leffe wrote:Bilo kako bilo, imamo puno više šupaka nego pedera.
Ote mi misao.
Dodao bih i puno više pizdi nego lezbijki.
leffe wrote:Bilo kako bilo, imamo puno više šupaka nego pedera.
Nije to bitno vec izvor. Dokumentovanje stvarnog dogadaja u stvarnom gradu cija je lokacija utvrdena sa sigurnosti? Aha.plain vanilla wrote:i sta sad? nije ovo saudijska arabija niti su svi muslimaniyasaq wrote:“I Luta – kad reče narodu svom: ‘Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio? Vi sa strašću prilazite muškarcima umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!’ A odgovor naroda njegova glasio je: ‘Istjerajte ih iz grada vašeg, oni su ljudi čistunci!’ I Mi smo njega i porodicu njegovu spasili, osim žene njegove – ona je ostala s onima koji su kaznu iskusili. I na njih smo kišu spustili, pa pogledaj kako su razvratnici skončali.” (el-A’raf, 80–84)
ljudi se javno klade, ne vidim da ih ko kamenuje
Novak20 wrote:leffe wrote:Bilo kako bilo, imamo puno više šupaka nego pedera.![]()
![]()
![]()
Ote mi misao.
Dodao bih i puno više pizdi nego lezbijki.
ne znam izvor grada, ali znam da je ovo kopirano s fejsa, efendija siri ljubavBloo wrote:Nije to bitno vec izvor. Dokumentovanje stvarnog dogadaja u stvarnom gradu cija je lokacija utvrdena sa sigurnosti? Aha.plain vanilla wrote:i sta sad? nije ovo saudijska arabija niti su svi muslimaniyasaq wrote:“I Luta – kad reče narodu svom: ‘Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije činio? Vi sa strašću prilazite muškarcima umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!’ A odgovor naroda njegova glasio je: ‘Istjerajte ih iz grada vašeg, oni su ljudi čistunci!’ I Mi smo njega i porodicu njegovu spasili, osim žene njegove – ona je ostala s onima koji su kaznu iskusili. I na njih smo kišu spustili, pa pogledaj kako su razvratnici skončali.” (el-A’raf, 80–84)
ljudi se javno klade, ne vidim da ih ko kamenuje
Ni se vridjati, not good.Sara03 wrote:Opet Lutov narod i ostale bajke.![]()
Šampinjon ne izlazi iz full retard modusa.![]()
...
Nije ni to bitno, već šta ko može sprovest u djelo kad je u poziciji da mu se može.Nije to bitno vec izvor. Dokumentovanje stvarnog dogadaja u stvarnom gradu cija je lokacija utvrdena sa sigurnosti? Aha.
Sto je charming ...plain vanilla wrote: ne znam izvor grada, ali znam da je ovo kopirano s fejsa, efendija siri ljubav
Plitka glavo niti jedno niti drugo, izvor je plemeniti Qur'an ! Al' isto se pominje u svim svetim knjigama !Bloo wrote:Sto je charming ...plain vanilla wrote: ne znam izvor grada, ali znam da je ovo kopirano s fejsa, efendija siri ljubav
Koristenje dijelova Starog zavjeta i hebrejskih svetih knjiga kao "validnih historijskih zapisa" iz vremena davnih daavnih kao prijetnju...
i ti sad bas citao Kur'an pa nako pod abdestom bacio oko na forum?yasaq wrote:Plitka glavo niti jedno niti drugo, izvor je plemeniti Qur'an ! Al' isto se pominje u svim svetim knjigama !Bloo wrote:Sto je charming ...plain vanilla wrote: ne znam izvor grada, ali znam da je ovo kopirano s fejsa, efendija siri ljubav
Koristenje dijelova Starog zavjeta i hebrejskih svetih knjiga kao "validnih historijskih zapisa" iz vremena davnih daavnih kao prijetnju...
yasaq wrote:UPOZORENJE !!!
Saro, ponasaj se.Sara03 wrote:
Jesambeni-bu-man wrote:yasaq wrote:UPOZORENJE !!!![]()
![]()
![]()
jesi balkon
Da, postoje validne studije na koje sam naišao slučajno dok sam tražio neke tekstove za magisterij. No, pošto to nije bilo ono što mi je trebalo, samo sam pročitao, a nisam kopirao, niti sačuvao. Nije bilo objavljeno na popularnim web stranicama, niti domaćim stranicama. Pristup nekim člancima sam plaćao, a ovo je bilo besplatno.r_faruk wrote:Ako postoje validne studije objavljene u peer reviewed magazinima, siguran sam da ces ih tamo i naci. Kod nas postoji ogroman priblem sa "naucnici su otkrili", pogledaj samo klix i radio sarajevo portal se kvazinaucnim istrazivanjima na naslovnim stranama. Najkvalitetnijim istrazivanjima ne mozes ni pristupiti bez placanja. Ako nesto nema na internetu, kao i da ne postoji jel? Ja sam placao clanke u univerzitetskoj biblioteci jer nisam mogao doci do njih preko interneta. Nema ga online. Ako znas naziv clanka, lako ga je nabaviti.
U kojoj zemlji zivis ako smijemo znati. Pitanje za sve one koji zive u nekoj od razvijenijih drzava tipa norveska, danska, svicarska, holandija,njemacka, austrija... kako se nosite sa tim paradama i kako uticu na zdravlje? Zasto ste jos uvijek u zemlji u kojoj takve pojave smatrate bolesnim i direktnom prijetnjom za vasu djecu i normalan razvoj i odrastanje.
Da li je moguce da ste finansijsku sigurnost i benefite zivota u uredjenom drustvu stavili ispred zdravlja vlastitog djeteta koje je svaki dan izlozeno uticaju gey populacije i bolestima koje oni sire?
Takodjer, na koji nacin smatrate da ce parada unistiti bh drustvo i kulturu i zasto cemo propasti ako se ona odrzi? Evo vi ste u pederskoj europi, ali vam nista ne fali. Putujete, skolujete se, radite, idete na godisnji na more/skijanje, u bosnu slabo i dolazite jer u njoj ne valja ni prevoz, ni cesta, ni parking, ni zdravstvo, ni skolstvo... a mnogi djecu salju vani na studij (izlazu ih raznim bolescinama i opasnostima) jer ovaj nas ne valja i iskreno se nadaju da ce im djeca tamo i ostati.
vidim, cak mislim da je balkon livada za tebeyasaq wrote:Jesambeni-bu-man wrote:yasaq wrote:UPOZORENJE !!!![]()
![]()
![]()
jesi balkon![]()
![]()
jesi l' probala ? je l' ti boljeSara03 wrote:
izvan filđana sam već nesiguranbeni-bu-man wrote:vidim, cak mislim da je balkon livada za tebeyasaq wrote:Jesambeni-bu-man wrote:![]()
![]()
![]()
jesi balkon![]()
![]()