hrasno38 wrote:Jebi ga nema svako priliku da radi za OJRA pa da moze dobaciti do Žiline i Kaunasa....neki su morali ostati i u BiH!Point. wrote:Ne treba hvala, imam svoje. Vise sam sklon vjerovati da si Kaunas vidio samo na Google Earth.manijak1 wrote: Umarašnije reprezentacija samo na forumu , ima je i van foruma.
Hoš kupit moje karte iz Žiline i Kaunasa ?
Čini mi seda sam na ovom forumu odavno prije tebe iznikao , i ako ćemo se zajebavati sa subjektivitetima ovdje , onda budi pristojan pa se poklopi i sa sedativima dočekaj četvrti prvi ljeta ovog .
Amar Amar Osim![]()
.
!:thumbup:Ma nema, ti si gigant!!
Ma ko sad trola ?
Nego ako hoš kupit , da napravimo dogovor .
Ako nećeš , moš prošetat u skokovima i meditirati do sutra , da ne koristiš sedative.
Dominacija , uspjeh i pobjednički mentalitet
Jednu sam utakmicu Azerbajdžana gledao , protiv Nijemaca kada su izgubili 5:1 , koliko sam pregledao dobili su Norvežane kući , San Marino oba puta i odigrali neriješeno s Češkom u gostima.
Ne znam zašto su ga pustili , ako im je već bio tako dobar.
Kako će štimati kad se u i okolo Saveza nalaze i obitavaju sve sami uhljupi koji sebe proglašavaju managerima.I onda spoji novinare željne senzacijskih kolumni , jasno je koje je to osinje gnijezdo .A tek umjetnici i ostali selfijevci , malo šta se posveti struci.Nešto ne štima
Ne vidim objašnjenje od cijenjenog neutralnog Đakme zašto je sa fudbalskog aspekta bolje rješenje Delija nego Amar.
Pogotovo u taktičko - tehničkim postavkama .
Zaboraviću da se neko usudio podvesti Amara pod neadekvatnu boju.