Zašto neHouse wrote:darko brkane, povedi nas!![]()
Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
-
zrakomlat
#5126 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
- House
#5127 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
ništa ne čujem od kmečanja bosanaca! probiše zvučni zid alla'mi

- General War
#5128 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
...i zelja ti je ispunjenaZgoljo wrote:House,ako su ti ovo Bosanci zelim Srbe i Hrvate u komsiluku.Bjanko.
- Edin H.
#5129 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Hajde sabura malo, hizaslav je.
- maraccana
#5130 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Zjevkaj ionako je kasno, svaki čovjek ima pravo da se etnički, kao i po pitanju vjeroispovijesti, izjasni kako god mu je volja.House wrote:maraccana wrote:Nastavi i dalje sa tim fašističkim vrijeđanjem, da vidimo dokle ćeš dogurati...House wrote:čuj "bosanci" etnička grupa![]()
![]()
![]()
To što si ti uzjahao da omalovažavaš sve što ti je volja, to je stvar tvog fašističkog uma, koji ima averziju prema drugome i drugačijem.
- Matzan
#5131 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Suma sumarum:
Desetak što ojađenih, što trolova pokušava nas ubijediti da su u krivu cca 1.769.463 ili 50,11% stanovnika Bosne i Hercegovine što su se izjasnili kao Bošnjaci.
Ne znam je li više providno, bolesno ili smiješno.
Sljedeći vam je korak da idete u Afriku ubjeđivati ljude da su u krivu što misle i znaju da su crnci.
Desetak što ojađenih, što trolova pokušava nas ubijediti da su u krivu cca 1.769.463 ili 50,11% stanovnika Bosne i Hercegovine što su se izjasnili kao Bošnjaci.
Sljedeći vam je korak da idete u Afriku ubjeđivati ljude da su u krivu što misle i znaju da su crnci.
-
Zgoljo
#5132 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Meni tukne na bolešćuru drug,i to gadnu.Matzan wrote:Suma sumarum:
Ali neka,i to je poucno za one koji znaju misliti glavom.
-
mirzaaa33
#5133 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Nisu to činjenice već želje jednog luđaka. Izvini, ali tako ti djeluje post. Ako hoćemo normalnu državu ne možeš prijetiti većinom, tražiti da se prilagođavaju oni koji su već tu inače će jesti govna. To možda, možda možeš reći nekome sa strane i sa drugačijom kulturom koja je opasna po tvoj način života. Ti nemaš šta Bosancima, Srbima i Hrvatima prijetiti zato što će biti beznačajni brojem. Taman da ima 100 Bosanaca ima da ih poštuješ ko i sve druge i da im daš ista prava. Ne moraš ih voliti, ni Srbe ni Hrvate ni Bosance ali grdno se varaš ako želiš nešto silom i procentima ovdje. Isto tako nemaš nikakvo pravo određivati kako će se neko izjasniti na popisu i kako će se osjećati i zbog toga ga osuđivati.ovo_malo_duse wrote:
![]()
![]()
vrijedzaj drug znam ja da bole cinjenice, kako cete progutat do vas je...
- General War
#5134 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Pa ubjedjivali su ih da su Muslimani, nedeklarisani, srbi-hrvati muhamedanci, turci...sve su to mirno prihvatali...ali od bosanstva se jeze.Matzan wrote:Suma sumarum:
- Danguba
-
zrakomlat
#5136 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Ranisan? Jel to nekom čir na želucu proradioDanguba wrote:
lakse se guta.
- SkyLimit
#5137 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Da li na forumima u Hrvatskoj, Engleskoj, Francuskoj, Srbiji...postoje forumaši koji negiraju i ismijavaju Hrvatima pravo da se izjašnjavaju kao Hrvati, Englezima kao Englezi, Srbima kao Srbi...?
- maraccana
#5138 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
@Matzan
Još da si naveo ko i gdje je rekao da "je neko u krivu što se izjasnio kao Bošnjak" ?
Ne postoji nikakav problem to što se neko izjasnio kao Bošnjak ili kako god je htio, izjašnjavanje je normalna i obična stvar svakog čovjeka.
