BAKIRE ODLAZI
-
stari grad Visegrad
#5126 Re: BAKIRE ODLAZI
Mar 19, 2008 - Hrvatska Vlada priznala je neovisnost Kosova.
Oct 9, 2008 - Makedonija, svega nekoliko časova nakon Crne Gore, priznala nezavisnost Kosova.
Sve drzave u regionu su priznale Kosovo. Ali kad Bakir kaze to isto dize se frka u Srbiji. Srbija je nestabilna drzava.
Oct 9, 2008 - Makedonija, svega nekoliko časova nakon Crne Gore, priznala nezavisnost Kosova.
Sve drzave u regionu su priznale Kosovo. Ali kad Bakir kaze to isto dize se frka u Srbiji. Srbija je nestabilna drzava.
- tandmand
#5127 Re: BAKIRE ODLAZI
Odnos BiH sa Kosovom nije unutrašnja politika susjedne zemlje ili možda neko smatra da smo protektorat Srbije?caco372 wrote:Glupljeg političara Bosna nije odavno imala....političari se školuju a ne bave se amaterskim radom ...
mudri ljudi kažu ne mješam se u unutrašnju politiku susjedne zemlje,a on ko na šibicu naleti cccccc,ja konja mila majko?
Uči konju uči...-kakav narod takav član u predsjedništvu,a i bivši selektor na isto dođe,primitivna stoka!
- JThomas
#5128 Re: BAKIRE ODLAZI
prije će srbija priznati kosovo nego mi sa našim ustavom i načinom odlučivanja. u tome i jeste problem, zato se viče drž'te lopova. a bakiru k'o kec na desetku, k'o kad ničim realnim nema niti će imati da se pohvali, ima - vidite šta nam rade...
- karanana
#5129 Re: BAKIRE ODLAZI
nevjerovatna hajka i haranga chetnika koji su ovo spremno docekali da dignu tenzije. a izjava bezveze, jebote sve okolne zemlje su priznale kosovo i chetalji nisu dizali ovoliko buke kad se to zaista desilo nego udari na slabijega i onog ko bi trebo biti pod njihovom shapom. ma goni ih u pichku materinu. treba kakvog radikala izabrati, ovaj ridji je prablag za jebavanje matera.
- mO k3
#5130 Re: BAKIRE ODLAZI
http://www.6yka.com/novost/131692/povod ... a-je-rekao
Code: Select all
"Šta bi bilo da sam izgovorio da RS treba da bude nezavisna, oterali bi me u Hag u roku od 15 dana", primijetio je.
-
Begovica
#5131 Re: BAKIRE ODLAZI
jazzer wrote:Bakir je toliko nesposoban da mu moraju lazirati izjavu
pa da njome izazove makar i djelimicnu podrsku Bosnjaka.
Hahaha, vrh
- mO k3
#5132 Re: BAKIRE ODLAZI
zasto se niko ne pita zasto je zorica ilic postavila ovako osjteljivo pitanje ...
- Matzan
#5133 Re: BAKIRE ODLAZI
mO k3 wrote:zasto se niko ne pita zasto je zorica ilic postavila ovako osjteljivo pitanje ...
A, što ne bi postavila?
- SmokingMan
#5134 Re: BAKIRE ODLAZI
Uzmeš ono što ti odgovara iz izjave,malo preuveličaš,i e to ti recepta za tiraž.Malo je reći da su bakirovu izjavu u takvom tonu priželjkivali,voljeli bi ono da je to što češće,jer to je ono što podupire njihovu propagandu.Nije pravilo da moraš biti toliko pismen da bi bio novinar,barem kada je njihovo uredništvo u pitanju.pici wrote:
koje crno klanje... lavovi gladni ko vukovi...

Politika je bila daleko blaža u komentarima,i normalno je da se neće složiti sa onim što je Bakir izjavio u intevjuu.

