju 4-5 utakmica odjednom i to je njima veliki plus), imaju NFL (koji nije popularan kao NBA, ali neki od nas vode), te veliki plus po mom mišljenju je naša liga, šta god neki mislili, ali lijepo je da neko prenosi utakmice i to u visokom kvalitetu slike.
Eh, ima tu još sportova, gdje jedni drugima uzimaju prednost, zavisi ko šta gleda, ali činjenica je da se kod nas samo na osnovu fudbalske ponude cijeni kvaliteta usluge.
SK ima neke prednosti, ali da su 10 puta bolji, nisu sigurno. Doduše, to sam samo ja.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#5129 Re: HS kablovska
Preuvelicava se ta tvrdnja, koja je dosta cesta, da SK vrijedi duplo vise nego Arene. Mozda je stvar ukusa. Djelomicno i jeste bolji, slazem se, ali da vrijedi duplo vise i da je bas toliko wau bolji, to bas i ne mislim.
Najbolja je varijanta uklopiti i jedno i drugo. 15KM bih pristao placati za kombinaciju Arena i SK
Najbolja je varijanta uklopiti i jedno i drugo. 15KM bih pristao placati za kombinaciju Arena i SK
-
Holms
#5130 Re: HS kablovska
jel ovo neko poredi SK i Arene
neko je prije rekao da ove godine nismo mogli gledati čak ni WIMBLEDON heeeeeeeeeeeeeejjjjj
a o NBA ligi i Engleskoj ligi valjda ne treba ni trošiti riječi
zato Enesovi advokati, popustite malo
pametan čovjek zna kad treba stati
a o Enesu najbolje govori njegova privatna tv HEMA
kad ga tamo vidim, jasno mi je zašto smo gdje smo
ali nek Enes ima za putovanja
neko je prije rekao da ove godine nismo mogli gledati čak ni WIMBLEDON heeeeeeeeeeeeeejjjjj
- respo
#5131 Re: HS kablovska
nekome mozda wimbledon engleska liga i nba mozda nisu u vrhu sto se tice sportaHolms wrote:jel ovo neko poredi SK i Arene![]()
meni je bolje gledati recimo francusku ligu nego englesku
sto se tice kosarke manjue vise nba i europska kosarka mi je haman pa isto mozda cak i bolje utakmice budu u europi
a tenis? ne zanima me nikako pa makar svaki dan pustali wimbledon
-
Holms
#5132 Re: HS kablovska
neke vise zanima bilijar pa da li ćemo njih uzeti kao kriterij?respo wrote:nekome mozda wimbledon engleska liga i nba mozda nisu u vrhu sto se tice sportaHolms wrote:jel ovo neko poredi SK i Arene![]()
meni je bolje gledati recimo francusku ligu nego englesku
sto se tice kosarke manjue vise nba i europska kosarka mi je haman pa isto mozda cak i bolje utakmice budu u europi a tenis? ne zanima me nikako pa makar svaki dan pustali wimbledon
ne mogu vjerovati da se nekome mora i ovo objašnjavati
a o ovom boldiranom
- respo
#5133 Re: HS kablovska
uzmi sve kao kriterij
samo sto je tvoj prvi post zvucao ono ko ne voli wimbledon nba i engleski premier nema pojma o sportu i ne treba nam nista drugo osim toga
meni licno su arene bolje od sk sta cemo sad? da odem na temu telemach i kazem papci nemate francusku ligu nemate ligu sampiona itd vlasnik telemacha seljacina (to ne govori da je ovaj suprotnost) al tvoj post govori kao da si jedini ti upravu
e nisi
samo sto je tvoj prvi post zvucao ono ko ne voli wimbledon nba i engleski premier nema pojma o sportu i ne treba nam nista drugo osim toga
meni licno su arene bolje od sk sta cemo sad? da odem na temu telemach i kazem papci nemate francusku ligu nemate ligu sampiona itd vlasnik telemacha seljacina (to ne govori da je ovaj suprotnost) al tvoj post govori kao da si jedini ti upravu
e nisi
- mixone1995
#5134 Re: HS kablovska
Realno bilo bi najbolje kad bi ubacili SportKlub, SportKlub + i SKPrime (i ova dva nekakva manje bitna kanala F&H, Golf Klub) u dodatni digitalni paket koji bi se placao max. 5KM
Mislim da bi ovo vecini odgovaralo ?!
