Prevaranti na PIK-u

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
quarterback

#5126 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by quarterback »

vicious wrote:Nikad čuo za Randyja Jacksona i njegove gitare, i onda kad guglaš, dobiješ ovo:
http://www.hsn.com/products/randy-jacks ... ar/7229476
150 dolara, i to s pojačalom! :D :D :run:
nije ti ovo limited edition :)
Fallen Angels

#5127 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Fallen Angels »

quarterback wrote:
vicious wrote:Nikad čuo za Randyja Jacksona i njegove gitare, i onda kad guglaš, dobiješ ovo:
Kontam vicious provalio lika kad ono sad ti provali viciousa :mrgreen: :lol:
Nmg se prestat smijat, ko je uopce sad u pravu? :mrgreen:
Frizby

#5128 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Frizby »

quarterback wrote:
Jesi li ozbiljan, ili ironija?
quarterback

#5129 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by quarterback »

Frizby wrote:
quarterback wrote:
Jesi li ozbiljan, ili ironija?
vidjel gore smajli ?

:lol:
Frizby

#5130 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Frizby »

Posteno :D
quarterback

#5131 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by quarterback »

Frizby wrote:Posteno :D
:thumbup:
Fallen Angels

#5132 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Fallen Angels »

Frizby wrote:Posteno :D

Os rec sarkazam? Ne mijesaj ga s ironijom :mrgreen: :mrgreen:
vicious

#5133 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by vicious »

quarterback wrote:
Ma jest :D piše na onoj stranici što sam linkovo ;)
Randy Jackson closed limited edition, all--wood acoustic-electric guitar
I još kažu:
The "True Faith" Collection is the third exclusive series of guitars from Randy Jackson, following the successful debut of his "Diamond Edition" last December and "American Tribute" Collection which launched earlier this year.
Moš mislit :D

Uglavnom smeće, nije teško provjeriti utiske i po tamošnjim forumima :)

EDIT:
I ovaj mi je pravo interesantan:
http://www.olx.ba/artikal/19217603/gita ... na-robson/
Cijena: 630 KM
Prodajem
potpuno NOVU NEKORIŠTENU GITARU...
Gitara je iz KANADE,NOVA.
Nije koristena ,ozvucena,western oblik,stimer integrisan u gitaru,remen,trzalice,rezervne zice plus GRATIS futrola za gitaru!
http://robsonmusic.com/acousticpack.html
Znači opet nikad čuo za Robson gitare, ovo čudo se prodaje u jednom od onih paketa za početnike, cijena u Kanadi ili USA se ne može ni naći na netu, ali su obično jeftini do bola :D a prodaje se u eminentnim trgovačkim lancima kao što su Walmart, ToysRus, BestBuy i sl. ;-)

Čisto radi usporedbe, u Artistu ima Washburn paket za početnike za 390 KM, a za 600 KM se već može kupiti više nego solidan komad gitare... :D
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5134 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by un1ted »

Walther wrote:
un1ted wrote:Ne znam što bi bio banovan? Fajer ne krši niti jedan zakon ove države. Da li je zabranjeno vraćanje kilometraže?
da
Zakonom BIH vracanje kilometraze nije zabranjeno. Drugi je par ukoliko se to radi sa namjerom da prevaris nekoga, no hajde to dokaži.
Walther

#5135 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Walther »

un1ted wrote:
Walther wrote:
un1ted wrote:Ne znam što bi bio banovan? Fajer ne krši niti jedan zakon ove države. Da li je zabranjeno vraćanje kilometraže?
da
Zakonom BIH vracanje kilometraze nije zabranjeno. Drugi je par ukoliko se to radi sa namjerom da prevaris nekoga, no hajde to dokaži.
Nije potrebno dokazivati. Nema drugog razloga za vracanje kilometraze osim zbog prevare.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#5136 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by un1ted »

Ima. Ja kupio sat i pokazuje vise kilometara. Vratim i zaokruzim na manje, ili eto, lakse mi racunat od 100.000 je sam glup i slično.

