koliko su putarine, parking ... za motor?
vezano za tucepe, neko ih je spominjao prije, zato bas tucepi
ni ja ne volim guzvu, zato idem dole krajem augusta
a opet tucepi su nekako najpismeniji od svih mjesta dole, dugi, a nisu "visoki"
Moderator: anex
Eh sto volim ova izvlacenja zakljucaka onako naslijepoJOINT_1921 wrote:Nisi isao autoputem, spavao si u satoru ili kod jarana, ili po nekim selima. Ne mozes to porediti sa organizovanim odmorom za 2 osobe, koje idu autom ili avionom na nekoliko dana i zele da se odmore i fino provedu, svasta vide, u Italiji. A i te 3 sedmice su te izasle minimalno 2000 eura, osim ako nisi bas tako putovao, nomadski.
Zapisivao sam sve troskove pa cu ti sada dati u marku tacan odgovoruglavnomja wrote:kol'lo trosi motor, a kol'ko auto?
koliko su putarine, parking ... za motor?
Ma kakva ljutnjaJOINT_1921 wrote:Slazem se, nemoj zamjeriti, mislio sam da ces puknuti nekakvu smijesnu cifru i da si sam isao, a to nije smijesna cifra. I ja bih uvijek odabrao tu varijantu, prije nego boravak samo na moru, jos da imam motor

Istina, ali eto kao tek se sad ocekuje ta "špica" i popunjenost..boshniak wrote:Hrvatska opet poskupila, gostiju definitivno osjetno manje, a hrvati zele da preko ovih koji su dosli naplate razliku. Mnogo manje njemackih turista, par godina unazad gotovo svako trece auto je bilo sa njemackim tablicama, sad je rijetkost vidjeti ih
Nisrin wrote:Gledam prognozu, navodno od vikenda opet lijepo...nadam se!
Ima li neko mjesto na Jadranu da se pouzdano zna, da nema nikakvih fekalija ni izlijevanja kanalizacije u blizini?!
Na otocima bio 2-3 puta davno pa me zanima sta bude sada od talijanskog “ferragosto”!konektovan wrote:Istina, ali eto kao tek se sad ocekuje ta "špica" i popunjenost..boshniak wrote:Hrvatska opet poskupila, gostiju definitivno osjetno manje, a hrvati zele da preko ovih koji su dosli naplate razliku. Mnogo manje njemackih turista, par godina unazad gotovo svako trece auto je bilo sa njemackim tablicama, sad je rijetkost vidjeti ih
Ja sam sad bio u Tucepima, i u poredjenju sa Tucepima 2017 ima manje raje u istom periodu.
Ima na yt sat emisija svoj kanal. Ima patrola do Kusadasija i patrola do grcke. Moze ti valjati.ElRe wrote:Početkom septembra planiram odmor u Izmiru (Foca, Cesme...). Išao bi autom i zamima me da li je neko ima iskustva sa putevima kroz Makedoniju - Grčku ili druga ruta Albanija - Grčka - Turska.
Htio bih da izbjegnem bugarske graničare, Edirne, obilaznicu oko Istanbula zbog potencijalnih zadržavanja i gubitka vremena.
Nisu ni Brela kao sto su nekad bila. Punta rata je izgubila plavu zastavu, a nije bezveze sigurno.Nisrin wrote:Ma nesto sam citala da je kao Brela OK, ono totalno cista voda, nema u blizini kanalizacije..i Podgora, Igrane, Tucepi..e sad, hajd znaj![]()
Onako, NA OKO, stvarno je voda precista
DaffyDuck wrote:Nisu ni Brela kao sto su nekad bila. Punta rata je izgubila plavu zastavu, a nije bezveze sigurno.Nisrin wrote:Ma nesto sam citala da je kao Brela OK, ono totalno cista voda, nema u blizini kanalizacije..i Podgora, Igrane, Tucepi..e sad, hajd znaj![]()
BTW, umrla je zena iz BL na plazi u Brelima prije 15 dana, nigdje nije bila vijest![]()
Cijene su im uzas, kukuruz na plazi je 20 kuna (5,4 KM)... onaj jadnik prehoda plazu proda dva, mozda tri.
Nesto gledam, jeftiniji hotel resort na Baliju sa 5* nego Marina u Brelima sa 3*, o Solinama da ne govorimo![]()
Ako hoces cisto more, idi na otoke i to u neko manje, osamljenije mjesto.
Pozlilo joj u vodi, srce...Nisrin wrote:DaffyDuck wrote:Nisu ni Brela kao sto su nekad bila. Punta rata je izgubila plavu zastavu, a nije bezveze sigurno.Nisrin wrote:Ma nesto sam citala da je kao Brela OK, ono totalno cista voda, nema u blizini kanalizacije..i Podgora, Igrane, Tucepi..e sad, hajd znaj![]()
BTW, umrla je zena iz BL na plazi u Brelima prije 15 dana, nigdje nije bila vijest![]()
Cijene su im uzas, kukuruz na plazi je 20 kuna (5,4 KM)... onaj jadnik prehoda plazu proda dva, mozda tri.
Nesto gledam, jeftiniji hotel resort na Baliju sa 5* nego Marina u Brelima sa 3*, o Solinama da ne govorimo![]()
Ako hoces cisto more, idi na otoke i to u neko manje, osamljenije mjesto.
Prirodnom smrcu, valjda? Prosle godine je bila plava zastava, mada mjestani kazu da im je to najcisca plaza + Berulia...Meni je Berulia super poslije 16h, dotad nista bez suncobrana...Svake godine je kukuruz 20kuna, kao i palacinak :S Jedino ne naplacuju tuseve, kao u Baskim...
Zakasnila sam sa rezervacijama ove godine, tako da nista od Hvara ili Braca :/