Glavni problem jesu javne, političke, medijske itd. kampanje koje su se pravile, za stvar koja treba da bude individualna svakog pojedinca (kao i pitanje vjeroispovijesti), a ne mase, te besmisleno kalkulisanje sa brojkama, većina-manjina i slično, koje se nakon popisa euforično isticalo, stvarajući nepotrebne tenzije, pridavajući bitnost totalno nebitnoj stvari pored svih negativnosti na koje se trebalo fokusirati, u vezi nezaposlenosti, nepismenosti itd., koje direktno utječu na život ljudi i budućnost.
Još da si naveo ko i gdje je rekao da "je neko u krivu što se izjasnio kao Bošnjak" ?
Ne postoji nikakav problem to što se neko izjasnio kao Bošnjak ili kako god je htio, izjašnjavanje je normalna i obična stvar svakog čovjeka.
Glavni problem jesu javne, političke, medijske itd. kampanje koje su se pravile, za stvar koja treba da bude individualna svakog pojedinca (kao i pitanje vjeroispovijesti), a ne mase, te besmisleno kalkulisanje sa brojkama, većina-manjina i slično, koje se nakon popisa euforično isticalo, stvarajući nepotrebne tenzije, pridavajući bitnost totalno nebitnoj stvari pored svih negativnosti na koje se trebalo fokusirati, u vezi nezaposlenosti, nepismenosti itd., koje direktno utječu na život ljudi i budućnost.
Last edited by maraccana on 05/07/2016 00:37, edited 1 time in total.
- House
#5139 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
maraccana wrote:
Zjevkaj ionako je kasno, svaki čovjek ima pravo da se etnički, kao i po pitanju vjeroispovijesti, izjasni kako god mu je volja.
To što si ti uzjahao da omalovažavaš sve što ti je volja, to je stvar tvog fašističkog uma, koji ima averziju prema drugome i drugačijem.

-
L u c i f e r
#5140 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
ma popis bio i prošo, ko je jamio jamio, sad mogu svirati kurcu 
- General War
#5141 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
MA samo se pojedinci u nemoci izdrkavaju i lijece komplekse jer drugi ih ne sljive ni pet posto, u pola drzave niti ne priznaju ovu "vecinu", onda "vecina" lijepo placa sve porpale banke i hapanje, zajednicke institucije gdje ih uzimaju lopatom, handre sa jezikom, zastavom... i dok jos majstori trpaju pare...bolesnici gledaju ima li jos ko dze koji bosanacSkyLimit wrote:Da li na forumima u Hrvatskoj, Engleskoj, Francuskoj, Srbiji...postoje forumaši koji negiraju i ismijavaju Hrvatima pravo da se izjašnjavaju kao Hrvati, Englezima kao Englezi, Srbima kao Srbi...?
- SkyLimit
#5142 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Čiji se da ti je drago zbog toga.General War wrote:MA samo se pojedinci u nemoci izdrkavaju i lijece komplekse jer drugi ih ne sljive ni pet posto, u pola drzave niti ne priznaju ovu "vecinu", onda "vecina" lijepo placa sve porpale banke i hapanje, zajednicke institucije gdje ih uzimaju lopatom, handre sa jezikom, zastavom... i dok jos majstori trpaju pare...bolesnici gledaju ima li jos ko dze koji bosanacSkyLimit wrote:Da li na forumima u Hrvatskoj, Engleskoj, Francuskoj, Srbiji...postoje forumaši koji negiraju i ismijavaju Hrvatima pravo da se izjašnjavaju kao Hrvati, Englezima kao Englezi, Srbima kao Srbi...?
Kao forumaš "Bodkin"(zamisli još jedan "Bosanac"), koji svako malo iskaže razdraganost jer su Bošnjaci na "23%", likujući nad rezultatima genocida i etničkog čišćenja.
Kad smo već kod poznatog mita o "23%", na mene je to pravo pozitivno djelovalo. Stalno me drži u osjećaju da je meni neko dužan i da ja imam moralno pravo sutra da osvajam po BiH a možda i regionu. Nemojte da se to zagubi, treba mi tih "23%" svako malo da me drži mobiliziranog.
Last edited by SkyLimit on 05/07/2016 00:47, edited 1 time in total.
