detroit-mercy wrote:amar1994 wrote:Meni je samo šume žao , ako je nece dirati onda OK
@Sowhat
ja sam cudan lik ,razumi i mene
BTW. nije ruzno , ruzno mi je 90% ljudi i faca tamo , eto to mi najvise smeta
Takodje mi smeta vlasnik svega toga , imam taj problem i komplex prema njima .
A ne smeta ti ilegalna sjeca sume koju provode lokalne lole, ili kamioni puni balvana svaki dan na cestama koji odose ko zna gdje. Taj sto je izgradio park ce se truditi i da ocuva prirodno okruzenje oko njega jer to je i poenta cijelog tog kompleksa, mada meni se cini da tebi sve smeta.
ma kome ne smeta

, cuj ne smeta mi , kakvim me covjekom smatras
Iako tema nije al eto
pa bolan , na dedinu vikendicu se ne moze otic vise autom(lokacija Banjalucica) , jer su ti isti ilegalci razvalili put pretovarenim kamionima , za 15god koliko idem gore nestalo je šume katastrofa , zao bude svakom normalnom covjeku , debilima i bosnjololama ne. Al sta ces , sve po zakonu , ovi iz RS voze u Federaciju i obratno , a sumari i policija imaju dio

, toliko o zakonu i svemu tome , sta ko zna gdje , sve se zna i svi su uvezani , ako neko progovori ostaje bez posla , nemam zivaca da ti sve pisem .
citaj sta pisem , ako nece dirati šumu onda je OK
PS. Doci ce dan kad ce sve bit privatni posjed , pa i izvori vode cega se najvise bojim , eh onda mozda ali mozda neki shvate zasto meni neke gradnje smetaju .
gdje ne smijes reci
da si drugaciji, glasno
i zasto, ovdje oduvijek je bio, zastoj
ja ne razumijem to