Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
insomnia78

#5126 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

plain vanilla wrote:
insomnia78 wrote:Mogla bi se dadi podrska majkama Srebrenice. Doduse njihova djeca nisu imala dredove i pisala pjesme a u Tuzli je najveci strah da te neko ne proglasi seljakom. Pa onda bi se moglo traziti da se kazne oni sto pustise Djukića na “lijecenje” kad je vec on nedostupan...
Tuzlaci su davali podrsku majkama Srebrenice. To bi ti i trebao i mogao znati.
Bujrum pa povedi, pridruzit cemo se opet.

Ovu podrsku 'organizuje' neformalna grupa. Znaci, slobodno i vi sta organizujte, niko vam ne brani.
Ali najlakse kakit po svemu i svacemu a ne raditi nista.

A ovi sto potezu Kapiju, sram vas bilo.
Jesu. Bude sedam ljudi
julisiz es grant

#5127 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

plain vanilla wrote: A ovi sto potezu Kapiju, sram vas bilo.
Je li smatraš da general Đukić nije kriv i da treba ostati na slobodi?
Pa majku mu, ne može Alija baš za sve biti kriv...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#5128 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

insomnia78 wrote: Jesu. Bude sedam ljudi
Onda je bolje pitanje zasto Srebrenicani ne podrze majke Srebrenice, ovdje ih je puno vise od sedam :zoka:

Ali stvarno ste zatrolali temu, I Dodik bi vas.lajkao
insomnia78

#5129 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Pa i onako se nista ne desava. Onaj se slika ko starleta, Vaskovic po obicaju lupa gluposti a narod se sprema za sutrasnju paradu
julisiz es grant

#5130 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

insomnia78 wrote:Pa i onako se nista ne desava. Onaj se slika ko starleta, Vaskovic po obicaju lupa gluposti a narod se sprema za sutrasnju paradu
Lepo od njega što se uklonio da im ne kvari veselje.
Janjicar

#5131 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

insomnia78 wrote:Pa i onako se nista ne desava. Onaj se slika ko starleta, Vaskovic po obicaju lupa gluposti a narod se sprema za sutrasnju paradu
Vodi svoje brige

https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /190108096
Maraschino

#5132 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

julisiz es grant wrote:
Ne bi me cudilo, sa patriotekim osjecajima i razlogom.
bingov buraz

#5133 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bingov buraz »

julisiz es grant wrote:
U sridu :thumbup:
CPT

#5134 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

bingov buraz wrote:
julisiz es grant wrote:
Oni ističu da svako ko se pojavi na proslavi u Banjoj Luci sa logom grupe ili bude pravio bilo kakve nemire nije član grupe Pravda za Davida.
"Nećemo dopustiti korumpiranom sistemu da opet isprlja ime grupe i predstavi nas kao huligane ili rušioce RS. Mi samo želimo da sistem bude pravedan te da funkcioniše. Mi volimo našu zemlju i od borbe za bolju budućnost nećemo odustati".

:roll:
sumirprimus

#5135 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

costacurta wrote:Meni su interesantni ovi tuzlanski kvazi multikulturnjaci koji su našli zashodno da daju podršku Davoru pored toliko stvari kojima su okruženi a kojima bi se trebalo brinuti. Koji su to bolidi inficirani Jasminovom patetikom o multikulturi i u svijetu jedinstvenoj Tuzli. Imaš Memića, imaš Sefića, Rastodera, cijene goriva, zagađen zrak itd itd ono se našlo davati podršku nekome ko ih ne hebe ni stručno a samo sa jednim ciljem, ne bi li neki portal objavio neki komentar o jedinstvenoj Tuzli koja sve voli i u koju su svi dobrodošli, osim ako nisu zli Arapi, pokrivene žene, iz Banovića, Sarajeva, Živinica, Lukavca, dijaspore........ :roll:

imas pozz od djakona hehe :kiss:
sumirprimus

#5136 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

i fakt jos ni sa kim nisam prico na temu davora, nikom ni na vrh jezika nije bila.
top tema snjeg, nova godina, gdje se bilo sta se jelo pilo,s kim se bilo,depresivni januar, ko ce u njemacku i tako ni traga od davora i protesta :-)
high_volume

#5137 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by high_volume »

bingov buraz wrote:
julisiz es grant wrote:
Ovdje se može upotrijebiti priča o dvije muhe... prestanak mučnih i neefikasnih protesta, i devetojanuarsko "domoljublje" :-)
costacurta

#5138 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by costacurta »