Zasto je to neko uradio, necu da ulazim, samo napominjem da vracanje kilometraze nije kaznjivo zakonom.
Lopov-eliminator

#5137 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Lopov-eliminator »

Ili da je jednostavno kompletan sat nekad bio zamijenjen drugim koji je imao manju kilometražu.
Fallen Angels

#5138 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Fallen Angels »

Lopov-eliminator wrote:Ili da je jednostavno kompletan sat nekad bio zamijenjen drugim koji je imao manju kilometražu.
Joj tebe se sjecam iz sijecnja kad su me oni debilosi i gusteri podjebavali za kupljene igre :mrgreen:
4m3l

#5139 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by 4m3l »

Da ne otvaram novu temu, koja je najjeftinija brza posta za slanje unutar BiH, treba da posaljem artikal od 15x15cm do 0.5kg.
forumasmahalas

#5140 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by forumasmahalas »

Fallen Angels wrote:Aj na stranu sad to jel prevara ili ne, vise nije to ni bitno. Mene iznenadjuje i zbunjuje zasto se ljudi ko magneti lijepe na ova troskali auta koja valja odrzavat malo vecim i dubljim dzepom??? :-) :-)
Brate dragi lete na ljepotu lima a valja mu registraciju skuplju nego li standardnu sredinu, dijelove od pocetka do kraja BiH ces trazit, a ni sistem potrosnje goriva nije kao u obicnog dizela. Ko na pijaci salatu ima izbora kupit iz auto-salona nesto od 5 do 8 000 a da nece nista falit. Nego ajmo mi kupit Toyotu Celicu 16V, lijepa je. Btw imas alfi koje zadovoljavaju dzep a nisu ruzne. Nit Seat nije los. A Golfa cetvorki dobrih isto tako.
Da su svi kao ti onda bi se u BiH vozao samo Golf 4. Ali, sva sreca pa nismo pa nam nije Golf 4 vrh autoindustrije, nego, situacija je obratna i istog ne bi uzeli i da nam ga dzaba daju.
Fallen Angels

#5141 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Fallen Angels »

forumasmahalas wrote:
Fallen Angels wrote:Aj na stranu sad to jel prevara ili ne, vise nije to ni bitno. Mene iznenadjuje i zbunjuje zasto se ljudi ko magneti lijepe na ova troskali auta koja valja odrzavat malo vecim i dubljim dzepom??? :-) :-)
Brate dragi lete na ljepotu lima a valja mu registraciju skuplju nego li standardnu sredinu, dijelove od pocetka do kraja BiH ces trazit, a ni sistem potrosnje goriva nije kao u obicnog dizela. Ko na pijaci salatu ima izbora kupit iz auto-salona nesto od 5 do 8 000 a da nece nista falit. Nego ajmo mi kupit Toyotu Celicu 16V, lijepa je. Btw imas alfi koje zadovoljavaju dzep a nisu ruzne. Nit Seat nije los. A Golfa cetvorki dobrih isto tako.
Da su svi kao ti onda bi se u BiH vozao samo Golf 4. Ali, sva sreca pa nismo pa nam nije Golf 4 vrh autoindustrije, nego, situacija je obratna i istog ne bi uzeli i da nam ga dzaba daju.

