Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
academy46 wrote:Nisam fan Soraje, ali za ono jučer joj skidan kapu
Maja provocira i vrijeđa cijelu kuću i prolazi nekažnjeno. Konačno joj je netko začepio usta.
I Milić se priiklonio agresoru, a onda povukoše i Avu… I veliki diplomata Volkuša isto tako, jedan majmun gađa drugog sokom i psuje mu (svoju) mater, a ona ovome drugom govori kako je agresivan.
klavirdžija wrote:I Milić se priiklonio agresoru, a onda povukoše i Avu… I veliki diplomata Volkuša isto tako, jedan majmun gađa drugog sokom i psuje mu (svoju) mater, a ona ovome drugom govori kako je agresivan.
Sve je ovo jadno da jadnije ne može biti.
Je li se to AVa pomirila sa Vendi, ili mozda posvadjala sa Milicem?
klavirdžija wrote:I Milić se priiklonio agresoru, a onda povukoše i Avu… I veliki diplomata Volkuša isto tako, jedan majmun gađa drugog sokom i psuje mu (svoju) mater, a ona ovome drugom govori kako je agresivan.
Soraja..napokon je i ona pokazala ko je i sta je.Zivim 5km od djecijeg doma u kojem je Soraja odrasla.Iz prve ruke znam sta je radila mladjoj i manjoj djeci.Zatvarala ih u bure sa vodom,i tako ih kaznjavala,tukla,samarala i sve moguce vrste maltretiranja.Kao sto vec rekoh,bila mi je u kuci(ne mojom voljom),upoznala sam je,i odlicno znam ko je Soraja.Takodje,svi znamo da je njena prepotentnost prisutna zahvaljujuci njenoj "vezi" sa bitnim likom sa televizije.Postenje i cednost neka prodaje nekom drugom.Ovo sto je do sada bila,ni s od Soraje nije. Napisala sam sve o Sorajinom ponasanju u djecijem domu na Kurirovom sajtu,i zamislite,nisu objavili komentar.I onda se sjetih da je nekada pricala sa Sindi i rekla joj da je u dobrim odnosima sa Kurirom.Zelim joj samo da leti vani prije Maje i Ave.
de balzac wrote:ma fuuujj šta sad sere ova maja volk sa jasenovcem i klanjem i praštanjem
al sere u ove kasne sate
o čemu je to pričala maja v.?
budući da non-stop pojaju o nekom praštanju i pokajanju nešta srala kako su njenom stricu marku (koji je hrvat!) u jasenovcu zaklali sestru pa je onda on nekada sreo tu egzekutorku i oprostio joj
kako god, zvučalo je grozno priča u kasne noćne sate
sonjiii wrote:Soraja..napokon je i ona pokazala ko je i sta je.Zivim 5km od djecijeg doma u kojem je Soraja odrasla.Iz prve ruke znam sta je radila mladjoj i manjoj djeci.Zatvarala ih u bure sa vodom,i tako ih kaznjavala,tukla,samarala i sve moguce vrste maltretiranja.Kao sto vec rekoh,bila mi je u kuci(ne mojom voljom),upoznala sam je,i odlicno znam ko je Soraja.Takodje,svi znamo da je njena prepotentnost prisutna zahvaljujuci njenoj "vezi" sa bitnim likom sa televizije.Postenje i cednost neka prodaje nekom drugom.Ovo sto je do sada bila,ni s od Soraje nije. Napisala sam sve o Sorajinom ponasanju u djecijem domu na Kurirovom sajtu,i zamislite,nisu objavili komentar.I onda se sjetih da je nekada pricala sa Sindi i rekla joj da je u dobrim odnosima sa Kurirom.Zelim joj samo da leti vani prije Maje i Ave.
sonja, blagodarimo na info svaka nam je ovdi zlata vrijedna ali, sve tri su u 5 deka kad ih bolje upoznaš
sonjiii wrote:Soraja..napokon je i ona pokazala ko je i sta je.Zivim 5km od djecijeg doma u kojem je Soraja odrasla.Iz prve ruke znam sta je radila mladjoj i manjoj djeci.Zatvarala ih u bure sa vodom,i tako ih kaznjavala,tukla,samarala i sve moguce vrste maltretiranja.Kao sto vec rekoh,bila mi je u kuci(ne mojom voljom),upoznala sam je,i odlicno znam ko je Soraja.Takodje,svi znamo da je njena prepotentnost prisutna zahvaljujuci njenoj "vezi" sa bitnim likom sa televizije.Postenje i cednost neka prodaje nekom drugom.Ovo sto je do sada bila,ni s od Soraje nije. Napisala sam sve o Sorajinom ponasanju u djecijem domu na Kurirovom sajtu,i zamislite,nisu objavili komentar.I onda se sjetih da je nekada pricala sa Sindi i rekla joj da je u dobrim odnosima sa Kurirom.Zelim joj samo da leti vani prije Maje i Ave.
sonja, blagodarimo na info svaka nam je ovdi zlata vrijedna ali, sve tri su u 5 deka kad ih bolje upoznaš
Apsolutno se slazem.Maja je davno trebala da leti,Ava mi se smucila,Vendi ih gazi intelektom,ali je namazana,prefrigana i mnogo melje,Aneta nije ni vrijedna komentara.Tako.Nego,htjedoh samo da kazem dvije-tri o Soraji,jer ne zasluzuje nijednu lijepu rijec