sumirprimus wrote:i fakt jos ni sa kim nisam prico na temu davora, nikom ni na vrh jezika nije bila.
top tema snjeg, nova godina, gdje se bilo sta se jelo pilo,s kim se bilo,depresivni januar, ko ce u njemacku i tako ni traga od davora i protesta :-)
Čuj nova godina?! Pa mi smo muslimani, a ti bezbeli tuzlak ti si je slaviJo :D
Naivni bošnjače, fulate poentu multikulturnjaci.
I Dačić pjeva Miljacku, jel i on gotiva?
Jel Đakon pozvao možda Vučića da isporuči Đukića?
Jel Đakon pozvao SPC da osudi GENOCID?
Jašta je, Eno ga patrijarh jutros došao u BL da blagosilja 9. Januar i drži liturgije?
Zajebi tamburanje i guslanje uz meze, mi smo milion puta pokazali empatiju i ljubav prema svima, nerijetko na svoju štetu. Ja prvi za Davorom i njegovom tragedijom a Davor ispade srbenda klasična, prvo RS i praznici, malo selfija pa onda protesti. Ma idi ba u pm. Ali mojim Tuzlacima je bitno da pokažu da im je stalo do Davora pa će sutra, (neće danas zbog praznika), pružiti mu podršku........ :roll:
I imaš tema milion na forumu, nešto te interesuje? a ti napiši. Ne zanima te? Ti prođi. Ne moraš biti svakom loncu kapak.
Kako Sloboda, šipovi, tribina, Jasmin, ovo ono
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#5139 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:
sumirprimus wrote:i fakt jos ni sa kim nisam prico na temu davora, nikom ni na vrh jezika nije bila.
Jašta je, Eno ga patrijarh jutros došao u BL da blagosilja 9. Januar i drži liturgije?
Zajebi tamburanje i guslanje uz meze, mi smo milion puta pokazali empatiju i ljubav prema svima, nerijetko na svoju štetu. Ja prvi za Davorom i njegovom tragedijom a Davor ispade srbenda klasična, prvo RS i praznici, malo selfija pa onda protesti. Ma idi ba u pm. Ali mojim Tuzlacima je bitno da pokažu da im je stalo do Davora pa će sutra, (neće danas zbog praznika), pružiti mu podršku........ :roll:
I imaš tema milion na forumu, nešto te interesuje? a ti napiši. Ne zanima te? Ti prođi. Ne moraš biti svakom loncu kapak.
otkud ti znas da smo mi muslimani? :?
stakasa

#5140 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by stakasa »

julisiz es grant wrote:
Pa jeste kontradiktoran ovaj Davor. Prijeti ubice, povesce, nema vise sta izgubit, nece se pomaknut sa trga dok se ubice ne pronadu, preimenovat ce trg zvace se po pokojnom Davidu, prica nepovezano pa se onda malo artikuliso, outfit ko da je sa modne piste, sklonio se sto kazes da ne kvari veselje pa ce se vratit... Cudan je nekakav. Na stranu sta ga je sve snaslo, ne do Bog nikome
julisiz es grant

#5141 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

...zašto da vam tugom pokvarim paradu...

sumirprimus

#5142 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

costacurta wrote:
:lol:
naĆi bože :kiss:
tuzlake davor ne interesuje toliko, zasto generaliziras,imamo mi svojih problema i musica :D
i zasto odma ba spc genocid gusle :lol:
p.s ja sam bosanac :izet:
SaraFina

#5143 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

plain vanilla wrote:
insomnia78 wrote:Mogla bi se dadi podrska majkama Srebrenice. Doduse njihova djeca nisu imala dredove i pisala pjesme a u Tuzli je najveci strah da te neko ne proglasi seljakom. Pa onda bi se moglo traziti da se kazne oni sto pustise Djukića na “lijecenje” kad je vec on nedostupan...
Tuzlaci su davali podrsku majkama Srebrenice. To bi ti i trebao i mogao znati.
Bujrum pa povedi, pridruzit cemo se opet.

Ovu podrsku 'organizuje' neformalna grupa. Znaci, slobodno i vi sta organizujte, niko vam ne brani.
Ali najlakse kakit po svemu i svacemu a ne raditi nista.

A ovi sto potezu Kapiju, sram vas bilo.

Pola Podrinja i više ( svi koji nisu vani) i Semberija tj Bijeljenci su nastanjeni u TK. I dio u KS. Ne znam šta se ima sporiti Tuzlacima podrška, kad ona očigledno izostaje i iz tih krajeva.
Ommadawn

#5145 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Ommadawn »

Well, I was right when I said that this might be interesting...

Od Davora Dragicevica do bacanja govnima po Tuzli, Tuzlacima, Kapiji, Srebrenici i sta vec ne.
sumirprimus

#5146 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sumirprimus »

Mislim ono tuzlak proziva tuzlake za proteste u banjaluci :lol: :-)
najbolje o ovom slucaju da pricaju banjalucani.oni su valjda najupuceniji?
:thumbup:
Ommadawn

#5147 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Ommadawn »

sumirprimus wrote:Mislim ono tuzlak proziva tuzlake za proteste u banjaluci :lol: :-)
najbolje o ovom slucaju da pricaju banjalucani.oni su valjda najupuceniji?
:thumbup:
Bice interesantno vidjeti da li ce Davor vec sutra isplivati odnekuda i nastaviti sa protestima.
Ipak nije red danas, jer slavi se jebiga... :oops:
Janjicar

#5148 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

A kad je Tuzla 3 dana drzala Sicki pod blokadom tad smo bili placenici, sad smo Srbende, aferim (Y) jebi*e se (Y)
julisiz es grant

#5149 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Janjicar wrote:A kad je Tuzla 3 dana drzala Sicki pod blokadom tad smo bili placenici, sad smo Srbende, aferim (Y) jebi*e se (Y)
Držali su zbog guzovače, ne zbog viših ciljeva.

Jesi ti ozdravio?
insomnia78

#5150 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

sumirprimus wrote:
costacurta wrote:Meni su interesantni ovi tuzlanski kvazi multikulturnjaci koji su našli zashodno da daju podršku Davoru pored toliko stvari kojima su okruženi a kojima bi se trebalo brinuti. Koji su to bolidi inficirani Jasminovom patetikom o multikulturi i u svijetu jedinstvenoj Tuzli. Imaš Memića, imaš Sefića, Rastodera, cijene goriva, zagađen zrak itd itd ono se našlo davati podršku nekome ko ih ne hebe ni stručno a samo sa jednim ciljem, ne bi li neki portal objavio neki komentar o jedinstvenoj Tuzli koja sve voli i u koju su svi dobrodošli, osim ako nisu zli Arapi, pokrivene žene, iz Banovića, Sarajeva, Živinica, Lukavca, dijaspore........ :roll:

imas pozz od djakona hehe :kiss:
Vidi Ace s popovima de druzi :lol:
Post Reply