Koja si ti vicoteka od covjeka :lol: :lol: :lol:
forumasmahalas

#5142 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by forumasmahalas »

Fallen Angels wrote:Koja si ti vicoteka od covjeka :lol: :lol: :lol:
Veca si ti. Covjek zeli da kupi Alfu GT a ti mu preporucujes Golfa 4. Da li to po tebi ima ikakvog smisla?
Fallen Angels

#5143 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Fallen Angels »

forumasmahalas wrote:
Veca si ti. Covjek zeli da kupi Alfu GT a ti mu preporucujes Golfa 4. Da li to po tebi ima ikakvog smisla?
Malac ne lupaj i nauci se citat postove koje quotas. Nije ti dzaba nick forumski Mahalas, ne uklapas se dobro. Ajde otcijepi mi se od postova kad ne znas o cemu se pise.
forumasmahalas

#5144 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by forumasmahalas »

Fallen Angels wrote:Malac ne lupaj i nauci se citat postove koje quotas. Nije ti dzaba nick forumski Mahalas, ne uklapas se dobro. Ajde otcijepi mi se od postova kad ne znas o cemu se pise.
Procitao sam ja post, i, koliko se da primijetiti covjek trazi da kupi sportski kupe a ti mu umjesto toga nudis Golfa 4. Dva totalno razlicita tipa automobila po meni.
Fallen Angels

#5145 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Fallen Angels »

Ojjj sudija :roll: :-) :-) :-)
mO k3

#5146 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by mO k3 »

forumasmahalas wrote:
:lol: ja bisera.... :-) :mrgreen:
shiljak

#5147 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by shiljak »

Zašto se neko javi na piku i kaže uzima za par dana, i kad prođe ne javi se. Vidiš u toku dana online više puta, i ti pošalješ poruku da vidiš da li se predomislio, i taj opet bude par puta online narednih nekoliko dana i ne odgovara. Why :? :-D
Fallen Angels

#5148 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Fallen Angels »

shiljak wrote:Zašto se neko javi na piku i kaže uzima za par dana, i kad prođe ne javi se. Vidiš u toku dana online više puta, i ti pošalješ poruku da vidiš da li se predomislio, i taj opet bude par puta online narednih nekoliko dana i ne odgovara. Why :? :-D
Hahaha, bravo pogodio si foru :mrgreen:
Sta sam se takvih idiota nagledao ne mogu nabrojat, ukljucujuci i ove koji su bili "moji kupci". To govorim o takvima koji su online i ignoriraju. A a druge strane, desava se to i kod normalnog covjeka. Jbg predomislio se, iskrslo mu nesto, nasao vec za besplatno, nasao bolje i sl. Al takvi odgovore. Nije to teror jbt pa da se plasis nekom odgovorit zasto neces. Ja sam uglavnom odgovorio svakom ko je pitao zasto necu. E to ti je onaj idiotizam i zatucanost seljaka, kad te tako ignorira a samo te zanima "os nes".
Ima ti toga i kod prodavaca vjeruj, pisao sam jednom covjeku (necu ga ipak zvat idiotom) da zelim kupit Med, lijepo i vise poruka napisao. Pratio njegove uvjete i sve, a-a nista. Jaro online svakih 45 min al ne jebe, a meni treba med imao probleme s kasljom i alergijom. Jos mu to i pominjao. Ili ovaj jedan, pisem liku 5 poruka za auto, da mi kaze detaljnije informacije jer imam pare. Nisam navaljivao vec normalno pitao sto i pravila pika (mrtvog) savjetuju. A-a i on online svaki dan, objavljuje artikle uredjuje itd. Ne jbe lik ni 1%. I kaze sto niko nece kupit ili prodat. Pa kako ce kad su 50% pik profila seljacine zatucane. Zelis poslovat, prvo sto je vazno uc u mrtve poruke, pa ako je spam, vrijedjanje, ponuda za zamjene sa sporetom ili vaservagom, ignoriraj. Eto, to bi bile neke od kljucnih stvari koje mrzim kod pika. A da ne pricam o nesigurnosti.
shiljak

#5149 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by shiljak »

Najgore je kad ti se drugi javi kojem hitno treba i ti ga odbiješ jer si drugom obećao koji se kasnije neće javit :D
Fallen Angels

#5150 Re: Prevaranti na PIK-u

Post by Fallen Angels »

Haha i to je komedija da :mrgreen:
Post Reply