Ja licno bi placao 5KM za navedeni paket i mogao bi gledati englesku i spansku ligu

-
The Realist
#5135 Re: HS kablovska
Da, mislim da bi većina to prihvatila i bili bi svi na dobitku, ali izgleda da to nije lako napraviti.mixone1995 wrote:Realno bilo bi najbolje kad bi ubacili SportKlub, SportKlub + i SKPrime (i ova dva nekakva manje bitna kanala F&H, Golf Klub) u dodatni digitalni paket koji bi se placao max. 5KMMislim da bi ovo vecini odgovaralo ?!
Ja licno bi placao 5KM za navedeni paket i mogao bi gledati englesku i spansku ligu
![]()
-
barcelona81
#5136 Re: HS kablovska
Moze li mi neko pomoci malo vezano oko digitalnog resivera.Dosta sam upucen u rad istog,medjutim prije par dana sam primjetio,da dok sam ja bio na putu ,neko je od mojih cackao oko resivera i sad je promijenjen mod iz onog parental u normal.Sad kad zelim vratiti trazi mi sifru,ja ukucam on izbacuje pogresna.Promjenim sifru u onom ca manager ,medjutim kad opet zelim promjeniti mod i ukucavam istu ,opet izbacuje pogresna sifra,sad niti mogu skrenirati kanale niti resetovati ,nista apsolutno.Sad pitam ja svoje sta su radili medjutim prica je kako nisu nista.Ne mogu vise ni da se sjetim ,da li postoji neki drugi nacin da se rijesi ovaj problem ili moram nositi resiver kod njih.Hvala
- sizif
#5137 Re: HS kablovska
Na digitalnoj, ima li titl na kanalima Fox life,Fox crime i TV1000.
- mixone1995
#5138 Re: HS kablovska
Ima, ako imas modul ili HD resiversizif wrote:Na digitalnoj, ima li titl na kanalima Fox life,Fox crime i TV1000.
- Veliko Stopalo
#5139 Re: HS kablovska
mijenjam sve druge kanale (chak i hustler, darling, sct...)
za kombinaciju arene i sport kluba. 
- madridist
#5140 Re: HS kablovska
Ja bi dao te i još sve ovo lokalnih što kod nas u Txtv ima za taj kombo.Al teško,ovdje je Hayat music il BN-sat za većinu potrebniji nego recimo genijalni FOX.
Još 20-ak dana i odo ja u total dok telemach ne dobaci do nas.
-
kupujmodomace
#5141 Re: HS kablovska
Na TXTV nema Hayat music jer je txtv=elta, dakle lopovluk.madridist wrote:Ja bi dao te i još sve ovo lokalnih što kod nas u Txtv ima za taj kombo.Al teško,ovdje je Hayat music il BN-sat za većinu potrebniji nego recimo genijalni FOX.
foxove isključili jer trebaju plaćat 10pf više i uvalili cinestar od kojeg je tv1000 bolji 300 puta.
i da, jos jedan od uslova foxa je da im daju tacan broj pretplatnika, sto ovi cuvaju ko zmija noge jer sa vecim brojem pretplatnika određene kanale moraju placati vise..kao npr eurosport...
-
The Realist
#5142 Re: HS kablovska
Ima ako imaš Hema reciever, HD receiver, ili CI modul. Na Dalviu nema.sizif wrote:Na digitalnoj, ima li titl na kanalima Fox life,Fox crime i TV1000.
- sizif
#5143 Re: HS kablovska
The Realist wrote:Ima ako imaš Hema reciever, HD receiver, ili CI modul. Na Dalviu nema.sizif wrote:Na digitalnoj, ima li titl na kanalima Fox life,Fox crime i TV1000.
Kod mene Dalvi, sta sad da radim da imam prevod ?
-
zikmu
#5144 Re: HS kablovska
Nazoves HS da ti zamjene resiver 
- chakany
#5146 Re: HS kablovska
Od ponedjeljka 3.12. umjesto Zone Romantica dolazi CBS drama 
- Adriatic
#5147 Re: HS kablovska
Jaoooooooooo super.chakany wrote:Od ponedjeljka 3.12. umjesto Zone Romantica dolazi CBS drama
-
The Realist
#5150 Re: HS kablovska
Kako god, ovo je napredak (iako ne ono što čekamo), jer kako sam vidio, mogao bih i pratiti CBS drama, a supruga definitivno.