- SmokingMan
#5135 Re: BAKIRE ODLAZI
To mi je dosta paralo oči,koliko je Zorica puta potencirala neka pitanja ponavljajući ih ukratko,dok je el-Bake davao odgovre na već postavljenja.Koliko je samo bio namazan onaj njen cinični osmjeh.Čitav intervju je bio dobro osmišljen,i započet je sa najškakljivijim pitanjima,Bake je gledao da ih pokuša zaobići ali ga je Zorica,kada je to trebalo,navodila na svoj mlin.Ovaj se intervjuu trebao desiti kad tad,desio se u pravo vrijeme kad će el-Bake uskoro u posjetu Beogradu (ako se ne varam)mO k3 wrote:zasto se niko ne pita zasto je zorica ilic postavila ovako osjteljivo pitanje ...
Eo prilike da SDA opet dobije slijedeće izbore.
Last edited by SmokingMan on 14/11/2017 16:20, edited 1 time in total.
- mO k3
#5136 Re: BAKIRE ODLAZI
i onda kaze najezila sam se ili nesto u tom smislu , kao sto @banksy kaze bila je na zadatkuSmokingMan wrote:To mi je dosta paralo oči,koliko je Zorica puta potencirala neka pitanja ponavljajući ih ukratko,dok je el-Bake davao odgovre na već postavljenja.Koliko je samo bio namazan onaj njen cinični osmjeh.Čitav intervju je bio dobro osmišljen,i započet je sa najškakljivijim pitanjima,Bake je gledao da ih pokuša zaobići ali ga je Zorica,kada je to trebalo,navodila na svoj mlin.Ovaj se intervjuu trebao desiti kad tad,desio se u pravo vrijeme kad će el-Bake uskoro u posjetu Beogradu (ako se ne varam)mO k3 wrote:zasto se niko ne pita zasto je zorica ilic postavila ovako osjteljivo pitanje ...
-
sportman1
#5137 Re: BAKIRE ODLAZI
jazzer wrote:Ne moze bolji (Esed) biti alternativa losijem (Bakir).sportman1 wrote:promjeni se coek kad se dokopa vlasti.
kako nije alternativa a opozicija je vlasti?
Esed je bio vlast, od njega je ovisila cjelokupna Vlada KS
ali ga to nije promijenilo kao covjeka. Ostao je uvijek isti, sto bi rekao Miso Kovac.
Zato kazem da ga ne vrijedjas uporedjujuci ga sa Bakirom.
zasto nije rijesio probleme u sarajevu-psi lutalice ,urusavajuce zgrade ,rupe na cestama....
slab ti je taj.
- jazzer
#5138 Re: BAKIRE ODLAZI
Naslov sa IndexaBakir Izetbegović: Spremni smo za rat
Evo im novih 100000 klikova
- SmokingMan
#5139 Re: BAKIRE ODLAZI
Ispunila je svoja očekivanja nalogodavaca,intervjuu je izazvao lavinu komentara od strane onih od kojih se to i očekivalo.Sada slijedi moralisanje od strrane onih koji su se nakon rata ogrnuli ovčijom kožom.Pogledaj samo Dačiča (vuka) kako je donedavno igrao i pjevao oko Erdogana,kao što su to,po naredbi,činile sluge u doba osmanskog carstva.Treba se dobro čuvati ljudi sa "ušminkanim" ponašanjem,lažnim osmjesima,jer niko ne zna šta prsa takvih ljudi usitinu kriju.mO k3 wrote:SmokingMan wrote:mO k3 wrote: i onda kaze najezila sam se ili nesto u tom smislu , kao sto @banksy kaze bila je na zadatku
-
Obi Wan Bosnian
#5140 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa nije to isto. Srbija pomoću RS-a ima direktnu kontrolu nad BiH. Srbija pomoću RS-a to jest entitetskog veta i člana predsjedništva može blokirati sve što želi na nivou BiH. Srbi kao narod praktično kontrolišu dvije države: Srbiju i BiH. To su "srpske države" iako su u jednoj Srbi u manjini ali i kao manjina imaju mogućnost veta a time i praktično kontrolu cijele države.stari grad Visegrad wrote:Mar 19, 2008 - Hrvatska Vlada priznala je neovisnost Kosova.
Sve drzave u regionu su priznale Kosovo. Ali kad Bakir kaze to isto dize se frka u Srbiji.