- maraccana
#5143 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Teško je za shvatiti zbog čega imaš tako fanatično mišljenje da je nekome krivo i sl. to što je Bošnjaka preko 50%, teško je shvatiti um opijen fašizmom kao što je tvoj. Bar što se mene tiče, mišljenja sam da bi to za Bošnjake trebala biti porazna činjenica što su etnička najbrojnija skupina, s obzirom da država u kojoj su etnička većina, je na svim skalama u Europi pri dnu, ekonomski, politički, obrazovno itd., da ne pominjemo kriminal i korupciju. To je porazno, međutim zašto li ti imaš nekakav iluzorni pobjednički osjećaj za to, ponovo fenomen tvog i tebi sličnih umova, ispranih od strane bošnjačke kvazi-političke, kvazi-intelektualne elite. Eto, pa ti repliciraj na ovaj moj post sa još kakvom sličicom, nahrani vlastiti fašistički poriv....House wrote:maraccana wrote:
Zjevkaj ionako je kasno, svaki čovjek ima pravo da se etnički, kao i po pitanju vjeroispovijesti, izjasni kako god mu je volja.
- House
#5144 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
joj tebe jbt! shvati zajebanciju 
general je skontao btw

general je skontao btw
- maraccana
#5145 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
Volio bi da jeste, ali po tvoju žalost par ti je postova "procurilo"...House wrote:joj tebe jbt! shvati zajebanciju
- House
- maraccana
#5147 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
...teško da će biti.House wrote:dobro.
- House
-
Novak20
#5149 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
HAVANA wrote:Ovo pravo duhovita tema,bas ono...![]()
Mozda jeste nekome ko je mladji,ko nije osjetio sta je kad te pogodi,kad pogodis,kad izgubis,kad otplaces...Zivis citav zivot sa tim sjecanjima i ranama.A bio si mlad,glup,oruzje u tudjim rukama.Iskoristen uz parole jedinstvene,zajednicke,nedjeljive,svih bosanaca i hercegovaca...Tad u pocetku vjera nije ni bila nesto posebno isticana,tad im je trebo i hamo,tarik,jan,dinko,dragan,zoka,marinko...da imaju s cim mahat i sta pokazivat svijetu.Poginu ih dosta,dosta ih sakato,raselilo se,neki ostali,neki na gudri,alkoholu,u muriji,neki rade,uspjeli...svi se bore na svoj nacin sa kurcevom prosloscu.Citam duhovite opaske kme,ble,zali se,postotak jadni...Kontam mozda ovo i dijete mog zoke cita,za koji qrac osta bez tate,mozda janova mama,ako je i ziva,brat,neko...Koji vam je ba qrac,imate li postovanja mrvu za ljude i njihovu zrtvu?Kome se ismijavate,jeste li vi normalni?Da nas je pet ima nas bosanaca i hercegovaca,nabijem vas na qrac sve redom konstitutivne.Budale jedne,sram vas bilo. Uzivajte u ovom sto ste stvorili,guzite se medjusobno,masite brojevima i nasladjujte se postotcima...Neobrazovani,mali,jadni,cekajuci sadaku i kakav polovan tramvaj...pusite srpsi,hrvatski i bosnjacki qrac onim sto sve imaju a vama ako daju sta dobro i jest.Nek vam dodik pjeva i zamajava vas glupostima dok knjizi imovinu,bake supljira i dijeli s ahbabima,dragan lopata, cekajte hizislav u sreci i veselju...A moglo je drugacije.Zato sam kivan,znao sam odakle puca i gdje da pucam, a roknuse me s ledja.Eto vas,uzivajte.Jadna ova djeca.Ovde su vazda jadna djeca.Ima nesta u zraku,ovolika kolicina kretena i budalastina se rijetko srece.U ovako lijepoj zemlji.
- Sanjarko
#5150 Re: Konačni rezultati - Popis stanovništva 2013 - Bosna i Hercegovina
StranicaBHCluster wrote:http://www.popis2013.baalmir90 wrote:Da li će ovi podaci biti javni i dostupni na netu? Volio bih da saznam u koju sam kategoriju svrtan.
U