Ja te pitam gdje si vidio takav primjer u svijetu, takve ideje se samo mogu roditi u provincijskim glavama
Kao Komcis neki strasni borac koji je dobio taj famozni ljiljan tek zato sto je Zeljko ako grijesim neka mi neko napise taj herojski cin i gdje se on desio
Mastermind30
Opa heroji tastature našli se da provjeravaju ko i kako je Zlatni ljiljan, naravno Željko je svog dobio zato što je Hrvat to je barem opće poznata pojava da su se Zlatni ljiljani dijelili Srbima i Hrvatima šakom i kapom jer smo ih svi u to vrijeme tako obožavali

.
Svaka čast ne mogu se dokazati Baketovi herojski činovi za koje on sam implicira da postoje pa hajd onda okaljati ćemo Zlatne ljiljane ta si oni sebi umišljaju. Ne znam zašto je Komšić dobio Zlatnog ljiljana znam zašto ga je dobio moj školski jer sam vidio svojim očima.
Međutim poenta nije u tome kao što već rekoh Bake se rado kiti nekim "ratnim zaslugama" i nekim svakodnevnim rizikovanjem života dok je sasvim jasno da lik koji je gulio krompir u kuhinji ima veće ratne zasluge od njega čije se ratno djelovanje svodi na babin kabinet. S toga da Komšić na Igmanu apsolutno nije radio ništa znači da je po cijeli dan samo u rovu sjedio i da nikad metka nije ispalio njegove ratne zasluge su stotinu puta veće od Baketovih. Tu činjenicu mora poštovati svako ko ima imalo obraza uključujući i Baketa. Možda su i tvoje ratne zasluge bile u nečijem kabinetu možda si i ti borbeno dejstvovao iza pisaćeg stola rizikujući svoj život sa oštrim spajalicama i heftaricama pa nam možeš svima pogotovo ovim provincijskim glavama koji su držali pušku u ruci pojasniti te opasnosti kojima se Bake kiti da ih je proživljavao. Mislim možda ti dijeliš s njim to neko iskustvo.
Da se vratim na Komšića da li je on drugačiji od drugih političara ne znam više će biti da nije nego da jeste, da li je DF drugačija od drugih stranaka u BiH ne znam više će biti da nije nego da jeste, da li Komšić i DF mogu biti gori od ovih dosadašnjih ne znam više će biti da ne mogu nego da mogu. Izjava mu je na mjestu jer mislim da je rekao samo ono što većina ljudi misli i ono što bi realno trebalo da bude ako mi prije svega Bošnjaci imamo i malo pameti u našim glavama.