-
archi_a
#5141 Re: BAKIRE ODLAZI
Slavili su sedam dana zbog ovakve odluke Surinama, koji ima 500.000 stanovnika. Ni oni sami ne znaju gdje se nalaze"Jedna država je povukla priznanje nezavisnosti Kosova"
Potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je da je Surinam povukao odluku o priznanju nezavisnosti Kosova.
“Naša generacija neće biti ta koja će videti da Kosovo ima stolicu u UN. To se svakako neće desiti dok Rusija i Kina ne promene stav. Mi ih svakako nećemo podržati. Oni su se preračunali. U ovome je pomogao naš čovek koji ima kontakte sa vlastima u Surinamu. Pozivam celu dijasporu da to rade za svoju zemlju. Nećemo da stanemo ovde, zameraju mi iz Brisela i Vašingtona da najviše na ovome radim. Pa radim jer je to naš najveći problem.
Dačić je rekao i da je ova odluka "grom iz vedra neba" za vlasti u Prištini.
- Matzan
#5142 Re: BAKIRE ODLAZI
spreca wrote: Naravno....ali sad eto neki misle da je pitanje postavljeno da isprovocira tenzije ...pa posao novinara ukoliko nije rezimski je da zadaje svakakva pitanja...meni se jedino nije svidjelo sto je uskakla u rijec i prekidala odgovor na vec zadano pitanje...a novinar mu je izgleda imenjak....po akcentu je Sandzaklija cini mi se
Meni je ličilo da je Albanac. Pomislio sam da se zbog toga potencira to pitanje.
- Tito_i_Partija
#5143 Re: BAKIRE ODLAZI
Jeb'o vas Bakir, jeko ova bez gaca i grudnjaka?SmokingMan wrote:
- manijak1
#5144 Re: BAKIRE ODLAZI
Ona je Draganova glasnogovornicaJeb'o vas Bakir, jeko ova bez gaca i grudnjaka?
- Matzan
#5145 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja ne vidim drugog izlaza iz ove krize nego postaviti nove ploče na ulazu u Vijećnicu
"IZVINJAVAMO SE SRBIMA ŠTO JE BAKIR REKAO DA BI PRIZNAO KOSOVO!"
"IZVINJAVAMO SE SRBIMA ŠTO JE BAKIR REKAO DA BI PRIZNAO KOSOVO!"
- hekaton
#5146 Re: BAKIRE ODLAZI
pa koliki su to lazovi i dusmani. Covic kaze isto, cak tuki lijepo napomene cim srbija prizna kosovo i on ce (o.a. Ivanic)
Pogledaj informera, zutila i naslova Alija pobio 28k srba pa majku vam hebem lazljivu.
fuj fuj fuj
Pogledaj informera, zutila i naslova Alija pobio 28k srba pa majku vam hebem lazljivu.
fuj fuj fuj
-
ušće
#5147 Re: BAKIRE ODLAZI
Sve nikad nisu glasali za SDA ,
a brane Bakira i rukama i nogama 
- mO k3
#5148 Re: BAKIRE ODLAZI
dobro im je bakir rekao , drugo poluvrijeme nece biti kao prvo
- spreca
#5149 Re: BAKIRE ODLAZI
U pravu si albanac jeMatzan wrote:spreca wrote: Naravno....ali sad eto neki misle da je pitanje postavljeno da isprovocira tenzije ...pa posao novinara ukoliko nije rezimski je da zadaje svakakva pitanja...meni se jedino nije svidjelo sto je uskakla u rijec i prekidala odgovor na vec zadano pitanje...a novinar mu je izgleda imenjak....po akcentu je Sandzaklija cini mi se
Meni je ličilo da je Albanac. Pomislio sam da se zbog toga potencira to pitanje.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/647 ... irali.html
sad ce ovu novinarku proglasiti balijskom kurvom
Last edited by spreca on 14/11/2017 17:48, edited 1 time in total.
- 512MB
#5150 Re: BAKIRE ODLAZI
Aha odatleN haranga volka, oslobodili dripce a Hamerikanci im poslali pisamce "gospodo 9 godina cekamo da bi vi sve optuzene (paljenje US ambasade i ubistvo covjeka) oslobodili. Ovo nece na dobro"
ko ih nezna...