Wade poludio sa blokadama, lupa gdje stigne
Sta ovo Boston radi NY
Moderators: Charuga, Tomahawk11
a Nicksi grade veliku ekipusmoki_choko wrote:pada i prva metla u play offu
polako, iduce sezone minimalno jedna pobjeda u play offujust principe wrote:a Nicksi grade veliku ekipusmoki_choko wrote:pada i prva metla u play offu
nekad se taj odmor obije o glavu pojedinim ekipama. kolko sam ja primjetio tokom sezona i play offovaBordolini wrote:C's 4:0! Zasluzeno smo uzeli tekme u NY, a ove ovdje smo vrlo lako mogli zijaniti obje. Zahvaljujuci Riversu, pravovremenim timeoutima i dobrom taktikom nekako smo se izvukli. NY je solidna ekipa ali nesto kao M. City u fudbalu, previse sebicnjaka. Doduse, nemaju ni neki igracki kadar za vece domete. Zelim im vise srece slijedece godine.
Dobro je da je Phila uspjela otkinuti barem ovu jednu, nek gospoda sa Southe Beacha igraju dok mi odmaramo.
roy zvijerspree wrote:brandon roy se vratio. 24 poena, 5 asistencija i 4 skoka za 25 min. sve je pogodio u zadnjoj cetvrtini. joj koji su glupani mavsi
75% da ce dobiti,25% brandon roytranslater wrote:ostao mi samo dallas za pare...pa da vidim kakve su pretpostavke ljudi koji to malo bolje prate...
kakve su mi sanse???
75% da ce dobiti 100% da ce izgubiti. ako roy bude igro ko zadnju cetvrtinu naravnoarmin.i.am wrote:75% da ce dobiti,25% brandon roytranslater wrote:ostao mi samo dallas za pare...pa da vidim kakve su pretpostavke ljudi koji to malo bolje prate...
kakve su mi sanse???
jedino ako brandon da 50-60 poenasmoki_choko wrote:75% da ce dobiti 100% da ce izgubiti. ako roy bude igro ko zadnju cetvrtinu naravnoarmin.i.am wrote:75% da ce dobiti,25% brandon roytranslater wrote:ostao mi samo dallas za pare...pa da vidim kakve su pretpostavke ljudi koji to malo bolje prate...
kakve su mi sanse???
sta je to za njega. da ce on to u jednoj cetvrtiniarmin.i.am wrote:jedino ako brandon da 50-60 poena
jeste 3 puta do sada. knicksi 99-te, warriorsi prije nekoliko godina protiv mavsa i ne znam ko je bio treci.smoki_choko wrote:memphis dere, razvalise spurse. jel se ikad desilo da osma ekipa pobijedi prvu u istocnoj ili zapadnoj konferencijii
Jesul' grizliji ili nisuspree wrote:iako mrzim mamuze nekako mi ih zao ipak. pojedose ih grizliji u drugom poluvremenu. razmontirali su ih bukvalno.